Gå til innhold
 • Bli medlem

Jahnkenneth

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Jahnkenneth

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Er det noen som har denne? https://www.tado.com/gb/thermostat-heating Det står at den skal fungere med varmekabler. Mitt spørsmål er da; passer den inn i en standard Elko-veggramme?
 2. Jeg som har spurt på Homey-forumet ja. :-) Er en på Facebook-gruppa som nok har kompetanse til å lage en app, men han hadde ikke Elko selv, så det var ikke så veldig prioritert... :-)
 3. Hei. De koster jo en del, ca 2500,- for dimmeren... Er det noe du får gjort uten å ha tilgang til den fysiske dimmeren? Noe jeg kan sende deg av logger eller lignende?
 4. Fant for termostaten, men ikke for dimmeren desverre... :-(
 5. Skal prøve det. :-) Hvor finner jeg SmartThings-oppskriften?
 6. Hei. Er det flere Homey-brukere her enn meg? :-) Har kjøpt meg en ESH 316gled dimmer som jeg tenkte å parte med Homey... Det gikk ikke helt smertefritt... Den dukker opp som unknown device... Får til å slå dimmeren på, men etter noen sek slår den seg av igjen... Noen som har tekniske kunnskaper nok til å lage en app for Homey? :-D
 7. Noen som har fått dimmeren til å fungere med Homey? :-) Jeg får lagt den til, men kommer opp som unknown device... Klarer å slå dimmeren på via Homey, men etter noen sekunder går den tilbake til av... Og ingen dimmemulighet... Noen som har kunnskaper til å lage en app? :-)
 8. Plastikken bygger for mye, og selve modulen som er inni passer heller ikke... Antall pinner er forsåvidt riktig, men selve chippen passer ikke heller ikke inni stedet der modulen skal sitte
 9. Hei. Kan bekrefte at denne modulen ikke passer i Doorman. Den har en helt annen form som gjør at den fysisk ikke passer i låsen... :-(
 10. Jeg er også veldig interessert i om det fungerer. Har ventet på denne lenge, så når den ble lansert kontaktet jeg Yale her i Norge. Med svarte ganske enkelt at den ikke vil fungere... Etter å ha søkt litt på nett, virker det som om Doorman ikke har mulighet for å parre seg med denne modulen... Verisure-modulen parrer seg visstnok automatisk... Noen som har prøvd??
×
×
 • Opprett ny...