Gå til innhold
 • Bli medlem

prk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om prk

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg mener at jeg har siste, ja. 3.0.1.252.
 2. Nei, det var det jeg fryktet. Jeg får prøve med nb_NO, men jeg mener at det var samme resultat den lille perioden jeg hadde det i starten.
 3. Da får jeg følgende når jeg tester å sette setpoint til 20.5:
 4. Har ikke kommet noe videre med dette. I tillegg til den tidligere nevnte Z-TRM2fx, har jeg nå også en Heatit Z-Wave (v1) med fw 1.92 installert. Får samme resultat når jeg endrer setpoint i HS på den. Det er vanskelig for meg å si, men det kan virke som at det er termostaten selv som avrunder setpointet. Baserer dette på at logglinjen med korrigeringen er lik som når jeg fysisk endrer setpoint på termostaten («Set to Setpoint XX.X (C)» i motsetning til «Set to XX.X (C)» når HS setter setpoint). Som sagt så kan temperaturen fint endres fysisk med 0.5°C steg på panelet. Finnes det noen måte å ytterligere debugge Z-Wave-kommunikasjonen for å bekrefte at det er det som skjer?
 5. Da er jeg ferdig med kabelen her. Takk for lånet! Den kan sendes videre til andre som skal låne, evt. tilbake til @berland.
 6. Har en v1 som skulle fått 1.92. Sender deg DM.
 7. Det stemmer. Jeg har ikke rørt noe der inne, alt er default etter at termostaten ble lagt til.
 8. Parameter 4 er satt til 5 (0.5°C). Satt den nå til 23,5 fysisk på termostaten, da oppdaterte den i HS og viste følgende:
 9. Nei, det er faktisk bare de to øverste linjene i loggen du ser der som dukker opp etter å ha brukt komma. Ingenting skjer med verken termostat eller device i HS. Etter en refresh er ting tilbake til slik de var før jeg trykte Submit.
 10. Glemte å nevne det, men komma gir ikke noe fornuftig det heller. Men med en_GB skal det vel heller ikke det. Blir seende slik ut helt til jeg oppfrisker, da er status tilbake til det den var, og parameter 9 har ikke blitt endret: (Nederste logglinje er etter at parameter 9 er satt manuelt)
 11. Jeg er ny med HomeSeer, og har startet i det små med en rPi 3B+, Raspbian (Buster) med HS3 Standard (3.0.0.548), og UZB1. HS kjører med en_GB som valgt locale. Har koblet opp en Heatit Z-TRM2fx (og oppdatert fw til 3.6) som første enhet for å teste. Det meste fungerer som forventet så langt, men jeg stusser litt over at jeg ikke får satt temperatur-setpoint til annet enn hele grader selv med text box som control. Når jeg skriver inn «24.5» og trykker Submit blir setpoint satt til «24». I loggen får jeg følgende: Er dette et vanlig «problem», eller er det jeg som har oversett noe grunnleggende?
 12. Takk for svar! Var ikke klar over at den var så ny, så da er det vel bare å vente til våren med å høre hvor mange som evt. tok kveld i løpet av vinteren. Er vel først og fremst fukt som kan skape problemer, ja.
 13. Etter litt leting virker det som at Fibaro Smart Implant er midt i blinken for å fjernstyre garasjeportåpneren uten behov for ekstern strøm eller annet mikkmakk. Men så ser jeg at laveste driftstemperatur er oppgitt til 0°C. Er det noen som har erfaring med bruk av denne i ikke-oppvarmet garasje? Evt. som kan anbefale en annen enhet (Z-Wave) beregnet for utendørs bruk som gjør samme nytten?
×
×
 • Opprett ny...