Gå til innhold
  • Bli medlem

mk1 black limited

VIP
  • Innholdsteller

    856
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    17

mk1 black limited vant dagen sist 1. mars

mk1 black limited hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

237 Excellent

1 følger

Om mk1 black limited

  • Rang
    Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

2 082 profilvisninger
  1. Kjapt Googlesøk gir nokså eksakt svar faktisk: https://www.manualslib.com/manual/74287/Husqvarna-B1100028.html?page=3 og:
  2. Kjedelig. Lukter vel feilsøking hos noen som kan det det der.
  3. Haha, der var jeg for noen uker siden også! Bare å få den av og kjøpe nye (koster ikke all verden), bruk kniv på gummien hvis du må. Jeg fikk den løs vha tang og rå makt med skrutrekker, men rev i stykker gummien. Disse gummibena inneholder også noe som styrer sensorene på klipperen, så ny må til hvis du ødelegger en. Nå er nye montert på min og satt inn med fett slik at den ikke ruster neste gang. Funker utmerket igjen nå. Men hva sliter klipperen med egentlig? Får du ikke kontakt med Robonect? PS: Si fra hvis du trenger betatester da.
  4. Skulle opp til .77 og siste firmware, men det viste seg å være akkurat like problematisk som sist. Men fikk det til etter hvert...:) Firmware fikk jeg installert ved å følge denne oppskriften (bare frem t.o.m. firmware): https://github.com/dresden-elektronik/deconz-rest-plugin/wiki/Update-deCONZ-manually#update-in-raspbian Deconz installerte i og for seg uten feil, den bare nektet å starte. Software (altså deconz) fikk jeg endelig(!) oppdatert ved å følge denne: https://phoscon.de/en/raspbee/install#raspbian Puh! (ellers tror jeg sikkert det hadde funket bra, som du skriver, å oppdatere SD-kortet med nytt image og kjørt på derfra)
  5. Nå er jeg lettere forvirret her...igjen Er det noen som har installert oppdatering på Raspbee og har en oppskrift som virker? Kjører .69 fremdeles.
  6. Noen som har turt å installere enda? Støtte for Namron direkte lokker veldig, men sist jeg prøvde ny firmware på min Raspbee gikk det heller dårlig, så jeg måtte nedgradere...:(
  7. Ikke sett noe, tviler vel på det siden det funker via browser. Fikk du testet hos deg forresten?
  8. Av en eller annen merkelig grunn funker ikke dette lenger (med key). Manuell test via browser virker fint. Andre som har lagt merke til noe rart?
  9. Liten oppdatering her. Har funnet 5v inni klipperen så da har jeg fått lagt inn en LoRa GPS inni klipperen. Har også fått montert kameraet jeg kjøpte tilbake i 2018, lastet ned et passende kamerahus fra Thingiverse og klinte det godt inn med silikon. Så får vi se hvor lenge det holder. Koblet opp i Blue Iris, oppdateres ca. 1 gang i sekundet.
  10. Jippi!!!! 😛
  11. OK. Kan vi få joystick inn i plugin? Pliiiiiis?
  12. @Moskus: Hviordan kommuniserer du med Robonect, altså sender med brukernavn og passord? Jeg tester (igjen og igjen) å lage funksjoner for å få den til å kjøre manuelt når den har satt seg fast med GetURL og URLAction, men jeg får det ikke til. Altså: Dette fungerer fint i en browser, men ikke via script http://brukernavn:passord@ipadresse/json?cmd=direct&left=-50&right=-50&timeout=5000 Script &hs.GetURL("brukernavn:passord@ipadresse",”/json?cmd=direct&left=-50&right=-50&timeout=5000",TRUE,80) eller: Sub Main dim s const website = "http://brukernavn:passord@ipadresse/json?cmd=direct&left=-50&right=-50&timeout=5000" s = hs.URLAction(website, "GET", "", "") s = nothing website = nothing End Sub
  13. Jeg har ikke glemt så mye av det jeg har, det ligger i hylla merket dårlig samvittighet...:)
  14. Har du guidekabelen lagt i sporet på undersiden av laderen?
  15. Kjøpte direkte fra robonect - de selger det ikke lenger ser jeg. Fungerer fint. Har også bestilt et fra Ali nå for å ha i backup, men egentlig ser jeg mer etter et trådløst et som ikke kobles til robonectkortet, litt snaut med oppdateringer fra kameraet egentlig.
×
×
  • Opprett ny...