Gå til innhold
 • Bli medlem

Decibel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Decibel

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Etter at CPS Tuya (Plugin til Homeseer) sluttet å legge til nye enheter, og designeren ikke har kunnet/villet gjøre noe, så gikk jeg til slutt til det skritt å oppgradere til HS4, siden den har innebygget støtte for Tuya. Ved første øyekast virket dette bra. Slik jeg forstod det så måtte enhetene legges inn i Tuya-appen på telefonen, og deretter ville Homeseer hente informasjonen fra skyen. Man skulle til og med ha muligheten for direkte kommunikasjon, etter å ha importert fra skyen. Alt så bra ut. Enheter ble lagt til i appen, og Homeseer logget på i skyen til Tuya. Men enhetene uteble!
 2. Jeg føler meg for tiden tvunget mot en oppgradering av mitt system, siden CPS Tuya plugin ikke legger til nye enheter. Det er ingen videreutvikling eller support, siden HS4 har inkludert støtte for Tuya. Spørsmålet blir da om jeg skal oppgradere til HS4 Standard eller HS4 pro? Prisforskjellen er ganske stor, og jeg lurer på om den kan kan forsvares. Jeg har fra før av kjøpt Designer separat, så det at den er inkludert i HS4 pro betyr ikke så mye. Det samme gjelder en mengde plugins, selv om det kanskje ikke er sikkert at disse fungerer med HS4. Hva synes folket? Er HS4 pro
 3. Jeg vurderer å bytte fra HS3 til HS4, men vil gjerne høre litt om andres erfaringer før jeg tar steget. Siden jeg har mange plugins, så er jeg jeg spesielt interessert i erfaringer rundt dette med plugins som er laget for HS3. Hvor mye må kjøpes på nytt, og hvor mye kan man bruke som før? Ting som f.eks "HS3 Designer" er jo ikke akkurat gratis, og det blir fort dyrt å bytte dersom alt må kjøpes på nytt. Hva synes dere, nå som HS4 har vært ute en stund?
 4. Jeg bruker CPS Tuya til å kommunisere med en del lyspærer via Wifi, men i går sluttet den plutselig å virke. Det kommer feilmelding" Error: An unknown error has occured, please check for an exception file in the HomeSeer directory." når jeg forsøker å gå inn på config-siden. I oversikten over plugins så står den med status OK. Noen andre som har samme problemet? Finnes det eventuelt andre plugins som gjør samme nytten?
 5. Jeg tror dessverre du har rett.. Det største problemet er jo at feilmeldingene fortsetter å komme selv om eventene er disablet. Da er det jo umulig å finne feil, med mindre man sletter eventen totalt! Jeg gjorde en liten test med å fjerne en schedule. Da kom det selvfølgelig feilmelding. Når jeg så disablet den aktuelle eventen så fortsatte feilmeldingene å komme. Det tyder på at feilmeldingene kommer selv for eventer som er disablet, noe som gjør feilsøking mye vanskeligere..
 6. En liten oppdatering. Jeg har nå disablet absolutt alle event's som bruker easytrigger, og feilmeldingene kommer fremdeles. Kan virkelig easytrigger gi feilmeldinger på eventer som er disablet??
 7. Jeg har den siste tiden fått opp jevnlige feilmeldinger i loggen i fra Easytrigger. Meldingen er "ERROR HSEventAux callback. 0 er en ugyldig verdi for intervallet. Den må være større enn 0." Denne feilmeldingen synes jeg ikke gir så mye informasjon, og jeg har derfor spurt inne på Homeseer-forumet, i håp om at den som har laget Easytigger (eller andre) kanskje kunne peke meg i riktig retning. Så langt har jeg ikke fått noen tips til hva problemet kan være. Jeg har derfor tatt den store jobben med å gå gjennom alle eventer som bruker Easytrigger. Jeg har ca 100 eventer som bruker den, så de
×
×
 • Opprett ny...