Gå til innhold

baronKanon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om baronKanon

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
 1. Remotec ZXT-120, lite brukt

  Blir vel en femtilapp i frakt, og kvittering tror jeg at jeg skal kunne skaffe.
 2. Remotec ZXT-120, lite brukt

  Jepp!
 3. Bruke Multireg «manuelt»

  Nå har jeg ikke verifisert visuelt, men herfra kan jeg sette termostaten til "Off" og så sette tilbake til forrige tilstand (heat eller energy heat). Det er jo ingen "on", siden du må sette den til den tilstanden den skal ha (altså ingen "resume"-funksjon)
 4. Bruke Multireg «manuelt»

  Smart. Det jeg har bitt meg merke i, er at det er flere av Z-wave config-parametrene som kun er leseregister.
 5. Bruke Multireg «manuelt»

  Jeg har "godtatt" at det som er satt lokalt blir lokalt, og at jeg ikke kødder det til med Z-wave-config. Skal ikke være veldig vanskelig, egentlig. Må sjekke litt om det er forskjellige modi i energy heat /heat eco og i heat, så de har sine helt egne konfigurasjonssett. Hvis så, vil det jo være kult å kunne sette temperaturer veldig ned på Energy heat for å få ned tempen godt når man ikke er tilstede.
 6. Bruke Multireg «manuelt»

  Har du gulvføler, kan du jo sette minimumstemp på gulvet (må gjøres lokalt), så du alltid har den tempen på gulvet, selv om temperaturen i rommet er over settpunkt. jeg fant det ved å skru på strømmen. Da vises det i panelet under bootsekvens. Ikke funnet ut hvordan jeg får det ut fra HASS, og har ikke tilgang til Open Z-wave-kontrollpanel i hass.io. Gulvtempen TROR jeg du får lest når du har den i "F"-modus, der det kun er gulvtempen som reguleres.
 7. Bruke Multireg «manuelt»

  Du har forskjellige modi (står i manualen ). A, Af, F, P of Pf. Disse settes lokalt på termostatene, og er en basiskonfigurasjon, dvs. du velger hvordan du kjører systemet, og så har du denne modusen å jobbe fra. Man setter jo minimumstemp og maksimumstemp på de forskjellige sensorene lokalt også. Cool får du ikke satt med mindre du har satt enheten til "Cool" på selve termostaten, og da vil alle grenser få omvendt funksjon. (skru på ved makstemp og av ved min-temp etc). Ja, og det har de vel egentlig innrømt selv i manualen jeg fikk med (Firmware 1.8)
 8. Hva har du kjøpt idag

  Kjøpte Sensibo forrige uke fra MyTrendyPhone, og det ble billigere enn å kjøpe via Tibber, selv med frakt. Etter 1-2 måneder med å prøve å sette opp Remotec ZXT-120 til noe som fungerte sånn halvveis med min LG-varmepumpe, var det fem min med Sensibo-appen før jeg hadde ALLE funksjonene tilgjengelig med en gang. Sensibo er også komponent i Home Assistant, så jeg har full funksjonalitet tilgjengelig via HASS. DET er digg. Litt skeptisk til skybasert styring, men en kamel smaker greit en gang iblant.
 9. Bruke Multireg «manuelt»

  Hva med å sette den i PWM-modus? Da har du alltid varme på gulvet uansett, litt avhengig av hvor lange pulser du har.
 10. Remotec ZXT-120, lite brukt

  Det må nesten de som har Panasonic svare på. Kan jo fort være at det fungerer veldig godt! Det er i hvert fall kode for flere panasonic-varianter.
 11. Remotec ZXT-120, lite brukt

  Øyh. Prøver å selge noe her!
 12. Remotec ZXT-120, lite brukt

  Jepp: sensibo. Gikk smakk inn. Fordelen med Remotec hvis du har den koblet til en varmepumpe med god støtte, er at den går på batteri og ikke er avhengig av skytjenester. -K
 13. Remotec ZXT-120, lite brukt

  Da Remotec ikke gjorde jobben godt nok med min LG-varmepumpe, så har jeg funnet en erstatter. Selger derfor lite brukt Remotec ZXT-120 med siste firware. Pris: 450,- Lokasjon: Oslo Øst Sendes i posten: du betaler. Kontakt: PM
 14. Styring av varmepumpe/ valg av controller?

  Nå er min Remotec faset (nesten) ut (trenger bare ekskludering fra HASS). Brukte en måned på å få den til å funke noenlunde, sleit med å få den til å snakke på ZWave, sleit med å få den til å respondere, og batteritiden var ikke noe særlig. Fikk Sensibo i går, og det tok 5 min å få opp og gå, og den styrer varmepumpa mye bedre, med flere funksjoner, og integreringen er vesentlig bedre i Home Assistant. Når det gjelder kaldt hus, så er remotec mindre til å stole på enn Sensibo for meg.
 15. På dimmerne ville jeg heller satt en automasjon som trigges av "på"-event, og automatisk setter dim basert på tid på døgnet. eller noe deromkring. Når det gjelder 433MHz, så er det i hvert fall for Telldus mulig å konfigurere antall ganger du må resende kommandoer (siden 433MHz-enheter ikke alltid er så flinke til å ta imot kommandoer)
×