Gå til innhold
 • Bli medlem

Jørn R

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Jørn R

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Flere med HA og erfaring med Heatit Z-TRM3? Koster 1099,- hos Elektroimportøren nå, og vurderer å få kjøpt en. Home Assistant, PI4 m/Home Assistant OS samt aeotec z-stick gen5 plus.
 2. Conbee II/deConz oppdaterer Ikea OTA uten problemer. Bare å aktivere, så tikker det og går. Tror ikke det fungerer med Hue enda.
 3. Kort innpå, jeg bruker Sensibo Sky til en pumpe, det fungerer utmerket. Men den er dessverre ikke kategorien "billig". Har forøvrig bestilt en BlitzWolf Universal Smart Wifi IR Remote Controller, som jeg skal bruke til noe annet. Den har en bedre pris, og vil også virke til varmepumpe.
 4. Det enkleste hadde vært en fysisk bryter som kan trekke i snorbryteren, det finnes slik brytere som kan "klikk" på fysiske brytere, f.eks. https://www.buyswitchmate.com/. Har ikke sett noen som kan "trekke".
 5. Er ute etter det samme, gi beskjed hvis du finner noe
 6. Du klarer deg normalt sett med radonmåler i kjeller/nederste etasje, dvs. at du kan ha 1 Airthings med radon + de "billige" variantene i andre rom.
 7. Det er absolutt interessant å se nærmere på! Takk for tips og ideer!
 8. Er det noen gode muligheter for å bruke HA/Lovelace som en fin værstasjon? Sensor vil for min del være Netatmo temp/vind/regn, div. temp sensorer samt Met-integrasjonen. Null stress å få dette inn i HA, men det blir liksom ikke veldig "værstasjonaktig". Gir data i det korte bildet i form av "nåtid", noen timer tilbake og prognose fremover. Men hva med historikk? Dager, uker og måneder? Går det an å få til noe gøy som ser fint ut på en iPad el.l? -Jørn
 9. Har midlertidig endt opp med samme integrasjon via Hacs. Visste først ikke at PI'en hadde bluetooth innebygget, så det var smooth. Når det er sagt, har jeg hatt samme problemet med stabilitet.
 10. Tenkte å vise dem i Home Assistant primært, og Airthings-appen sekundært. Fant faktisk ikke den hubben til salgs noe sted, kun som en del av pakker.
 11. Har kjøpt ny radonmåler, og det er jo basically bare Airthings på markedet. La ikke merke til før kjøpet at den kun har bluetooth, og trenger en hub for å sende data til airthings cloud. Er det virkelig mulig?? Kan også sende via mobil (til cloud), men da er det jo ikke i realtid. Skulle ikke vært lov å kun basere seg på bluetooth eller en properitær hub 😞 Er det mulig å få en PI med HA til å snakke med denne dingsen? Ser at @daniel.h.iversen har laget en komponent (https://github.com/Danielhiversen/home-assistant_custom_components/tree/master/custom_components/airthings_wave), men
 12. Jeg tror problemet ditt kanskje er relatert til at du har feil device under configuration? Jeg har f.eks. device: /dev/ttyACM0 Sjekk under Supervisor->System->Hardware. Kanskje har du /dev/ttyAMA0 eller noe annet. Jeg hadde akkurat sammen feilen for noe uker siden, men husker ikke hvordan jeg løste det. TROR det var pga feil device.
 13. Helt ny og uåpnet (forseglet). Viste seg at jeg ikke trenger den like vel, da jeg fikk tak i det jeg trenger med Zigbee. Beskrivelse fra Kjell.com: https://www.kjell.com/no/produkter/smarte-hjem/kontroller/aeotec-z-stick-gen5-usb-adapter-p50549 350,-?
×
×
 • Opprett ny...