Gå til innhold
 • Bli medlem

wolfofnorway

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om wolfofnorway

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har ikke denne feilen i OZW log filen. Jeg ville ikke rotet for mye med innstillingene i xml filen, jeg hadde slettet xml filen og fjernet alle heatit fra stick, å så inkludert alt på nytt via stick.
 2. Da gjorde jeg ingen ting med xml fila. Jeg ville ha fjernet dem fra zwave nettverk og includert på ny via stick. Hos meg fungerer dette helt fint nå, det var noe rot i en av Home Assistant versjonene, lurer på om det var 0.103 🤔 Den tagget om alle Heatit termostatene, men da var det bare å legge til nye thermostatkort så var alt ok.
 3. Bruker du zwave stick? Har også hatt en del rot med Heatit, men det som ordnet det hos meg var at jeg tok ut sticken og inkluderte Heatit med å bruke sticken, ikke inkludere fra HomeAssistant.
 4. Hvordan kan jeg sjekke om jeg har fått til å sette opp Home Assistant (rp3) til å ha statisk intern IP? Jeg har brukt nmcli via terminal for og sette den opp med fast ip. Men klarer ikke finne ut om den faktisk har fått fast IP. Hvilken kommando bruker jeg, og hva ser jeg etter? Routeren den er tilkoblet er Altibox sin, og denne har ikke mulighet å reservere IP til utstyr som er tilkoblet.
 5. Jeg kjører HA på en Raspberry pi, hvor jeg også kjører node-red. Hvordan kan jeg vise en verdi i brukergrensesnittet til HA, som sendes i fra Node-red? Er løsning mqtt? Eller finnest det andre måter å vise data på?
 6. Jeg valgte å installere z-flash fra homeseer på en gammel windows 7 maskin. Fant ikke noe kompatibelt mot mac. Oppdateringen av Z-TRM2fx gikk fint med z-flash. Måtte bare endre filnavnet fra .ota til .hex for og kunne laste ny fw.
 7. Har tenkt å oppdatere mine Z-TRM2fx til siste fw. Hvilke programmer finnes for å oppdatere? Noen freeware? eventuelt noe som er mac kompatibelt.
 8. Kan se ut som du har selvregulerende varmekabel.
 9. Det som virket for meg var å endre zwave_cfg xml fila i fra SSH og ved bruk av Nano editor. Jeg har gjort dette i følgende rekkefølge: 1. Logg på hassio ved hjelp av SSH 2. Stop HA ved ved hjelp av SSH (hassio homeassistant stop) 3. Redigert zwave_cfg fila med hjelp av Nano editor i SSH (klipp og lim hele xml i forrige innlegg og endre node id til den som du har) 4. Restart Ha ved kommando: hassio homeassistant restart Jeg bruker nå thermostat kortet i lovelace (climate.thermofloor_as_heatit_thermostat_tf_033_heating) og dette fungerer nå fint. Kan endre setpunkt å skru av/på varmekabler og "nå" verdi vises riktig. Har ikke prøvd å la noe automsjon styre thermostatene men alt fungerer manuelt. Spent på hvor lenge zwave_cfg holder seg slik den er nå uten å overskrives.
 10. Har nå endelig forstått hvordan jeg skal gjøre endringer i config fila. Løsning var å gjøre det i SSH og ved bruk av Nano editoren. Litt tungvindt å redigere i men stort sett copy paste. Benytter meg nå av sbaa sin config, å det virker utmerket på mine 2 heatit! Spent på hvor lenge den holder seg slik før HA bestemmer seg for å bygge opp zwave config på ny. Hvis denne viser seg å holde så kommer jeg til å kjøpe enda flere heatit!
 11. Er det noe håp for at HA vil gjenkjenne den som TF056 og ikke TF033 med den nye FW?
 12. Ok, hva er docker containeren? Og hvordan stoppes denne? Jeg stopper kun HA via SSH, endrer config filen via webinterfacen til HA. Men som sagt, denne blir overskrevet når HA stoppes neste gang.
 13. Hvordan får du til å bruk configen til tf056? Hvis jeg endrer i zwave config når HA er i stopp, så blir den overskrevet neste gang HA stopper.
 14. Jeg prøver å installere denne: https://github.com/nervetattoo/simple-thermostat Jeg følger installasjons veiledning og legger simple-thermostat.js filen i mappen /config/www Skal følgende legges inn i configuration.yaml? resources: - url: /customcards/github/nervetattoo/simple-thermostat.js?track=true type: module Hva gjør jeg nå får å finne igjen dette kortet? Må det manuelt legges inn mer i configuration.yaml for å bruke dette korte nå? Eller skal jeg bruke lovelace og legge til card og velge manual card?
×
×
 • Opprett ny...