Gå til innhold
 • Bli medlem

MrTiger

Medlemmer
 • Innholdsteller

  224
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om MrTiger

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da får jeg prøve å melde meg inn der;)
 2. Da har jeg testet litt med dette og klart å lage en sensor som gir beskjed til telldus hvor mange volt det er på batteriet. problemet nå er at jeg får opp grader etter volten og ikke Volt, er det noen som vet hvordan jeg kan forandre dette i telldus?
 3. Noen som vet hvilke porter som må være åpne for at tellstick znet skal fungere? Får den ikke opp på jobben, men det går bra hjemme. Regner med at det er noen porter/brannmur som må åpnes her på jobben.
 4. Leter etter en fuktsensor man kan stikke i bakken/jord som er til 433mhz eller z-wave.
 5. Lurer på en ting uten at jeg har testet eller prøvd dette selv enda. Men, går det ann å ta imot et signal fra en 433mhz transmitter som er koblet mot et arduino kort med RFXtrx433?
 6. så det finnes ingen parameter for å få denne til å sende informasjon hvert 10 sekunder
 7. Hvis jeg ikke har vært forvirret før, så er jeg det nå;)
 8. Det er jeg ikke sikker på, finner heller ikke de parameterne som er referert litt lengre opp i denne posten på den manualen jeg linket til. https://www.thermo-floor.no/media/multicase/documents/_tfasdokumentasjon/heatit controls/heatit z-wave/manual_heatit_z-wave_fw 1.8_ver2019-a.pdf
 9. Skal teste det også, men disse termostatene er ikke så langt vekk fra uzb sticken. Kjøpte en usb forlenger på 5 m når jeg hadde problemer med å installere termostaten til hs3 etter jeg hadde oppgradert sw, men da var porblemet at jeg ikke included med security. Når jeg setter en ny verdi i hs3 kommer denne uten problemer opp på termostaten, så det er litt rart hvis det er kommunikasjon problemer, men jeg prøver;)
 10. Nå har jeg den firmwaren som denne guiden linket til (versjon 1.92), finnes det en enda nyere enn denne? Kan ikke se at det er en nyere verson på hjemmesiden deres heller? https://www.heatit.com/heating-control/floor-heating-thermostats/heatit-z-wave-thermostat/
 11. på heatit eller hs3? har vel det siste på begge
 12. Jepp Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Når jeg prøver å sette inn en ny verdi under parameter f.eks 21 til 300 får jeg bare error? hva kan være problemet?
 14. Har prøvd å teste litt med arduino kortet. Har funnet fram et koblingsbrett og montert opp noen motstander. Har brukt voltage divider for å finne riktig max spenning in på uno kortet siden den er begrenset til max 5v og batteriet jeg skal måle på er 24v. Har laget lite program der den leser av spenningen på batteriet og viser denne spenningen på serial.print til ardunio kortet, kan sikker koble opp en lcd skjerm også for å se spenningen der. Dette fungerer bra, da den leser av riktig spenning på batteriet. Har bestilt en 433mhz sender slik at jeg kan sende spenning verdiene videre til telldus. Har også bestilt et power supply kort, som nevnt tidligere. Med dette kortet kan jeg ta spenningen fra båtbatteriet og forsyne arduino kortet...trur at det er funksjonen til dette kortet;) Det jeg er litt spent på er hvordan jeg kan ta imot signalene fra 433mhz kortet til telldus live. Har ikke telldus live enda heller så jeg er ikke så godt kjent med dette, så her er det bare å komme med forslag:)
×
×
 • Opprett ny...