Gå til innhold
 • Bli medlem

baronKanon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  284
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

baronKanon vant dagen sist 5. mars 2020

baronKanon hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

38 Excellent

Om baronKanon

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har Fibaro-pucker inni boksene, og den har faktisk WAF (teknologi-nektende samboer tolererer). Fjærbelastet bryter og ting funker.
 2. Enig og ikke enig Zigbee funker fint, så lenge du ikke har interferens fra 2,4GHz-nettverk. Det sliter nemlig jeg med.
 3. Så lenge stikka er bakoverkompatibel er jeg ikke nervøs. Selv savner jeg hastighet innad i nettet, slik at samtidige kommandoer (slå av alle utelys) skjer samtidig, ikke i løpet av 10 sekunder. Er det kontroller eller software som er flaskehals da? Jeg har ikke veldig stort system (sorry for off topic). Ser på 700-kompatibilitetslisten til Aeotec at det er en del steder der home assistant og ZWave.JS er støttet, og noen steder hvor det spesifikt også er listet som testet. Jeg har bedre tiltro til enhetene som er testet heller enn støttet.
 4. KOmmer jo litt an på om de ender opp på 2,4GHz eller 848MHz, da. Førstnevnte er etter min mening et problem når man også har en del 2,4GHz WiFi-utstyr som kan kødde det til.
 5. Du må lage automasjon som trigges av endringer i input select og bruker tilstand som data i servicen som kalles
 6. Er jo proprietær måte å få satt nettverket på. Disse kameraene kommer kun med WiFi, og det er ingen annen måte å sette IP uten app, og app må være tilkoblet Unifi protect-kontroller for å virke. og da må man ha en hardwareboks. Andre UniFi-kameraer kan kanskje funke, da de går rett på ethernet/PoE, og dermed kan få IP tildelt og lokalt webinterface. Fant ikke noe fallbackinterface heller.
 7. Kjøpte direkte, og har ikke fått noen faktura på moms enda, i hvert fall. Førsteinntrykket er at den er bitteliten og ubrukelig uten UniFi Protect... Solgte videre til pålydende til en som har en UDM Pro.
 8. Denne linken er den jeg har brukt for å velge kanaler. Er noe interferens, men skjønner ikke hvpr det skal komme fra. Det rare er at det har funket godt en stund før det plutselig sluttet å være stabilt... Var så fornøyd med Zigbee inntil det sluttet å være så stabilt.
 9. Noen som har vært borti at (nesten) alle enhetene plutselig blir grå og utilgjengelige i deConz fra tid til annen? Noen ganger går det seg til av seg selv, mens andre ganger må jeg koble til igjen. Dette har skjedd meg litt for mange ganger de siste ukene, og jeg (og samboeren min) er ganske lei av at det ikke fungerer. Bruker kanal 11, og har en ConBee med kabel tilkoblet en NUC med Home Assistant og deCONZ-addon. Den kjører versjon 2.10.4. I nærheten står en Ubiquiti UniFi Dream Machine, som er WiFi-hubben vår, og den kjører på kanal 11 på 2,4GHz-båndet. Dette båndet
 10. Deilig. Fikk beskjed om at min er på vei nå. Når bestilte du?
 11. Hvorfor skulle jeg brukt Zigbee2MQTT? Deconz er jo utviklet direkte for Conbee/Raspbee, og jeg kan ikek si jeg merker noen store forsinkelser der det går gjennom stikka, med mindre det er noen hopp.
 12. Og liker at man kan snakke "direkte" med ESPHome-dingser.
 13. Ser den - blir nok det for meg også. Trodde man kunne kjøre vanlig Zwave JS og bruke ZwaveJS2MQTT til å konfigurere med. Ikke det at jeg skjønte hvordan det skulle gå til, da, pga. hardware og kontroll av denne. Nå skjønner jeg at det er enten eller, og det gir jo mening. Blir begge forkene vedlikeholdt like flittig?
×
×
 • Opprett ny...