Gå til innhold
  • Bli medlem

Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'everspring'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Generelt
    • Automasjonskaféen
    • Annen Elektronikk
    • Ditt system
    • Grafikk og design
    • Nettverk
    • Nybegynner
  • Bruksområder
    • A/V-kontroll
    • Belysning
    • Klimakontroll
    • Overvåking
    • Sikkerhet
    • Strømsparing og strøm-overvåkning
    • Talestyring
  • Systemer
    • Domoticz
    • Fibaro Home Center
    • Futurehome
    • HDL
    • Home Assistant
    • HomeKit
    • HomeSeer
    • Homey
    • Indigo Domotics
    • openHAB
    • Sensio
    • SmartThings
    • Telldus Live!
    • Vera
    • Z-Way
    • Zipato
    • Øvrige systemer
  • Teknologi / Protokoller
    • Blåtann
    • irDA
    • KNX
    • MQTT
    • RF
    • xComfort
    • Z-Wave
    • ZigBee
  • Utlån, kjøp og salg
    • Prisjakt
    • Kjøp / Salg
    • Powerbuy
    • Kommersielle tilbud
    • Utlån
  • Nettstedet
    • Kunngjøringer
    • Nyheter
    • Ris, ros og spørsmål om forumet

Blogger

  • En teknologisk hverdag
  • Enda en hobby?
  • Smånytt
  • en guide til elektro-verdenen

Kategorier

  • Nyheter
    • Produkter
    • Programvare
  • Tester
    • Systemer
  • Guider
    • Fibaro
    • HomeSeer
    • Nettverk
    • openHAB
    • Z-Wave

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


Om meg


System

Fant 2 resultater

  1. Jeg tenkte å teste en enkel av/på-mottaker fra Nexa fordi den var billig. Denne fungere ok til nå, men jeg får opp melding om "power has been applied" omtrent hvert 5. minutt. Dette er en helt jevn intervall. Det er ingen fysisk vibrasjon eller påvirkning på selve bryteren. Det er heller ikke koblet til fysisk bryter enda, så den står helt for seg selv. Noen andre som har opplevd et lignende problem? Det har vel ikke nødvendigvis en praktisk betydning, men den kan jo være defekt, eller ha dårlig kontakt. Kan det være en innstilling? Jeg bruker Fibaro HCL. Jeg vet at dimmeren til Nexa ikke fungere særlig bra så misstenker jo at kvaliteten på denne heller ikke er så bra.
  2. xibriz

    Nexa AD-146

    Vil bare dele min erfaring med Nexa AD-146 (Rebrand av Everspring) sin innebygningsdimmer. Jeg får flimmer på både LED og halogen-pærer. Denne dimmeren er jeg altså ikke fornøyd med og vil ikke kjøpe flere av den. Jeg har også flere Nexa AD-147 som fungerer helt utmerket.
  • Medlemsstatistikk

    3 938
    Totalt antall medlemmer
    846
    Flest pålogget
    Smørås
    Nyeste medlem
    Smørås
    Ble med
×
×
  • Opprett ny...