Gå til innhold
  • Bli medlem

Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'motion'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Generelt
    • Automasjonskaféen
    • Annen Elektronikk
    • Ditt system
    • Grafikk og design
    • Nettverk
    • Nybegynner
  • Bruksområder
    • A/V-kontroll
    • Belysning
    • Klimakontroll
    • Overvåking
    • Sikkerhet
    • Strømsparing
    • Talestyring
  • Systemer
    • Domoticz
    • Fibaro Home Center
    • Futurehome
    • HDL
    • Home Assistant
    • HomeKit
    • HomeSeer
    • Homey
    • Indigo Domotics
    • openHAB
    • Sensio
    • SmartThings
    • Telldus Live!
    • Vera
    • Z-Way
    • Zipato
    • Øvrige systemer
  • Teknologi / Protokoller
    • Blåtann
    • irDA
    • KNX
    • MQTT
    • RF
    • xComfort
    • Z-Wave
    • ZigBee
  • Kjøp og salg
    • Prisjakt
    • Kjøp / Salg
    • Powerbuy
    • Kommersielle tilbud
  • Nettstedet
    • Kunngjøringer
    • Nyheter
    • Ris, ros og spørsmål om forumet

Blogger

  • En teknologisk hverdag
  • Enda en hobby?
  • Smånytt
  • en guide til elektro-verdenen

Kategorier

  • Nyheter
    • Produkter
    • Programvare
  • Tester
    • Systemer
  • Guider
    • Fibaro
    • HomeSeer
    • Nettverk
    • openHAB
    • Z-Wave

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


System

Fant 4 resultater

  1. Har hatt deCONZ på en RasbeeGW kjørende i de siste årene. De siste månedene har jeg også hatt Ikea sine Motion sensorer og alt har virket perfekt. Til i går. Oppgraderte HASS. Da klikka deConz modulen i Hass. Oppdaterte deConz. Vips der fikk jeg ikke lengre paret sensorene. Shit! Rigga opp en annen deConz på USB som jeg hadde liggende. La inn samme FW som Rasbee og vips. Der paret de med en gang! Tilbake å prøve på Rasbee... No luck. ARGH! Noen tips?
  2. Jeg prøver å koble mine Philips Motion sensors til å skru på lyset på badet. Jeg kunne jo bare ha brukt automatikken i bridgen til Philips, men på grunn av at noe av lyset står på en Z-Wave kontakt så vil jeg bruke Homeseer til å gjøre dette. Dette virker jo i utgangspunktet ganske lett, jeg detekterer med "Device had its value set to" og "Motion". Da starter jeg en timer som teller opp til 1 minutt, da fanger en annen event opp timeren og skrur av lyset. Problemet er hvis det er bevegelse hele tiden i rommet i dette rommet, da vil ikke "Device had its value set to motion" kjøre på nytt, og lyset skrus av. Det er naturligvis ikke ønskelig. Som dere skjønner er jeg nybegynner, det er sikkert noe enkelt jeg ikke ser. Noen som kan hjelpe?
  3. Pent behandlet Philips HUE Bridge, og Philips HUE Motion (2x) selges. Kom med en vettug pris, så kan det hende dette blir ditt ;-)
  4. Er i dialog med Xandem, for å høre mulighetene rundt et gruppekjøp på produktene demmes. De er interessert i å høre hvor mange av oss som er interessert, før de evt kommer med et tilbud. http://xandem.com/products/ Xandem Home Xandem Pro MVA \ Frakt kommer i tillegg til prisen. Ellers så er det pr idag US plug, så kreves adapter fra US>EU. De har også DC Noder (3-12VDC) som man kan montere inn i vegger ol, som gjør det samme som de man plugger i kontakten, slik at man kan skjule systemet helt. Så før man går i gang med noe, er det noen som finner dette produktet interessant? Ikke bindene avtale! Lager evt ny tråd dersom det er stor interesse. Edit: Volume of 25+: 15% discount off all HOME products, 25% discount off PRO products Volume of 50+: 25% discount off all HOME products, 35% discount off PRO products
  • Medlemsstatistikk

    2 271
    Totalt antall medlemmer
    714
    Flest pålogget
    mps
    Nyeste medlem
    mps
    Ble med
×