Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Svedman

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Svedman sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Samtalestarter
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har vært i kontakt med dem før, og de har aldri greid å svare noe som ikke allerede står på nettsiden deres, og hvertfall ikke noe teknisk om APIet... Har ikke turt å registrere ovnen via lokal-APIet, for jeg mistenker at da mister jeg muligheten til styring via Adax-app og Tibbers smartstyring-integrasjon. Takk for denne lenken! Jeg bruker ikke HA, nei. På den siden du lenket til står det svart på hvitt: "Using the local integration will disable cloud communication and the Adax app will not work." Så da gjenstår bare muligheten, i mitt tilfelle, å klare å forstå hvordan Adax-appen genererer det tokenet 🙂
  2. Hei, Jeg har satt opp styring av Adax via deres API over internett, men Adax sine servere er notorisk ustabile hele året. Derfor har jeg sett på hvordan jeg kan styre panelovnene over lokalnettverket, slik Adax sin egen app gjør (altså uten å gå via internett), men jeg får det ikke helt til. Er det noen her som har fått det til? Jeg har sniffet på nettverkstrafikken fra Adax sin Android app, og den går direkte på panelovnenes lokale IP i følgende format: http://192.168.1.<IP>/client?command=set_temp&value=<TEMPx100>&time=<UNIX_TIMESTAMP> Autentiseringen er HTTP Basic, men det fungerer ikke å "stjele" token, da det blir auto-generert et nytt token av Adax-appen for hver eneste forespørsel og kan ikke brukes på nytt. Jeg har også forsøkt å dekode token med Base64 for å se hva det står i klartekst, men får noe tilsynelatende binært tilbake som jeg ikke klarer å dekode videre. Jeg har sett på Adax sin dokumentasjon, og i deres eksempel så skal det ikke være noe nytt token per forespørsel, men samme token hver gang: https://adax.no/wi-fi/api-development/#local Er det noen her som vet hemmeligheten for å få generert Adax-token til bruk mot lokalt nettverk, eller har noen informasjon som jeg kan bruke videre?
  3. Jeg gikk for kablet styring og styrer dem med smarthuset via fysiske veggkontrollere Fibaro Walli Roller Shutter på mine screens. Da har jeg backup-styring via fysiske knapper (så lenge huset har strøm) selv om smarthuset skulle gå ned. Bruker Philips Hue Outdoor Sensor som lysmålere og styrer screens automatisk basert på solforhold. Funker veldig bra. Har programmert inn mulighet for overstyring av automatikken. Har også programmert inn "safeguard" med tanke på brannsikkerhet, at alle screens går automatisk opp etter solnedgang selv om de er manuelt styrt ned (slik at det skal være mulig å komme seg ut av vinduet om natta).
  4. Jeg har akkurat samme problem med min ID 150. Står i morgensol. Blir spennende å se hva du får til svar, Petterpotet.
  5. Ang at den dro med seg hele Node-RED er en kjent bug med noden, se https://github.com/bisand/node-red-contrib-tibber-api/issues/57 Du kan få Node-RED opp igjen ved å redigere flows-fila di, søke opp tibber-api-endpoint, blanke ut "feedUrl" og "queryUrl". Så må du nesten bare vente på at noden oppdateres og sette verdiene tilbake.
  6. Min er Configured, men jeg husker ikke hva jeg måtte gjøre for å få til det. Mulig den ble satt av seg selv... Men jeg klarer heller ikke å lese ut PIN-kodene. Om jeg trykker på Synchronize så tømmes batteriene i låsen, men ingenting blir synkronisert.
  7. Hei! Jeg har en Fibaro HC2 og en ID Lock 150. Jeg fikk også opp to enheter da jeg inkluderte låsen. Du kan trygt gå inn på den med eske-ikon og skjule den fra lista over enheter. Jeg har hatt dette oppsettet i ett års tid nå og har ikke hatt noen problemer. Enheten med eske-ikon er "master" og det er slave-enheten (den med ID Lock-ikon) du kommer til å forholde deg for fjernstyring.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.