Jump to content

mk1 black limited

VIP
 • Content Count

  884
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

mk1 black limited last won the day on October 8

mk1 black limited had the most liked content!

Community Reputation

253 Excellent

About mk1 black limited

 • Rank
  Advanced Member

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

2,231 profile views
 1. Da kom den endelig Superenkel å installere - nå er det bare å få den inn i Homeseer, heldigvis er det en plugin til det...:)
 2. OK, men det hadde vel funket dårlig å sette DC-spotter på AC?
 3. Dårlig med trekkerør gitt (dvs det er nok trekkerør fra bryter opp til taket og kanskje til trafoene), og det er uaktuelt å ta ned taket nå. Så lenge vi snakker 12V er det vel DC? Både gamle 12v glødepærer og 12v LED virker jo, det er driverne som ikke takler for liten belastning sånn jeg ser det? Ingen trafo å finne i 'spotkassene', og de sitter fast i isolasjonen så det er umulig å komme til der også.
 4. Kunne tenkt meg en sånn - vi har ikke så mange dører som er lukket egentlig.
 5. Hadde samme problem med at EgiGeozoneBT ikke kjørte i bakgrunnen, derfor jeg skiftet til Tasker, men den er ikke helt stødig den heller. Kanskje man må gå tilbake til iPhone...
 6. I taket på kjøkkenet vårt har forrige eier vært så snill at han har lukket taket slik at det er umulig å få tak i trafoene som er brukt for å gi strøm til 6 stk 12v spotter. Jeg har byttet ut spottene som satt der med Gledopto Zigbee LED-spotter. Dessverre ser det ikke ut til at trafoene takler dette, da spottene flimrer veldig. Setter jeg inn en vanlig glødepære (altså bytter ut en av LED-pærene pr trafo) flimrer det ikke. Er det noe jeg kan sette inn mellom trafo og pærer som gjør at jeg kan bruke LED-pærene mine? Litt teit å bare kunne slå av eller dimme fire av seks pærer...:)
 7. Jeg ga opp beacons på Android, gikk over til å bruke Tasker sin Location-funksjon i stedet (som er mer ustabil og litt for treg til å oppdatere). Nå har jeg også satt opp WiFi near i tasker, ser om den er bedre enn Location.
 8. Startet med dette når jeg oppdaget LoRa, husker ikke hva jeg flashet en NodeMCU med Men det fungerte fint det. Sender til MQTT-server, så du trenger ingen egen LoRa-server.
 9. Ingen? Skal ha opp to striper over garasjeportene og vil være sikker på at jeg ikke behøver å gjøre ting to (eller flere!) ganger
 10. Noen som har brukt denne til 5m LED-stripe med 60 LED/meter (bruker 18w/meter)? https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/stromforsyning/stromforsyning/mean-well-svitsjet-stromforsyning-5v-dc-90-w-p44815 Er det andre alternativer jeg bør se på?
×
×
 • Create New...