Gå til innhold
 • Bli medlem

joachimmgok

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om joachimmgok

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 23. sep. 1985

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, null stress. Fikk en e-post om en OTA som skulle fikse problemet nå. Men de hadde glemt å legge ved fila, så har etterspurt den på nytt. Da kan du avvente til jeg har fått prøvd ut det. Fingrene krysset! 🤞
 2. Herlig, Jeg tenker at dersom vi debugger litt på hver vår ende så har Thermo-floor litt mer å gå etter. Har gitt dem link til denne posten. Ser du har UZB1-stick og jeg har vel samme, men fra Z-wave.me. Jeg har også prøvd med Aeotec Gen5 stick, og det er ingen forskjeller her.
 3. Jeg har prøvd usikret og S0 på både 2019 og 2020. 2019 fungerer slik som jeg ønsker på begge. 2020 gjør ikke det, hverken eller. Men jeg har ikke mulighet å prøve i S2 da software jeg bruker ikke støtter det enda. Støtter homeseer S2? Kunne du prøvd å eksludere en 2020 modell, inkluderer den med S2 igjen og se hvordan den oppfører seg da? Det har blitt konspirert litt i en tråd på github at den kanskje fungerer slik den skal i den sikkerhetsmodusen.
 4. Forresten, har du parret disse usikret, sikret, S2? S0?
 5. Til 2020 versjonen eller 2019 versjonen? Kunne vært interessant å sett en logg på hver en av hver og sammenlignet.
 6. Fibaro dimmeren eller Z-Dim 2019 modellen? Så som jeg antok, så poller Fibaro kontrolleren til 2020 modellen for å oppdatere verdier etter at du har sendt kommando for å endre verdi.
 7. Nei, de sa ikke noe om det, men jeg antar at det ikke burde være noen problemer. Jeg hadde faktisk en 2019 modell som hang seg opp og jeg returnerte den til Kjell & co og fikk en ny (dog 2019 den også) på flekken. Det er denne 2019 varianten som jeg nå hørte summelyden fra, og jeg vurderer å returnere dette produktet også nå.. Jeg vil derimot avvente til jeg hører noe fra Thermo-floor igjen, for jeg akter ikke skru ut alle dimmere og sitte uten strøm i månedsvis. 🤣
 8. Ringte Thermo-floor. 1) De skulle sjekke om det var noe feil med 2020 varianten. 2) Jeg ble opplyst at det er hardware feil og SDK feil på 2019 modellene, så de bør reklameres på dersom - den gir en elektronisk summe-/dirrelyd. Jeg sammenlignet mot 2020 modellene, som er nesten helt stille i forhold.. - dimmeren henger seg opp og må restartes. Reklamasjon av feile 2019 modeller kan gjøres mot utsalgssted. Bare til info. Kommer tilbake når jeg vet mer om 2020.
 9. Jeg mistenker at det oppdateres pga controlleren "poller" og ikke at enheten rapporterer tilbake selv. Kan du se i Fibaro om det er en Multilevel Switch CC Report? Dette er det mine 2019 modeller rapporterer, mens 2020 modellene rapporterer en tom Meter CC Report. Mistenker firmware problemer.
 10. Hei, Jeg har problemer med akkurat det samme - desverre! Har du funnet ut av problemet?
 11. Hei, Rask spørsmål om denne brytere. Håper det er ok, selv om det ikke er direkte relevant i forhold til ts spørsmål; men kan du skru på denne dimmeren over nettverk selv om den fysisk/mekanisk ble skrudd av? Takk for svar.
 12. Hei, Takk for det. Prøvde å Google etter «potensialfri rele raspberry pi», men fant ikke noe konkret. Håper det er greit og spørre og ikke for mye OT, men hva vil det si at en rele er potensialfri? Jeg har sett på denne HAT'n, og tenkte den ville være kompakt og fin å bruke - men finner ikke ut om den er potensialfri 😄 Takk for all hjelp. 🙂
 13. Jeg har nå vært å testet med en ledning mellom 2-6 og 3-6 og det ser ut for å fungere utmerket. Port åpner og lukker seg som ønsket 👏 For å åpne port er det nok med en kort forbindelse i mellom. Porten stopper altså ikke opp når jeg tar bort ledningen, og kretsen bryter. Den fortsetter å gå opp eller ned. Vil det være nødvendig med en «relay»? Forstår det slik at det ikke skal stå på strøm konstant mellom polene (for eks mellom 2-6) for å åpne døren og holde den åpen, kun en kort "puls" (eller hva jeg kan kalle det).
 14. Hei, takk for svar. Jeg tror ikke det er noe backup batteri på porten, og evt komponent jeg kobler til vil nok gå på samme kurs. Men jeg skjønner hva du mener. Jeg har dessuten ikke behov for å kunne stoppe den på denne måten. Grunnen for at jeg blir å bruke RPi er fordi jeg har x antall tilgjengelig. Og mulig jeg blir å legge til mer, som kamera og noen sensorer for styring også.
 15. Hei gutta! Tusen takk for svar! Enig i at teksten var/er litt forvirrende og noe av grunnen for at jeg ble ganske usikker. Jeg forstår det slik at kobling mellom 5 og 6 skal fjernes. Jeg mener det står en plass om at dersom *noe* ikke kobles inn, så må denne koblingen ikke fjernes. Må dobbeltsjekke det når jeg er hjemme og har manualen foran meg. Hvorfor vil du ikke bruke RPi? Personlig preferanse eller en grunn som kan føre til feil, skade etc?
×
×
 • Opprett ny...