Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Trygg

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Trygg

  1. Min lås fungerte fint fra jeg installerte og til dette skjedde. ca en uke. Måtte riktignok bruke gummislangetrikset. Tror dog at den trakk mye strøm og at den kanskje gikk tom.
  2. Svar til Zorac, nei det var ikke mulig å låse opp med nøkkel utenfra. Fra innsiden fikk jeg enkelt låst opp manuelt. Avinstallerte og sendte tilbake meget skuffet!
  3. Min(Zigbee) gikk i vranglås og jeg måtte kalle ut låsesmed. Sendte låsen tilbake og fikk pengene tilbake, ble likevel en dyr test for pengene for utrykkingen fikk jeg ikke tilbake.
  4. Du skulle ikke trenge danabridge
  5. Låsen (v3 med Zigbee) montert i en trioving 5116 brukte opp batteriet på en liten uke. Jeg hadde oppdatert til siste fw. Hva som er enda verre jeg står nå på utsiden av døren og låsen vil ikke åpne mwd nøkkel? Denne nå nok returneres.
  6. @ZoRaC installerte du låsen på en trioving 5116? Jeg kjøpte en v3 og ble overrasket da den ikke lot seg installere så lett. Har sett noen har 3D printet deler, men det var til en v2. Takk for tipset om avklipt hageslange, det fungerte. Kontaktet Danalock support og håper de oppdaterer sin FAQ.
  7. Jeg er i samme situasjon, er det virkelig ikke mulig å få den opp i smartthings?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.