Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

ArnieO

Medlemmer
  • Innlegg

    465
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    15

Bloggkommentarer skrevet av ArnieO

  1. 15 minutes ago, Venin said:

    Siden du bruker Domoticz bør du kanskje vurdere ZiGate i stedet for. Tror ikke ConBee foreløpig fungerer i Domoticz, og RaspBee er jeg usikker på.

     

    Takk for tips! 49€ er riktignok en litt stiv pris...

    Noen som vet om det er mulig (=har fått til) å bruke Xaomi gateway mot andre (ikke-Xiaomi) Zigbee-dingser?

  2. 1 hour ago, ZoRaC said:

     

    Nei, den funker fint med ConBee/RaspBee også. :) 

    Så bra!!
    Jeg fant ikke sikker info om det da jeg bestilte for noen måneder siden - så jeg kjøpte gatewayen også. Har også et par av de små og nette Xaiomi temp/hum sensorene (80 kr/stk) som går via gatewayen, men da fungerer sikkert de også med noe annet.

    Så da bør jeg visst vurdere ennå en dings å plugge i Raspberryen. Det ser ut for at det er vanskelig å ikke ende opp med en for hver teknologi: 433 MHz (på plass), Z-wave (på plass) og Zigbee (trenger visst det også...) ?

  3. Ja, dette er en artig og riktig innovativ sak. Usedvanlig høy WAF! Den trenger en Xiaomi gateway, som kobles til smarthussystemet. Jeg bruker Domoticz, og fikk greit etablert kontakt med gatewayen. Bruker den foreløpig til dimming av lyset på stua (rotasjon) og skru av/på et annet lys (dobbel-bank-i-bordet) - via litt scripting.

     

    Xiaomi Gatewayen er det eneste rett-fra-Kina som jeg har plugget i 230V. Den trenger adapter, selges kun med kinesisk plugg. Men den bruker såpass lite strøm at jeg anser det for risikofritt.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.