Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

joachimmgok

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

joachimmgok vant dagen sist 1. november 2021

joachimmgok hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

joachimmgok sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. (Det er mulig, sier leverandøren) Bare for «future reference». 🙂
  2. Kontaktet Heltun og fikk følgende svar
  3. Hei, Håper ikke det gjør noe at jeg blåser liv i en gammel tråd, men noen her med kunnskaper nok og som kan klare svare på om Heltun Relay Switch Quinto HE-RS01 kan brukes som en 2 polet switch? Den har en input for 2 av output'ene og en input for de 3 øvrige output'ene.
  4. Hei, Glemt å kommentere her, men i følge ThermoFloor må ikke denne FW brukes på 2019 dimmeren.
  5. Hei, Du kan skru av coverne og sammenligne teksten som står på dimmeren. Den øverste her er 2019 og nederst er 2020. 2019 = multidimmer og 2020 = rotary dimmer.
  6. Her kommer den! Jeg har ikke fått bekreftet om 2019 modellene kan bruke denne. Kun prøvd på 2020. Z-Dim_slave_enhanced_232_OTA_ZW050x_EU.otz
  7. Yay! Ny firmware - og nå fungerer det som de skal 🤩
  8. Hei, null stress. Fikk en e-post om en OTA som skulle fikse problemet nå. Men de hadde glemt å legge ved fila, så har etterspurt den på nytt. Da kan du avvente til jeg har fått prøvd ut det. Fingrene krysset! 🤞
  9. Herlig, Jeg tenker at dersom vi debugger litt på hver vår ende så har Thermo-floor litt mer å gå etter. Har gitt dem link til denne posten. Ser du har UZB1-stick og jeg har vel samme, men fra Z-wave.me. Jeg har også prøvd med Aeotec Gen5 stick, og det er ingen forskjeller her.
  10. Jeg har prøvd usikret og S0 på både 2019 og 2020. 2019 fungerer slik som jeg ønsker på begge. 2020 gjør ikke det, hverken eller. Men jeg har ikke mulighet å prøve i S2 da software jeg bruker ikke støtter det enda. Støtter homeseer S2? Kunne du prøvd å eksludere en 2020 modell, inkluderer den med S2 igjen og se hvordan den oppfører seg da? Det har blitt konspirert litt i en tråd på github at den kanskje fungerer slik den skal i den sikkerhetsmodusen.
  11. Forresten, har du parret disse usikret, sikret, S2? S0?
  12. Til 2020 versjonen eller 2019 versjonen? Kunne vært interessant å sett en logg på hver en av hver og sammenlignet.
  13. Fibaro dimmeren eller Z-Dim 2019 modellen? Så som jeg antok, så poller Fibaro kontrolleren til 2020 modellen for å oppdatere verdier etter at du har sendt kommando for å endre verdi.
  14. Nei, de sa ikke noe om det, men jeg antar at det ikke burde være noen problemer. Jeg hadde faktisk en 2019 modell som hang seg opp og jeg returnerte den til Kjell & co og fikk en ny (dog 2019 den også) på flekken. Det er denne 2019 varianten som jeg nå hørte summelyden fra, og jeg vurderer å returnere dette produktet også nå.. Jeg vil derimot avvente til jeg hører noe fra Thermo-floor igjen, for jeg akter ikke skru ut alle dimmere og sitte uten strøm i månedsvis. 🤣
  15. Ringte Thermo-floor. 1) De skulle sjekke om det var noe feil med 2020 varianten. 2) Jeg ble opplyst at det er hardware feil og SDK feil på 2019 modellene, så de bør reklameres på dersom - den gir en elektronisk summe-/dirrelyd. Jeg sammenlignet mot 2020 modellene, som er nesten helt stille i forhold.. - dimmeren henger seg opp og må restartes. Reklamasjon av feile 2019 modeller kan gjøres mot utsalgssted. Bare til info. Kommer tilbake når jeg vet mer om 2020.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.