Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

oeh

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av oeh

  1. Den stopper av seg selv når den er helt nede eller helt oppe. Den fra Elko så veldig fin ut, men er selvfølgelig litt dyr. Noen som vet om den går inn i HA via ZHA?
  2. Hei, Dette er en "dum" screen. Selve bryteren nå må man fysisk hold inne knappen til den har gått i posisjonen man ønsker. Leverandøren selger ekstra utstyr som kan kobles til for å smart-styre, men ganske kostbart ifht. det å evt. bare kunne bytte selve bryteren til noe smart. Jeg skal sjekke ut denne @Brekke. Takk for forslaget.
  3. Hei, Usikker på om dette er riktig del av forumet, men prøver. Har idag en sånn bryter til å styre screen opp og ned, men den er veldig manuell. Finnes det noe alternativ til denne bryteren som er smart?
  4. Heisann, noen fordeler/ulemper med den ene eller andre varianten?
  5. Heisann, Ganske ny til HA, men har prøvd meg frem litt og fått det meste til å dukke opp, men ser at mange her nevner zigbee2mqtt og broker og zha o.l mange ganger. Hva er egentlig beste/tryggeste måten å koble til zigbee utstyr? Jeg har bare brukt den innebygde støtten som dukket opp i integrations når jeg installerte HA. Er det noen fordeler og ulemper med denne måten evt. andre måter?' På forhånd takk for hjelpen, mye å sette seg inn Mvh, Odd Erik
  6. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/d0b4e01f
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.