Jump to content

Kenneth

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Kenneth

 • Rank
  Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

661 profile views
 1. @Moskus, Joda sa ikke at den var billig. Men sykt morsomt for en nerd
 2. @Moskus, Rettelse, jeg hadde ikke klart å lagre settings.ini skikkelig med denne stringen: ScriptingReferences=System.Core;System.Core.dll,Newtonsoft.Json;C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS4\Bin\homeseer\Newtonsoft.Json.dll Da kjører skiptet som det skal
 3. @Moskus, Kjapt spørsmål, jeg får også error når jeg kjører skriptet: Jeg forsøkte først å sette linjen under i settings.ini (Nå var ikke ScriptingRefrence der i det hele tatt så la den inn rett under settings) ScriptingReference=Newtonsoft.Json;C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS4\Bin\homeseer\Newtonsoft.Json.dll Da fikk jeg kun Newonsoft erroren som vist øverst. Så forsøkte jeg å sette inn hele stringen: ScriptingReferences=System.Core;System.Core.dll,Newtonsoft.Json;C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS4\Bin\homeseer\Newtonsoft.Json
 4. Hei, det er kanskje ett tullete spørsmål. Men hvilken lenge bør en velge for tiwnkly på ett "normalt" stort tre på ca 2ish meter? De kommer i mange varianter og lengder, og smaken er sikkert som baken Men hvor lange er din twinkly @Moskus?
 5. Hvis det er Airthings Wave Plus som gjelder ser jeg har HomeBridge har en plugin til denne. Om det kan benyttes for en smart kar å lage en HS plugin vet jeg ikke. Det hadde vært gromt med direkte integrasjon og ikke via cloud, men om en må velge av 2 onder. Ha integrasjon eller ikke så får enn velge cloud... kanskje..
 6. Takk for svar. Kikket på AirThings og derfor spørsmålet kom. Fant ingen "plugin" til HomeSeer. Så pt ser det ut som dette ligger i hendene på en programmerer for å få til integrasjonen.
 7. Hei godtfolk, Vet noen om en radon måler som kan sende info til HomeSeer?
 8. Har du fått muligheten til å se på utfordringene @lilfire? 🙌
 9. Takk for at du satte sammen denne plugin @Guahtdim, denne gir en etterlengtet funksjonalitet som "mangler" native i HS. Det jeg har testet på er å justere styrken på ett utvalg av lys, basert på hvor mye lux målt på en sensor. I mitt oppsett som dere ser under så er logiken enkel. Jo mindre Lux målt på sensor, jo mer styrke settes. Lux skalaen her er ekvalent med sensoren som benyttes. I mitt tilfelle en philips hue motion sensor
 10. Hei @gullfrode, Nei jeg kom ikke lenger, og jeg tipper det er "mangel" i apple homekit som potensielt setter begresningen, eventuelt at HomeBridge må ha en plugin som støtter termostater på en god måte. Enten via HS eller direkte i HomeBridge, termostat kontroll er i HomeKit så det er vell intregasjonen mellom som mangler. Eks er at HomeBridge har en Daikon plugin som jeg har konfigurert opp, denne kan da styre temp, heat mode, vifte hastighet. Via HomeSeer plugin har jeg ikke fått til dette.
 11. Hei @Raptor, hos meg fungerer også låsen ok så lenge devicen endre status ifra HS. Men om jeg åpner låsen med vrider eller kode så blir ikke den informasjon sendt tilbake til eventene i HS. Er det slik hos deg også eller fungerer "alt" som før? HS3 eller HS4 forresten?
 12. Ser ut som min dør lås har sluttet å fungere som normalt. Dvs plugin oppdager ikke endret status på dørlaåsen, når kode eller vridet benyttes. Da trigges ikke event som jeg bruker til å låse døra (type delay event). Lurer på om dette skjedde etter oppgradering av HS4 til versjon 4.1.8.0. Har restartet HS4 serveren med samme resultat. Alle manuelle operasjoner fungerer fortsatt fint.
 13. Oppgradert ifra 0.0.1.6 til 0.0.3.0, mld ifra om det dukker opp noe uforutsett. Kun Daikin integrasjon på meg fortsatt
×
×
 • Create New...