Gå til innhold
 • Bli medlem

MrTiger

Medlemmer
 • Innholdsteller

  230
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om MrTiger

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hjelper ikke. håper jeg slipper å fjerne HomeSeer fra Google home igjen, tar så lang tid til å legge alt inn igjen:(
 2. Når jeg ber Google home om noe som blir styrt med hs3, får jeg dette svaret tilbake. ..Beklager, det ser ut til at HomeSeer ikke er tilgjengelig akkurat nå.. alexa virker fint, men dette med Google home begynte å går. noen tips til å få det til å fungere igjen?
 3. Når jeg ber Google home om noe som blir styrt med hs3, får jeg dette svaret tilbake. ..Beklager, det ser ut til at HomeSeer ikke er tilgjengelig akkurat nå.. alexa virker fint, men dette med Google home begynte å går. noen tips til å få det til å fungere igjen?
 4. Hva med noen av disse som de selger fra HomeSeer https://shop.homeseer.com/collections/smart-home-hubs
 5. Idag kjører jeg hs3 fra en liten støyfri PC som står på TV benken. denne har en tildens til å restarte og dette fører til at hs3 går ned. hvilke andre muligheter kan jeg kjøre hs3 fra og hva anbefaler dere. hva vil det koste å kjøre hs3 fra noe annet. håper noen kan hjelpe meg?
 6. Sliter også med Google Home om dagen, får bare beskjed at noe gikk galt når jeg prøver å Styre noen fra Google Home som er linket mot hs3:(
 7. Da får jeg prøve å melde meg inn der;)
 8. Da har jeg testet litt med dette og klart å lage en sensor som gir beskjed til telldus hvor mange volt det er på batteriet. problemet nå er at jeg får opp grader etter volten og ikke Volt, er det noen som vet hvordan jeg kan forandre dette i telldus?
 9. Noen som vet hvilke porter som må være åpne for at tellstick znet skal fungere? Får den ikke opp på jobben, men det går bra hjemme. Regner med at det er noen porter/brannmur som må åpnes her på jobben.
 10. Leter etter en fuktsensor man kan stikke i bakken/jord som er til 433mhz eller z-wave.
 11. Lurer på en ting uten at jeg har testet eller prøvd dette selv enda. Men, går det ann å ta imot et signal fra en 433mhz transmitter som er koblet mot et arduino kort med RFXtrx433?
 12. så det finnes ingen parameter for å få denne til å sende informasjon hvert 10 sekunder
 13. Hvis jeg ikke har vært forvirret før, så er jeg det nå;)
 14. Det er jeg ikke sikker på, finner heller ikke de parameterne som er referert litt lengre opp i denne posten på den manualen jeg linket til. https://www.thermo-floor.no/media/multicase/documents/_tfasdokumentasjon/heatit controls/heatit z-wave/manual_heatit_z-wave_fw 1.8_ver2019-a.pdf
 15. Skal teste det også, men disse termostatene er ikke så langt vekk fra uzb sticken. Kjøpte en usb forlenger på 5 m når jeg hadde problemer med å installere termostaten til hs3 etter jeg hadde oppgradert sw, men da var porblemet at jeg ikke included med security. Når jeg setter en ny verdi i hs3 kommer denne uten problemer opp på termostaten, så det er litt rart hvis det er kommunikasjon problemer, men jeg prøver;)
×
×
 • Opprett ny...