Gå til innhold
 • Bli medlem

Merko

Medlemmer
 • Innholdsteller

  438
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Merko vant dagen sist 13. desember 2019

Merko hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

140 Excellent

Om Merko

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. https://www.toll.no/no/netthandel/1.april/overgangsordning/
 2. Forrige uke fikk jeg Huawei P40 Pro, og i dag fikk jeg Samsung S20. Erstatter for min Samsung S10. (Begge var gratis, en fra Huawei og en fra arbeidsgiver). Må innrømme at jeg liker P40 Pro på så mange måter, men den kommer uten Google Services, som gjør den vanskelig i bruk i Norge 😛 Den har dog IR sensor som jeg har savnet fra når jeg hadde Samsung S6 Edge for en tid tilbake. Litt kjipt at USA og Kina må være så sinna på hverandre.
 3. Ikke helt on-topic, men jeg låner APIet til VG for corona-tilfeller i Norge https://redutv-api.vg.no/corona/v1/sheets/norway-region-data $total = $json->metadata->confirmed->total; $newToday = $json->metadata->confirmed->newToday; $newYesterday = $json->metadata->confirmed->newYesterday; $dead = $json->metadata->dead->total; $deadToday = $json->metadata->dead->newToday; $deadYesterday = $json->metadata->dead->newYesterday;
 4. Ja det kom litt overraskende på. hostet litt og var litt tungpustet. Skulle testes for corona, men denne var negativ. Da gikk det fort feil vei derfra gitt.
 5. Jepp. dersom jeg kommer med i studiet, så er det 50% for at jeg blir en av de som skal eksperimentere med immunterapi
 6. Jepp!) Nå som livet allerede er på "hold" ref corona osv, så blir det å bruke mye penger på meg selv nå fremover (har ingen egen familie så har ikke dårlig samvittighet enda)
 7. Hehe, jeg og. Men fått beskjed om at de ikke kan gjøre noe særlig da det er spredning ol. Men de skal forsøke å bremse det da, så kommer jeg kanskje inn på noe studie greier hvor jeg er forsøkskanin på et eller annet, så får bare ta en dag av gangen.
 8. Helt enig at både minne og harddisk er alt for liten i den prisklassen. Det kan heldigvis oppgraderes relativt billig, men uansett. Haha ja ikke sant. Jeg hadde nok ikke kjøpt denne maskinen for 2 uker siden, men gikk fra "Frisk og rask" til uhelbredelig kreftsykdom på noen dager, så da er det en "god" investering når jeg enten er sofaliggende eller på sykehuset, tenker jeg da. Men det er mulig jeg returnerer den innenfor 14 dager. det er jo snakk om _litt_ penger.
 9. Da ble det en ny laptop, som nok ska erstatte en gammel stasjonær også. https://www.komplett.no/product/1153775/gaming/gaming-pc/baerbar/razer-blade-156-fhd-240-hz Kanskje litt overkill, så er en viss fare for at jeg nedgraderer den noe hakk. Men livssituasjonen min har endret seg såpass de siste 2 ukene at jeg vil ha noe ordentlig jeg kan gjøre det meste med.
 10. Hehe nice. Forventet et øyeblikk at juletreet skulle spinne rundt (som på den Rema1000 reklamen) 😂
 11. Skal ikke kverrulere noe mer, men jeg skrev i posten min at jeg fikk rundt 40% off på den "Det var 40% tilbud på den, så da slo jeg til"
 12. Bare påpekte at du nevnte at den du linket til var 1000kr billigere, når den er 1600+ dyrere Men ja, hadde jeg hatt nok av penger, så hadde jeg nok kjøpt noe kraftigere, men dette var kun til småting. Ellers er det klart at 4 kjerners er bedre enn 2 i de fleste tilfeller.
 13. Den er nærmere dobbel så dyr enn tilnærmet lik pris Min kostet ca 2690~ +- trengte bare noe som var hakket mer kvassere enn raspberry pi, så da fungerer den veldig greit
 14. Ikke kjemperelatert, men startet opp en ny virtuell maskin som brukes som DNS Server med AdGuard. Satt så denne VM'en som DNS Server i ruteren, slik at den blokkerer for det meste av reklame på nettverket/wifi (Fungerer også på mobilen og evt smart TV). i tillegg til at den blokkerer reklame, så blokkerer den også "tracking" osv som nettsider ofte bruker. Skulle man få problemer med nettsider som skulle "oppdage" dette, så kan man enkelt whiteliste domenene fra eget panel i webbrowseren
×
×
 • Opprett ny...