Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

gert

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av gert

  1. Dette var jo helt utrolig kult! Av en eller annen grunn syntes jeg nesten det var mest fascinerende at den bokstaverer ut IP-adressen. Og det selv om det tar kortere tid å sjekke i ruteren, enn å vente på at den blir ferdig, så det strengt tatt er unødvendig - for meg i hvert fall, for å selge et ferdig produkt kan det nok være en veldig greit info.

     

    Språklig sett er det vel "riktig" å ha grensedragningene ved kvarterene. Dvs. så lenge man sier kvart på, er det IMO riktigst å si fjorten over halv, kvart på og fjorten på. Men her finnes det vel neppe en Språkrådet-"fasit".  Jeg kunne også vært interessert i en versjon med "klokken", uten å være helt bergenser. Lurer også på om bokstavene burde vært bittelitt mindre/lavere? Synes ikke lyset fyller hele E-ene f.eks. men dette kan jo være noe et annet diffusjonslag kan avhjelpe.

     

    Jeg ser det bare ligger en ferdig variant ute på Finn nå, jeg ville nok vært mer interessert i et kit. Da kan jeg også eksperimentere med  diffusjonsmateriele o.l. Veldig spennende hvis du finner en kurant løsning på et annet frontmateriale så man ikke trenger plast foran. Usikker på hvor mange man måtte bestilt for å få dette skåret ut hos en bedrift med egnet utstyr, av f.eks. aluminium? Dette må jo kunne være en crowdfundingidé

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.