Gå til innhold
 • Bli medlem

Kenneth

Medlemmer
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Kenneth

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

355 profilvisninger
 1. Kenneth

  Verisure Plugin

  @mk1 black limited, jeg stoppet og startet plugin så ble feil mld borte hos meg.
 2. Kenneth

  Verisure Plugin

  Forslag, med å lage en "oppdater lokasjon" eller "hent lokasjon" knapp i plugin, som i praksis gjør en manuell trigger av oppdatering kan løse dette? Eller?
 3. Kenneth

  Verisure Plugin

  Oppdatert til 2.7.81.0 her også, gir beskjed om jeg ser noe. Takk igjen @lilfire
 4. Kenneth

  Verisure Plugin

  Takk for svar @lilfire, tenker at alle har forståelse for at det tar den tiden det tar. Vi alle er strengt tatt super happy for at du i det hele tatt tar det bryet med å lage en plugin
 5. Kenneth

  Verisure Plugin

  @lilfire kommentar?
 6. Kenneth

  Verisure Plugin

  Lurer på om han tenker på 2.7 som er i beta.
 7. Kenneth

  Oppgraderer Ikea Trådfri via deCONZ

  Takk for svar og hjelp så langt
 8. Kenneth

  Oppgraderer Ikea Trådfri via deCONZ

  Ok, jeg kikket litt for å forsøke friske opp minnet mitt. Dette er scriptet: #!/usr/bin/env python """ Snipped to dowload current IKEA ZLL OTA - Updated for Python 3 - changed output folder to .\otafiles (Windows) """ import os import json import urllib.request f = urllib.request.urlopen("http://fw.ota.homesmart.ikea.net/feed/version_info.json") data = f.read() arr = json.loads(data) #otapath = '%s/otau' % os.path.expanduser('~') otapath= 'C:\Program Files (x86)\deCONZ\otau' if not os.path.exists(otapath): os.makedirs(otapath) for i in arr: if 'fw_binary_url' in i: url = i['fw_binary_url'] ls = url.split('/') fname = ls[len(ls) - 1] path = '%s\%s' % (otapath, fname) if not os.path.isfile(path): urllib.request.urlretrieve(url, path) print(path) else: print('%s already exists' % fname) Python er installert her: C:\Phyton3 Kommando C:\Phyton3.exe ikea-ota-download.py Error: C:\Python3>python.exe ikea-ota-download.py File "ikea-ota-download.py", line 34 print('%s already exists' % fname) ^ SyntaxError: invalid character in identifier
 9. Kenneth

  Oppgraderer Ikea Trådfri via deCONZ

  Ser at jeg har python 3.7 fortsatt installert.
 10. Kenneth

  Oppgraderer Ikea Trådfri via deCONZ

  Det skal sies at jeg har testet med python, men scriptet feilet å kjøre. Jeg har null snøring på python, på det nivået at jeg ikke vet hvordan jeg egentlig skal eksekvere skriptet. Men jeg fikk det til på ett vis, selv om det er lenge siden jeg forsøke, men likevel stoppet skriptet med en error. Ikke at jeg husker i farten hva det var. En kollega kjører Deconz i en container på synology NAS. Han har lastet ned de samme filene og der ble de "konverter" til .zigbee av deconz eller "noe" annet. Han viste ikke hvorfor det skjedde, men siden det ikke skjer hos meg antar jeg det er noe med windows eller noe annet galt jeg gjør. Hadde jeg funnet en bruksanvisning som viste hvordan dette skulle funke på windows hadde jeg nok vært litt nærmere. Antar jeg ikke er den eneste som kjører Deconz i windows der ute.
 11. Kenneth

  Oppgraderer Ikea Trådfri via deCONZ

  Næh, jeg har jo ikke noe Phyton stæsj på windows maskinen, de har jeg lastet ned manuelt og lagt i outa katalogen. Så filene har jeg..
 12. Kenneth

  Oppgraderer Ikea Trådfri via deCONZ

  Ja med unntaket at jeg har Windows, men det skjer ingenting
 13. Kenneth

  Oppgraderer Ikea Trådfri via deCONZ

  Tok litt tid for jeg har fått testet dette noe vesentlig. Jeg har fått lastet ned OTA filene til Ikea og lagt de under deconz/otau men når jeg forsøker oppdaterer skjer det ingenting. Ved å søke litt på nett ser jeg at de aller fleste som oppdaterer ikea med deconz får .zigbee filer, noe som det ser ut som at deconz konverterer selv. Men dette skjer ikke hos meg.. Forslag?
 14. Kenneth

  Verisure Plugin

  Hmm, i dag ser det ut som feilmld er borte..
 15. Kenneth

  Verisure Plugin

×