Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Tukun

Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tukun's Achievements

WAF-maker

WAF-maker (8/16)

 • Collaborator
 • First post
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

15

Reputation

 1. Netscape? Eksisterer det fortsatt?
 2. Tenker at dette ser ca en million ganger bedre ut
 3. Du får åpne en hvilken som helst annen app på telefonen din så ser du hva som menes med det. Eventuelt ta en titt på andre leverandører i automasjonsverden.
 4. Nei, bare at det er nytt og forbedret web grensesnitt med et moderne touch (😂) for lettere navigasjon og lesbarhet på hvilken som helst enhet. Bildet i forrige innlegg er tatt av siste versjon fra appen. Appen ble sist gang oppdatert 21. april 2022 i følge Google Play "Modern touch" 🤣🤣 🤣 🤣🤣 🤣 🤣 🤣 🤣🤣 🤣. Ler meg ihjel!
 5. Tja, Homeseer 4.2.13.0 kom 6/6 2022. Det er uansett nytt nok til at det ikke burde se sånn ut.
 6. Tja, vi kan jo diskutere det i det uendelige. Men det er noe som heter bransjestandard. Som jeg tidligere skrev er det ingen andre apper på telefonen som har et slik (utdatert) design som det HomeSeer har. Derfor faller jo HomeSeer helt igjennom når alt annet på telefonen har samme type design. Fordi bransjen er "enige" i at det fungerer og ser fint ut. På web har man noe som f.eks heter responsiv design, dette er meget viktig for brukeropplevelsen\funksjonalitet. Dette er en bransjestandard fordi alle apper og websider er designet med responsiv design. Dette er ikke bransjestandard og ser helt håpløst ut. Fatter ikke at det går an å lage noe sånt i 2022...
 7. Nei, ikke før TV'en vet hva du vil se på før du egentlig vet at du vil se på det 🤣.
 8. Ja, så det besvarer mitt siste spørsmål "Om man ikke har noen som helst kriterier på hvordan ting ser ut (design) så lurer jeg litt på om det er slik i det daglige også..." Man driter litt i hvordan ting er, bare det funker rett og slett. En stol er bare en stol og en sofa er bare en sofa osv.
 9. Ja, jeg tenker at funksjonalitet og design er to kriterier som burde vektes likt, ikke enten eller. Om man tar en hvilken som helst app man har på telefonen sin så ser man jo fort at design har mye å si for hvordan appen oppleves. Er det et dårlig design så går det jo fort utover brukervennligheten og\eller funksjonaliteten. Det er vel en grunn til at folk kjører IOS? Flott design og brukervennlighet. Om man ikke har noen som helst kriterier på hvordan ting ser ut (design) så lurer jeg litt på om det er slik i det daglige også...
 10. Tja, mange grunner for at man må innom appen. Har f.eks lagd eget homeyscript for solpanelene så kjekt å se hvordan ståa er der. Slå av og på vaskemaskin og tørketrommel f.eks. Ingen vits med noe egen automasjon der, går raskere å bare trykke på en knapp. Har en pad stående å gå med dashboard og har alltid oversikt over hva som står på av lys osv osv. Veldig kjekt, og enda kjekker at det da ser fint ut i tillegg. Ingen begrensinger på automasjoner. Det har kommet enda mer snacks nå: https://homey.app/en-us/advanced-flow/ Nei, fordi det ikke er noe nytt?
 11. Må alt være positivt på forumet for at man skal si noe? Om ting ikke ser bra ut så er det vel lov å si at det ikke ser bra ut? Altså sist vi hadde denne "diskusjonen" er sikkert over to år siden. I mellomtiden har HomeSeer gått fra versjon 3 til 4 som ser ut som en oppgradering fra Windows 95 til Windows 98 i beste fall. Er det slik at folk ikke bryr seg et døyt om UI i HomeSeer så lenge det bare funker og er funksjonelt? Snakker ikke om selve fargen på UI'et. Vi snakker designet, selv om fargen selvfølgelig er en del av "designet". Designet består av en blanding av norsk og engelsk som er fy fy i seg selv. Også er trykkflatene grå avlange bokser som det står lock og unlock på. Du må jo være enig i at dette ikke er et nice design. Det ser ut som ikonene som brukes er hentet rett ut fra Windows 95\Frontpage 2003. Tar man Hass som et eksempel så kom jo de med lovelace som gjorde at ting begynte å se mye bedre ut. Brukerne dog tok det et skritt videre og utviklet egenutviklede dashboards som ser meget bra ut. Hvorfor er det ikke tilsvarende på HomeSeer? Ja, det er like viktig som funksjonalitet. Det finnes ingen andre apper på telefonen din som har et slik "gammeldags" UI i 2022. Selv Tahoma som så ut som en bøtte møkk har klart å få et greit design på UI'et sitt, mens HomeSeer er på stedet hvil?
 12. Når man viser frem systemet sitt på regional TV så blir det vel litt anderledes at man kommenterer det enn at man går bort å sier til en person at han har stygg sveis eller? Fordi ingen "normal" person ville sagt det til deg ellers at systemet du bruker ser gammeldags ut? Legger man ut ting i forumet her så er det vel åpent for "diskusjon" eller? Eller er det ikke lov å si at det ser ut som windows 95?
×
×
 • Create New...