Gå til innhold
 • Bli medlem

Piero

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Piero

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet
 1. Takk for rådet også til deg @Guahtdim - dette med konsekvensen hvis/når man står uten nett hadde jeg ikke tenkt på. Jeg landet til slutt på en Homey Pro som nå begynner å komme seg med flere smarte devicer. Det seneste er "Heatit Z-TRM3 termostat" på bad og i entre - samt en "Aeotec Heavy Duty bryterrelé" koblet til en ny varmtvannsbereder Oso Saga 300. Intensjonen her er å ta ned temperaturen når det ikke er behov for samme komfort - og på den måten spare noen kwh. Neste steg blir å finne den optimale flowen da vinningen
 2. Takk for tips Moskus! Jeg var ikke klar over at jeg kan snu på det - altså heller integrere Tibber. Det der må jeg prøve å finne mer info om slik at jeg også forstår det. 🙂 Jeg planlegger ikke mye automasjon, men har helt klart ønske om å sette opp noen relativt enkle flows. Skal se nærmere på alternativene du nevner her. Bra forslag også på dimmere - skal sterkt vurderes.
 3. Hei! Ny bruker her på forumet. Mye lærerikt å lese, men jeg er fortsatt ikke sikker på hvilken hardware jeg skal velge i mitt neste steg. Hadde derfor satt stor pris på forslag og kommentarer. Først litt om dagens oppsett: Eldre hus med Tibber m. Pulse, Tesla integrasjon, flere Sensibo og Philips Hue devicer ++ Målet er å samle mest mulig i Tibber, bruke mer varmestyring ("Aeotec - Heavy Duty Switch" (for varmtvannstanken) og "Heatit Z-TRM3" (for gulv)) - for å på den måten få mer kontroll på energibruken samtidig som det selvfølgelig er gøy og nerdete.
 4. Har du kikket på kameraene fra Avtech? Det er kanskje litt overkill da de hovedsakelig er rettet mot bedriftsmarkedet, men så får du også det noe av det beste ift. nattsyn, oppløsning og fps. Selv bruker jeg en https://www.overvakningsbutikken.no/produkt/avtech-avz592m-kraftfull-ptz-kamera/ sammen med tre https://www.overvakningsbutikken.no/produkt/avm542/. Det eneste jeg kan savne noen ganger er støtte for Google/Alexa. Det hadde vært litt gøy men slikt er nok ikke ment for bedrifter.
×
×
 • Opprett ny...