Gå til innhold
 • Bli medlem

Tukun

Medlemmer
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Tukun

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tukun

  Beste Z-Wave stick for tiden?

  Hvis selve usb pinnen tar kvelden eller blir korrupt Da sliter man. Skal man bruke Home Assistant er Aeotec sin nok det beste valget, siden den har nevnte backup program. Hvorfor sliter man da? Om pinnen skulle slutte å fungere kjøper man en ny en og kjører en recover av snapshot. Alt vil bli som før. All informasjon ligger i separate yaml filer.
 2. Tukun

  Beste Z-Wave stick for tiden?

  Hvorfor skal man ta backup av pinnen? Man tar jo bare backup av hele systemet (snapshot) også kjører en recover fra det? Min Home Assistant tok kvelden fordi elektriker drev å tok strømmen av og på alt for mange ganger. Måtte da formatere SD kortet og kjøre en snapshot. Tok kanskje 10 minutter og alt var som før.
 3. Tukun

  Beste Z-Wave stick for tiden?

  Hvilke backup-funksjoner?
 4. Perfekt! Takk Veldig bra integrasjon @Olav
 5. Hei @Olav Jeg tenkte å prøve ut Nordpool integrasjonen din men skjønner ikke helt hva jeg gjør feil. Jeg får bare opp YAML file /config/configuration.yaml contains duplicate key "sensor". Har en Ruter sensor allerede noe som gjør at det blir to linjer som heter sensor. Hvordan skal jeg formatere dette riktig? # Buss timetable sensor buss: platform: ruter stopid: 2130501 destination: 'Drøbak-Seiersten' # Electricity price sensor: - platform: nordpool currency: 'NOK' region: 'Oslo' name: 'Strømpris'
 6. Tukun

  Hjelp meg å finne en ny varmepumpe!

  Hmmm, mener jeg har lest det et eller annet sted, men finner det selvfølgelig ikke igen. Mulig jeg har blingset!
 7. Har folk fått Z-trm2 til å fungere normalt i Home Assistant?
 8. Hva skal man assosiere mot? Det er det jeg ikke forstår. Du sier at 5 skal være on\off og ikke floor sensor. Hvordan får vi ordnet dette?
 9. Nei, Jeg har fjernet termostaten helt fra hassio, fordi den henger seg opp og lager badstue temperatur. Spørsmålet er hvordan jeg skal få oppdatert til siste config fil for Z-Trm2. Ser jo ut som den benytter gammel template\config fil hver gang jeg inkluderer. Er dette fremgangsmåten: Inkludere på nytt (gammel template) Gå inn i zwcfg og slette alt som har med denne noden å gjøre Starte hassio på nytt?
 10. @geirra Termostaten er ikke inkludert lenger siden den lager badstue på gulvet. Hvordan går man frem da, MÅ jeg inkludere den på nytt for så å fjerne bolken i zwcfg?
 11. Ja, det kan jo stemme det. Før følelsen var akkurat det samme som når jeg prøvde å inkludere den første gangen. Det som er rart er at filen zwcfg_0xecdfe849 har siste dato (i dag), burde ikke denne være oppdatert med siste versjon av config oppsettet? Noen annen vei å gjøre dette? F.eks laste den ned og manuelt adde den inn eller noe.
 12. Opplever også at termostaten henger seg opp. Den rapporterer ikke temperatur slik at den står å jobber over natta og ender opp med et gulv på over 30 grader. Skrur jeg av og på termostaten manuelt oppdateres både app og display. Er dette firmware relatert eller er det rett og slett bare en ræva termostat?
 13. Ja, ok. Da får vi bare se hva som skjer med tanke på sertifisering og eventuelt ny firmware til termostaten. Har ikke endre Node group associations, hvordan gjør jeg det? Slik?
 14. Sorry, her ble det mange opplastinger Vet ikke hvordan jeg sletter de... Selv om jeg manuelt har satt temperatur føler på F står det fortsatt dette under parameter: Får ikke endret dette til F med parameter Jeg har sjekket zwcfg_0xecdfe849 filen, men finner ingen ting om termostaten der. Ikke under Heatit, ThermoFloor, Thermostat.. Ingen ting, hvordan kan jeg verifisere at den har siste template config? Ser også i tillegg til den som originalt het floorsensor ikke oppdaterer seg. Er ikke samme temperatur som står i displayet.
×