Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

mthoring

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mthoring sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, man får de opp som individuelle sensorer, og det er kun den som detekterer røyk som vil bli "on" i ha, da de ikke repeterer signalene til hverandre. Man er altså avhengig av at sonoff "hører" alle, men 433mhz når langt, den jeg har ute i frittstående garasje plukkes opp fint.
  2. Hei! I tilfelle noen lurer på billig løsning på røykvarslere integrert med Home Assistant, så kan jeg informere om at seriekoblede NEXA FS-558 og Sonoff Bridge er en rimelig og effektiv løsning som lar seg enkelt integrere med HA. Det er ikke nødvendig med modding eller flashing av Sonoff Bridge. Versjonen av Sonoff Bridge jeg fikk tak i er den nyeste (kjipere) R2-varianten. Proshop har Sonoff-en inne nå: https://www.proshop.no/Smarthus/Sonoff-Smart-Hub-RF-BridgeR2-433MHz/3083972 Ellers så er den enda rimeligere fra Aliexpress (ca. 120kr + mva), bare pass på, for de prøver å lure deg til å tro at du kjøper RF-Bridgen, når du egentlig kjøper noe annet. 1. Sett opp Sonoff Bridge med "eWeLink"-appen (app store / play store). 2. Klikk Add (+) i appen etterfulgt av å trykke inn testknappen på en røykvarsler til appen er fornøyd. Legg til et fornuftig navn på røykvarsleren før du går videre. Gjenta til du har lagt til alle røykvarslerne. 4. Legg til "Sonoff LAN" i HACS og restart HA. 5. Legg til integrasjonen "Sonoff" i HA, du trenger å oppgi brukernavn og passordet til eWeLink-appen. La alle instillinger være standard. 6. Røykvarslerne blir synlig med samme navn i HA som du ga de i eWeLink appen. Nå som røykvarslerne er synlige i HA så kan du lage deg automasjoner med varsling etc. når brannalarmen går. EDIT: Har verifisert løsningen med røyk, i tilfelle noen lurer på det. 🙂
  3. Fikset det ved å opprette et nytt hus og flytte alle ovnene over dit som uavhengige enheter.
  4. Hei Forsøkte å sette opp integrasjon mot Mill for første gang med Home Assistant 2021.11.4 nå. Etter å ha konfigurert integrasjon med brukernavn og passord får jeg følgende feilmelding: Timed out sending command to Mill: selectRoombyHome (/usr/local/lib/python3.9/site-packages/mill/__init__.py:161) Har forsøkt et par ganger. Noen som har opplevd det samme og eventuelt har en løsning?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.