Gå til innhold
 • Bli medlem

torbein

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om torbein

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  openHAB
  Telldus Live!
  Z-Way

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nettsiden farligeprodukter.no melder om Fibaro Rele FGS-211 og Fibaro Dimmer FGD-211 at det er for liten isolasjonsavstand mellom spenningsførende deler. Dette vil øke risikoen for lysbuedannelse med påfølgende mulig branntilløp. Kanskje noe å tenke på for det som har disse i veggen....
 2. Hadde vært kjekt hvis du fikk det til :-)
 3. Primært er tanken at jeg skal sette opp en trådløs bryter nede slik at jeg kan slå på lyset før jeg har snubla i alle trinnene for å finne bryteren. Sekundært hadde det vært greit å vite om lyset står på eller ikke når jeg har lagt meg og lurer på om jeg faktisk slo av det lyset... Ser at nexa har et z-wave rele (AN-179) som kanskje kan gjøre nytte. Noen som har erfaring med denne? Denne er jo en god del billigere enn fibaro sin..
 4. Har testet ut Nexa WMR-1000 for en strømbryter jeg har i ei trapp. Bryteren er så klart i toppen av trappa, så det er kjekt å kunne slå på lyset nede før man går opp. Fungerer for så vidt greit. I Openhab og HASS går det fint å slå den av og på og da vises lyset som av og på, men når jeg slår av bryteren manuelt skifter ikke statusen i openhab eller hass. Antar at dette kommer av at den ikke sender signaler ut. Det hadde vært greit å vite at lyset var av eller på når jeg ikke stod å så på... Finnes det noen gode alternativer til Nexa WMR-1000 som vil sende status?
 5. Det hadde vært interessant om det var noen som hadde testa dette ut med RS485. Litt kjedelig å brenne av så mye penger uten å vite om det fungerer....
 6. no-flame KD-101LD (ikke de som ble trukket tilbake). Hvis disse ikke fungerer, har dere forslag til noen rimelige som fungerer?
 7. Har nettopp gått til anskaffelse av en Znet v2. Måtte ført bytte en hos Jula som ikke virket.. Z-wave fungerer godt, men sliter med å legge til 433 brannvarslere. Noen spesiell fremgangsmåte?
 8. Har røykvarlsere og temperatur/fuktmålere fra verisure i huset og har fått disse opp via Home Assistant, men det kunne vært morsomt å prøve dem via Openhab. Har ikke peiling på avansert koding, så hvis noen har fått til en binding mot verisure er jeg mer enn villig til å teste dem ut 😀
 9. Du har rett i det :-) Noen som har erfaring med denne opp mot HASS?
 10. Har fått installert en Villavent save VSR 300 i huset. Ser på mulighetene for å koble denne opp mot Home Assistant. Vil dette være mulig? Hvis ja, vil dette være mulig med en RS485 Gateway? Vil dere eventuelt anbefale noen andre måter å koble disse sammen på?
×
×
 • Opprett ny...