Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

kror

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kror

  1. Hei igjen! Jeg har endelig fått litt tid og har sett på bosch-xmpp - som jo virker lovende i første omgang. Som dere andre er jeg veldig interessert i å få ut forbruket (totalt/varmtvann/oppvarming) samt gitt effekt. Det ser ut som jeg, i teorien, kan bruke f.eks /heatSources/total/energyMonitoring/consumedEnergy for å få ut totalt forbrukt energi. MEN, denne gir meg "403 Forbidden". Endret verdiene for /gateway/instAccess og /gateway/instWriteAccess fra "off" til "on", i håp om at det var en av disse som stoppet meg, men nei. Er det noen av dere som har fått til å få tilgang til en av disse energyMonitoring-endpointene?
  2. Tusen hjertelig takk for input. Script funnet. Har selv en nyfødt datter, så man får se når jeg får tid til å se på dette, men da har jeg i det minste noe å gå på når muligheten byr seg!
  3. Har akkurat fått opp min Compress 7000i, og er interessert i å kunne lese ut verdier. Kan en av dere hjelpe meg litt med fremgangsmåten? Er IT-kyndig og kan noe programmering, så en liten dytt i riktig retning holder nok med det første :)
  4. Takk! Ny link: Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/9cb958ee
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.