Gå til innhold
 • Bli medlem

Johs.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Johs. vant dagen sist 26. januar 2019

Johs. hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 365 profilvisninger

Johs.'s Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

57

Nettsamfunnsomdømme

 1. Johs.

  Z-Wave Parameters

  Denne hadde ikke jeg fått med meg. Kjekk sak. A plugin to view & update Z-Wave device parameters. The parameter information is fetched from open z-wave database. It uses Z-Wave Core plugin to get and set configuration of device. http://plugins.homeseer.com/releasenotes?productid=497
 2. Min erfaring også, måtte ekskludere også inkludere et par gang før den kom inn korrekt. Fant ikke noe mønster.
 3. Johs.

  Deconz 2.9.3

  https://github.com/dresden-elektronik/deconz-rest-plugin/releases
 4. Fungerer fint for meg, har du problemet fortsatt? Hvis ja har du forsøkt "reconnect account" for Homeseer i Google home appen?
 5. Noen andre som bruker Homeseer, Chromecast plugin mot Telia Box (X-get box)? Jeg sliter med at Telia Box ser ut til å endre chromecast id jevnlig, med det resultat at jeg for mange instanser for samme enhet. Noen andre som er plaget med det samme?
 6. For Chromecast finnes en plugin, se: https://forums.slimdevices.com/showthread.php?104614-Announce-CastBridge-integrate-Chromecast-players-with-LMS-(squeeze2cast)&highlight=chromecast
 7. Kombinerer du "morgen, dag, ettermiddag, kveld, natt" med denne så er godt dekket. I alle fall hvis du har det som hos meg, "morgen og natt" er annerledes når vi har fri...
 8. Oppdaget at min Harmony hub ser Deconz som en Philips Hue bridge, og dermed kan styre jeg styre Zigbee lys etc. fra fjernkontrollen. "Kjekt å ha, kjekt å ha.Ikke kast den, du får nok bruk for'n en vakker dag."
 9. 254 hos meg. Så at End value er 100 hos deg, prøv 254.
 10. IKEA KNYCKLAN Elektrisk avstengningsventil. https://www.ikea.com/no/no/p/knycklan-elektrisk-avstengningsventil-20425724/ Står ikke noe sted som jeg fant at den støtter Zigbee. Men tipper at dette er denne: https://zigbeealliance.org/zigbee_products/knycklan-receiver/ og denne: https://zigbeealliance.org/zigbee_products/knycklan-remote/ Fra IKEA sin omtale: Gjør det mulig for deg å regulere vanntilførselen til oppvaskmaskinen, uansett hvilket blandebatteri du velger. Du skrur ganske enkelt vanntilførselen av eller på med et trykk på fjernkontrollen. Den innebygde fuktsensoren starter en alarm og skrur av vannet til oppvaskmaskinen hvis det er en lekkasje. En magnet gjør det enkelt å plassere fjernkontrollen på veggfestet. Fjernkontrollen har en maksimumrekkevidde på 10 meter, når den ikke blokkeres av vegger. Batteri er inkludert, og varer i ca. 2 år. Dette produktet er CE-merket. Dette blandebatteriet er til bruk i høytrykkssystemer. Testet for å tåle et trykk på maks 10 bar (1000 kPa) og et minimumstrykk på 1,0 bar. Anbefalt driftstrykk: 1,0 til 5,0 bar (100–500 kPa).
 11. UZB1. Til reserve. Har over stund hatt problemer med Z-wave nettverket, trodde det var noen noder som kranglet, men det var UZB1 som var problemet. Jeg hadde allerede en i reserve og en rimelig fersk backup, så skifte gikk uproblematisk. Må innrømme at jeg har tenkt at ting uten bevegelige deler og/eller batteri varer evig, den gang ei.
 12. Google gjør det ikke lett for oss. Har en Google Nest Hello, dørklokke med kamera, som jeg har koblet til Aqara Water Leak Sensor, via et relé. Vips så fikk jeg varsel i Homeseer når noen ringer på. Den tenker jeg satt Google...
 13. Jeg har skjønt slik at Spud sine plugins nå blir integrert, i alle fall noen av, men jeg kan ha misforstått.
 14. Jeg har ikke pro versjonen i dag, og bruker heller ikke Touch designer. Forskjellen mellom vanlig og pro er slik jeg forstår: HS4Touch Designer Software All HomeSeer Brand Software Plug-ins Software plug-ins fra Homeseer kan jeg ikke husket å ha vurdert en eneste gang. Blir nok ikke pro versjonen denne gangen heller.
×
×
 • Opprett ny...