Gå til innhold
 • Bli medlem

Tukun

Medlemmer
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Tukun

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Homey

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du kan prøve å legge inn feilen din her: https://github.com/fiLLLip/namron-homey/issues
 2. Hue benytter trafo(?): https://www.dustinhome.no/product/5011173958/hue-outdoor-40w-power-supply Benytter Hue Lily ute selv
 3. https://forum.futurehome.io/t/gladnyhet-for-de-med-heatit-z-trm2fx/858/14
 4. Du kan styre Somfy IO også, men da må du ha en egen Tahoma boks i tillegg. Vi har Somfy RTS og er veldig fornøyd med det. Kan styres direkte i f.eks Homey.
 5. Vi har brukt Yale Doorman med Versiure "integrasjon" og skjønner ikke helt hva du mener med at den ikke er "robust nok på dagens dører\klima etc". Vi har hatt vår i 5 år og har hatt 0 problemer. Vi har bare baldakin over døra så låsen er utsatt for all slags vær.
 6. Det er stor forskjell om MS6 går på batteri kontra strøm, med mindre du manuelt har endret rapportering instillingene (noe som affekterer batteriforbruket hardt).
 7. Jeg har Fibaro dimmer 2 og de(n) dimmer ekstremt lavt uten noe problem
 8. F.eks denne https://www.thermo-floor.no/thermo-floor-as/5430127/ekstern-kapslet-føler-ip-20-54-10-kohm-innen-og-utendørs-bruk
 9. Har du prøvd å sette opp en Homey? Sette i kontakta og lage en bruker? Trur faktisk bestemor hadde klart det. I tillegg sier den hva du skal gjøre automatisk. Trenger ikke å lese eller gå noen skole for å komme i gang. Jeg forstår at alle kan lese og bruke tid på å sette seg inn i et system. Men mener du at det da er enkelt?
 10. Hvordan lager man automasjoner i yaml uten å kunne noe som helst om det? Jeg vet de har kommet med muligheter til å lage automasjoner i ui'et men dette er meget begrenset. Umulig å lage lange og\eller kompliserte automasjoner der.
 11. Ja, hun klarer å bruke det. Men aldri i verden at hun klarer å sette det opp. Det er det jeg skal frem til.
 12. Nei, begge deler er ikke innafor hva som går under begrepet "enkelt og brukervennlig som mulig (enkelt å sette og/enkelt for andre å bruke)". Man trenger ganske mye datakunnskaper i både Homesser og Home Assistant da begge deler krever programmering.
×
×
 • Opprett ny...