Gå til innhold
 • Bli medlem

Tukun

Medlemmer
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om Tukun

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jøss, må man programmere for å få frem grafer i HomeSeer?
 2. Er det noen spesiell grunn til at du må ha fiber i garasjen og ikke kan bruke cat6 kabel, eventuelt cat7?
 3. En annen ting også som jeg glemte å nevne var app. Ser du er vant med Futurehome og Tibber, da vil i hvert fall HomeSeer være et steg "tilbake" med tanke på UI. Det ser veldig gammel dags ut i forhold til appene du er vant med å bruke. I tillegg kan du sitte å lage flows (automasjoner) i web leser og app på mobil. I tillegg til app på mobil har de også nå web grensesnitt som du setter opp selv med hvilke favoritter du ønsker å se. Her fra web:
 4. Hei! Har selv Homey Pro i et hus med 2 etasjer og garasje langt vekk. Er ingen problem med avstand siden z-wave dingser som er koblet til spenning (ikke batteri) repeterer signalet, så i utgangspunktet er jo egentlig rekkevidden ubegrenset om man har nok enheter i mellom hverandre. Homey har sky backup løsning for 100kr i året og dette fungerer helt smertefritt. Trenger ingen "skole" for å lære Homey. Det er plug & play. Kan på det sterkeste anbefale den!
 5. Hei alle! Håper alle har en fin påske. Liten oppdatering her; Fått koblet opp alt sammen i garasjen med god hjelp fra @Byelektrikeren. Tusen takk til han Veldig fornøyd med dette, fungerer utmerket ned til 1-2cm klaring som bare er ypperlig. Video her: https://photos.app.goo.gl/RAQveUNiCJDFJGaPA
 6. Skru av huben?
 7. Jeg har Homey og har brukt Fibaro dimmer 2 på alle steder. Har to steder der det kun er koblet til en lampe og andre steder det er koblet til 6 downlights i serie. Begge deler fungerer helt fint uten bypass. Ingen flimring og de dimmer langt nok ned i min mening.
 8. Hvor finner jeg slike? Fant ikke noe "vettug" når jeg søkte... sikkert brukt feil søkeord.
 9. Tukun

  Ummmm?

  Javel? Det skal være gøy å hacke? http://kck.st/30cuzJa
 10. Tukun

  Yale Doorman L3

  Tja, jeg har vår koblet mot Verisure. Det fungerer fint det selv om det er en sky løsning. Har også integrasjon mot Homey hvor status på lås oppdaters etter ca 2-3 sekunder etter åpen\låst dør. Kombinerer status på dørlåsen + klokkeslett og hvem som åpner\låser til å åpne garasjeport om morningen. Har fungert helt smertefritt så lenge jeg har hatt Homey. Har lest mye negativt om ID Lock. Blant annet at den ikke tålte salt miljø. Altså låsen begynte å flasse\ruste når man benyttet låsen ved havet. Har også lest mye rart rundt firmware og at låsen spiser batterier. De har sikkert løst mye
 11. Tukun

  Yale Doorman L3

  Jeg har hatt 0 problem med Yale og har hatt det i 4,5 år nå.
 12. Trur jeg ville henvendt meg til Slack kanalen til Futurehome. Der får du god hjelp av andre brukere og ikke minst av Futurehome sine egne utviklere 😉
 13. Ja, i tillegg gidder jeg ikke å bolte en planke fast i gulvet på garasjen. Potensiell snuble stokk. Løsningen i garasjen din og til Byelektrikeren er super! Det kommer til å bli den beste løsningen for vår del trur nå jeg.
 14. Da har jeg forstått det riktig. Takk skal du ha, da må jeg bare vente noen uker\mnd\år på å få de ir sensorene i posten. Takk for all hjelp, setter pris på det!
 15. Sikkert jeg som er dum nå... men skal sender og mottaker kobles mot hverandre annet enn at de får DC strøm? Altså 12v inn på både mottaker og sender også kabel mellom C og NC\NO til lampe?
×
×
 • Opprett ny...