Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Kenneth

Members
 • Posts

  221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kenneth last won the day on March 7 2023

Kenneth had the most liked content!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

1,926 profile views

Kenneth's Achievements

Bitfikler

Bitfikler (9/16)

 • Dedicated Rare
 • Collaborator
 • First post
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

36

Reputation

 1. Takk for raskt svar @stigvi, her har du brukt flere forskjellig card ser jeg. Mulig du har brukt noen customer cards her, lurte på hvilke de er? De 2 øverste og det til venstre i midten 🙂
 2. Hei, dumt spørsmål kanskje. Men hvilket kort bruker du @stigvi ifra HACS?
 3. Hei, jeg installerte Onecta appen og oppdatert FW på min Daikin varmepumpe. HS4 som jeg kjører fungerer dette fortsatt.
 4. Hei Stigvi, Jeg tenker på energiforbruk ja Eks for å klare holde meg under 5Kwh for å slippe effekt trinnet.
 5. Hei Community, Jeg har sett mange tråder hvor en bruker apaxchart og input ifra eks Tibber for å se på gjennomsnitlig forbruk iløpet av den time. Og på bakgrunn av dette slå på spare tiltakt. Pt har jeg ikke Tibber, men har en en helt standard AMS leser som ikke gir med denne informasjonen out of the box. Ikke har jeg veldig snøring på HA heller, men lærer litt hver dag.. Mitt spørsmål er om det er noen som har laget en sensor for å overvåke effektforbruket på denne måte? Eller er det kun strøm leverandør integrasjon som gjelder? Satt så så litt pådenne ifra Martin o og får til alt unntatt 3 highest Avrage da jeg ikke har den sensoren i HA i dag. https://www.martinsentech.no/index.php/2021/12/17/home-assistant-electrisity-price-graph/?fbclid=IwAR257WHdafDiLAlbw2pqHdmS3rhoJbUy2Uec6fh33p4hdxDLIdJ42pgFgGY Noen som vet og kan hjelpe? Takker!!
 6. Hei @Tinge76, Jeg ser at lsoft sin webside ikke lenger er opp og Lilfire ikke har vært på dette forumet på ett 11 mnd. Er nok litt redd for at dette prosjektet har stoppet opp. Noe som er veldig synd. Når det gjelder installasjon så må du pakke ut innholdett i zip filen i HS4 root katalogen. Når det er sagt så fungerer ikke konfig siden i plugin i HS4 som den skal. Og for å sette opp plugin må du ha en HS3 installasjon hvor alt fungere og kopiere over konfig filen til HS4. Teker da på ini filen i Config mappen. Håper det hjelper deg.
 7. Jeg kan bekrefte at jeg har en device som heter Compressor Usage som viser belasting i % mot min Daikin pumpe.
 8. Redd for at det er mange som velger den måte fremover. Synes det er merkelig at produsentene skal stikke kjepper i hjulene for lokale API/integrasjoner. De kunne like fint leve parallelt med egne tjenester
 9. Usikker på relevant det er, men primært warning ja. Foreslår du testet litt og ser om endring gjør at du får issues.
 10. Ikke løpende, men kjører alltid logging i en liten periode for å sjekke om det dukker opp noe.
 11. Ja, jeg har kjørt med den konfigen i mnd vis uten issues.
 12. I min konfig fil står den til 10, om det er 10 sek husker jeg ikke men antar det er det.
 13. Hei, jeg har ganske lav oppdatering. Siden jeg ikke ser det i HS4 GUI så husker jeg ikke eksakt hva jeg satt den til. Men gå inn i lsoftverisure.ini å sjekke hva linjen updatefrequency står til.
 14. Hei @TomB, Dette er siste ifra @lilfire så vidt jeg vet:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.