Gå til innhold
 • Bli medlem

Johs.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  126
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Johs. vant dagen sist 26. januar 2019

Johs. hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

51 Excellent

Om Johs.

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

954 profilvisninger
 1. Se: https://support.google.com/googlenest/answer/9230121?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en
 2. Samme her, håper de bare er i en liten "Corona pause".
 3. 254 hos meg. Så at End value er 100 hos deg, prøv 254.
 4. IKEA KNYCKLAN Elektrisk avstengningsventil. https://www.ikea.com/no/no/p/knycklan-elektrisk-avstengningsventil-20425724/ Står ikke noe sted som jeg fant at den støtter Zigbee. Men tipper at dette er denne: https://zigbeealliance.org/zigbee_products/knycklan-receiver/ og denne: https://zigbeealliance.org/zigbee_products/knycklan-remote/ Fra IKEA sin omtale: Gjør det mulig for deg å regulere vanntilførselen til oppvaskmaskinen, uansett hvilket blandebatteri du velger. Du skrur ganske enkelt vanntilførselen av eller på med et trykk på fjernkontrollen. Den innebygde fuktsensoren starter en alarm og skrur av vannet til oppvaskmaskinen hvis det er en lekkasje. En magnet gjør det enkelt å plassere fjernkontrollen på veggfestet. Fjernkontrollen har en maksimumrekkevidde på 10 meter, når den ikke blokkeres av vegger. Batteri er inkludert, og varer i ca. 2 år. Dette produktet er CE-merket. Dette blandebatteriet er til bruk i høytrykkssystemer. Testet for å tåle et trykk på maks 10 bar (1000 kPa) og et minimumstrykk på 1,0 bar. Anbefalt driftstrykk: 1,0 til 5,0 bar (100–500 kPa).
 5. UZB1. Til reserve. Har over stund hatt problemer med Z-wave nettverket, trodde det var noen noder som kranglet, men det var UZB1 som var problemet. Jeg hadde allerede en i reserve og en rimelig fersk backup, så skifte gikk uproblematisk. Må innrømme at jeg har tenkt at ting uten bevegelige deler og/eller batteri varer evig, den gang ei.
 6. Google gjør det ikke lett for oss. Har en Google Nest Hello, dørklokke med kamera, som jeg har koblet til Aqara Water Leak Sensor, via et relé. Vips så fikk jeg varsel i Homeseer når noen ringer på. Den tenker jeg satt Google...
 7. Jeg har skjønt slik at Spud sine plugins nå blir integrert, i alle fall noen av, men jeg kan ha misforstått.
 8. Jeg har ikke pro versjonen i dag, og bruker heller ikke Touch designer. Forskjellen mellom vanlig og pro er slik jeg forstår: HS4Touch Designer Software All HomeSeer Brand Software Plug-ins Software plug-ins fra Homeseer kan jeg ikke husket å ha vurdert en eneste gang. Blir nok ikke pro versjonen denne gangen heller.
 9. Min feil, rettet opp innlegget. Nei jeg tror ikke det, like greit å slå til.
 10. PRE-ORDER Your Upgrade to HS4 for 60% Off Regular Upgrade Price! Forum post, og prisliste. Informasjon om HS4 Kan ikke se noe grunn til at man ikke skal slå til på dette hvis man bruker Homeseer.
 11. Har også flere, har liten erfaring med de heldigvis, men synes jo de som har mulighet til å koble til en ekstern sensor gir litt ekstra, slik som eksempel Fibaro sin. Praktisk eksempel, jeg har en slik liggende i skapet med kjøkken blandebatteriet, og fra den har jeg lagt en ledning under fryser/kjøleskap, som for vann via et rør av det simple slaget for å produsere isbiter. Da er skapet og kjøleskapet "sikret" ved vannlekkasje. To fluer i en smekk...
 12. Johs.

  ID-Lock V2

  Samme feilmelding fikk jeg i Homeseer. Angående Silabs, man må laste ned Embedded Z-Wave SDK først (trenger den ikke, men man godkjenner en avtale ved å gjøre det). Deretter får man tilgang til å laste ned PC Controller. Gjort det?
 13. Tenkte jeg også, men for den ikke lastet opp til låsen. For følgende melding: Firmware Completion Status: Unable to receive, may recover
 14. Noen som har fått til å oppdatere direkte fra Homeseer?
×
×
 • Opprett ny...