Gå til innhold
 • Bli medlem

Smith11

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Smith11

 1. Det er kanskje dårlig å se på bildet mitt, men blå/hvit fra spottene, er koblet til ~~ ikke L. Den andre som kommer fra spottene er helt blå, (du ser den i bakgrunnen på bilde). Du kan kanskje bekrefte en elektro regel for meg. Når du trenger 2stk N i et trekke rør, trekker du da en Sort og en Brun ? Sammen med blå og jord. Ref. Sort + Hvit var de tidligere fargene som ble brukt på ledninger. Disse er nå byttet til brun + blå og vil som oftest være fast strøm i boligen.Sort = Faseleder istedenfor for brun.Sort + brun, her vil sannsynli
 2. Leser meg litt mer opp her, på Type 14001 bryter. Skal det bare være for meg å flytte den blå/hvite, som kommer fra spotten til hvor "1" fra dimmer kobles til bryteren?
 3. Der fant du det fort. Merkelig jeg ikke fikk opp noe på mine google søk, men men... mange takk. Jeg forstår ikke helt, hvorfor jeg har en sort ledning, som også går inn på min doble bryter, kan den gå helt ned i sikringsskapet?
 4. Ja, det var jo dimmeren som gjorde at bryteren ikke fungere lenger. Det eneste jeg stusser litt på her, er hva den sorte ledern er. Noen som har koblingsskjema på MdimLed ?
 5. Hei Vi hadde SG Junistar Lux Hvit 7W LED 2700K hjemme i stuen, men jeg ønsket å bruke GU10 pærer. Installerte derfor SG Jupiter Tek Matt-Hvit 6,5W LED. Men nå sluttet lysbryteren å fungere, pærene svarer på trykk. Er det så enkelt at SG Junistar spotter bruker puls for å bli slått av og på, men SG Jupiter trenger at strømmen kuttes på en kurs?
 6. Men, nå har det dukket opp et nytt problem. Det å sette inn Phillips Hue pærer på soverom fungerte ikke så bra. Vanen med å slå av/på lyset når du går inn/ut av soverommet tuller det til. Vent noen her om Phillips Hue har en slik bryter? Eve Light Switch Smart Home veggbryter Har ikke lyst å blande to systemer, Eve og Hue.
 7. Liten update. Prøvde Hue spott idag. Det fungerte dårlig, den ble for høy for boksen i taket. Så da blir neste å prøve jupiter tek, som planlagt. Skal aldri mer høre på Tverfyll...
 8. Hei, Takk for svar og ideer. Da har jeg gått til innkjøp av en stk phillips hue spott, av typen som Tverfyll foreslo. Men ikke hvitt, tok med farge pære. Så scorer jeg kanskje noen pappa poeng på det. Så får vi se om den passer, men tror det.
 9. Jeg ønsker å styre hver enkelt pære. Og selv om jeg har vært i eldre hus der de hadde 17 dimmere i stuen så går ikke jeg for den løsningen. Jeg er ikke låst på Hue, men det er det systemet jeg vet lar meg styre hver enkelt pære. Spotter og koblinger gjør jeg selv.
 10. Hei, Jeg prøver å få smarte lys i huset, phillips hue (gu10) er planen. (med mindre jeg blir overbevist om noe annet). Vi har i dag Junistar lux 2700k, hvor du har en spott med innebygget pære og en driver. Cob holder. Det jeg ikke vet, er om hver spott har egen driver eller hvert rom har felles driver. Jeg kunne tenkt med å brukt Jupiter Tek, men forstår ikke helt om de kommer med egen driver, eller bare kobles rett på 230V. Noen som kan dette?
 11. Hei, Vi er et sameie som har fått installert porttelefon, BPT porttelefon. Vi har fått konfigurasjons filen for bygningen vår, og jeg har lastet ned programvaren det programmeres i, PCS/XIP (http://www.camebpt.co.za/software/) Lurte om om noen her kjenner systemet, og kanskje har jobbet med det selv. Jeg har ikke manual, men å bytte koder og slikt er ganske greit, men håpte det kunne være mulig å legge inn tidsbestemte koder, etc.
 12. Hei, Vi har et relativt dumt rekkehus. Vi har vannbåren varme i 1. etasje, og på 2 bad. (3stk) Også har vi radiator i stua. Vi lever allerede i Apple Universe, så da tenker jeg vi fortsetter med det. Radiatoren tror jeg det skal gå fint å få over på tado° Smart Radiator termostat (horisontal montering). Men vannbåren varme blir litt mer utfordrende tror jeg. Er det noen som kjenne Uponor systemer så godt at de har erfaringer med Apple homekit? Legger ved noen bilde så viser hva vi har.
×
×
 • Opprett ny...