Gå til innhold
 • Bli medlem

GeneralVirus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  623
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

GeneralVirus vant dagen sist Februar 13

GeneralVirus hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

134 Excellent

Om GeneralVirus

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag August 19

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 133 profilvisninger
 1. Ingen som har "jailbraket" den heller? Ser tibber har tatt inn Google Nest Hub, vurderte å anskaffe en sånn. Men hvis det kun er til Google Assistant ser jeg ikke noe vits med den.
 2. Har brukt den Nexa ringeklokken i mange år nå. Fungerer helt fint om vinteren her (nord-norge), bruker Clas Ohlson batterier.
 3. Har du valgt en lokasjon?
 4. Samme her, var også inne å tittet på https://developer.tibber.com/explorer Ser ut som de har noe trøbbel.
 5. Nå sluttet versjon 2,5 å virke. Ser at Verisure har endre mye på nettsiden sin. Oppdatert til nyeste versjon som ser ut til å fungere fint sålangt.
 6. Fortsatt ingen mulighet til å resette kwh.....
 7. Samme her, stoppet inatt litt etter 00:00.
 8. Vil bli svært overrasket om de gir deg grønt lys til det.
 9. Har heller ikke hatt det problemet på en stund nå. Mulig noe Tibber har gjort.
 10. Der fant jeg ut av feilen. Ser ut som Entur har noe problemer i Tromsø for tiden. Prøvde å bytte til en "StopPlace" i Oslo og da fungerte det fint. Får heller ingen informasjon på EnTur sine sider om busstider i Tromsø. Kommer nok tilbake etterhvert satser jeg på.
 11. Tror ikke det. Har vært slik hele tiden siden jeg postet her inne.
 12. Noen som har en ide om hva dette kan være? Har fungert knirkefritt siden januar, plutselig kommer denne. Running script C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\scripts\EnTurRedigert.vb :Exception has been thrown by the target of an invocation.->Does entry point CallsFromStopplace exist in script? at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor) at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments) at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture) at Scheduler.clsRunVBNetScript.ExecuteScript()
 13. Hvor har du plassert sensoren i fryseren? De fleste frysere har jo en "defrost" funksjon som kjører i ny og ne for å unngå ising i fryseren. Det er ikke denne du ser?
 14. Ser ut som det er 2 varianter hos Climax. Futurehome har gått for den som går på batteri
 15. Klart det, helt nødvendig å få til slik at det er lettere å gjøre alt fra telefonen. Den oppvoksende generasjon har ikke nødvendigvis PC.
×
×
 • Opprett ny...