Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

ottob

Members
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Other groups

Sølv

ottob last won the day on April 8

ottob had the most liked content!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ottob's Achievements

WAF-maker

WAF-maker (8/16)

 • Dedicated Rare
 • Collaborator
 • First post
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

55

Reputation

 1. Release V3.0.0.2 06.04.2024 Bugfix: Tooltip help tekst for Device setup manglet. Bugfix: Strømstøtte priser blir feil når pris er under grense- 73 øre. Nytt: La til timespan for når Max priser er lov å slå av. Dvs, innenfor dette tidsrommet blir ikke device slått av. Dynamisk oppdatering av Charts. Tekst nederst som viser øyeblikkets strømpris, forbruk og total for timen. Oppdateres en gang i minuttet. Chart som viser pris og forbruk oppdateres en gang i timen. Kjekt å henge på veggen for å følge med. Ny parameter under Config- Chart & Log «Chart Font Size». Her kan du sette font på Chart for å lette lesing. Default= 12
 2. @Join Tviler på om det vil virke uten exe filer. Har aldri sett noe om at de skal ligge andre steder, men ser ikke bort fra at det er mulig. Har du prøvd å søke? Sjekket filtere i filebrowser?
 3. Det høres rart ut. Kjører du HS4? Og hvor ligger plugins?
 4. Hei Nei, ingen endringer. exe filer må ligge i hovedkatalog HomeSeerHS4 (eller 3). NB det er en bug som gjør at pris medstrømstøtte blir feil når prisen er under 70 øre. Ike av vesentlig betydning og jeg har fikset det, men ikke releaset enda. Kommer snart.
 5. @Lavvosolberg Hei. Du kan gjøre det med relestyring. Feks en timer for å styre på tid, og et hygrometer med releutgang. Så kobler du via releer som vist i tegningen øverst. Jeg er på fjelltur i Argentina nå, så vanskelig for meg å tegne et skjema.
 6. Ingen Entso e priser for tiden. Tror grunnen er denne. Virker som det tar lenger tid. Please be informed the Transparency Platform will be under scheduled maintenance on 05.12.2023 at 09:00 CET for a duration of 1 hours. During this time data will not be sent to Subscribers receving data via ECP Subscription channel. https://newtransparency.entsoe.eu/news
 7. Det snek seg inn en liten bug som gjør at priser uten strømstøtte ikke blir flyttet over til neste dag etter midnatt. Dette har ingen praktisk betydning, men det har kommet en oppdatering.
 8. Nå er det releaset en ny versjon, V3.0 som bruker ny strømstøttemodell. Det er også noen andre forbedringer. Viktigst er at det er blitt lettere å sette opp devicer. Du kan nå velge vilken funksjon du vil ha, feks ON_LowPrice, så begrenser dette hvor mange parametere du behøver å forholde deg til (Det har blitt i overkant mange) Kobling til effektlesing fra HS/TibberSeer er også endret så du må kanskje endre oppsett for dette. Forhåpentlig virker det bedre nå, men jeg har ikke mulighet for å teste dette annet enn ved simulering. Meld fra om rusk.
 9. Ca 1,5 år gammelt Selges samlet for 1100. Se FINN-kode: 330527415
 10. Ubrukt. Kr 1100 + frakt Se FINN-kode: 330526630 Selges helst samlet, men det kan jo vurderes.
 11. @Olex Beklager sen oppdatering. Har vært ute å reist lenge og det hadde hopet seg litt opp. Problemet er antagelig at PowerLimit under Power i Config er 0 eller har en lav verdi. (forventet maks forbruk pr time i kWh). Dessverre glemt og dokumentere det. Men denne testen er unødvendig så jeg har fjernet den i neste versjon. Kommer snart en ny versjon med den nye strømstøtten. Har forbedret dokumentasjonen også.
 12. Ser ut som om det kommer noe garbish data av og til. Er muligens bare en melding om dette. Pass på å sette max verdi for forbruk. Husker ikke helt, men står om dette i manualen.
 13. Det er en sikkerhetsmekanisne som slår ril. Er det et sprang eller resett av data i tibber hver time? Jeg er bortreist 2 uker nå så får ikke sjekket nærmere i koden.
 14. @Join Skulle ikke være nødvendig å lage noen device i tillegg til den som PowerControl lager? Når du lager event i HS så søk på device name om du ikke ser den. Og så trenger du kun en IF. Altså ikke noen test på "changes" . Dvs, IF DevMax1 has a value equal to ON AND "Anbefaling Varmtvann.." has a value equal to ON.
 15. @Join Fint du fant ut av det. Du får bare melde fra om det er noen rusk.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.