Gå til innhold
  • Bli medlem

baronKanon

Medlemmer
  • Innholdsteller

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

baronKanon vant dagen sist April 10 2018

baronKanon hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

21 Excellent

Om baronKanon

  • Rang
    Medlem

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det vil dessverre ikke funke, da IKEA-gateway ikke eksponerer bryterne på samme måte som deconz, etter det jeg kan huske.
  2. Det kan du med Home assistant, conbee2 og zwave-stikke
  3. Er ikke xcomfort lukket og låst?
  4. Ser ut til at jeg også vil gjøre det samme...
  5. Vet du hvordan dette gikk? Jeg kjøpte en på Elkjip for et par dager siden, og den finner tilsynelatene ikke enheten...
  6. Aha. Men den diskusjonen kan vi vel egentlig dra inn i HASS-forumet
  7. Hmm. Nesten så jeg må fjerne den fra systemet og legge til igjen, da?!?! Får nemlig 0.0°C på både internal og floor sensor, som begge er tilkoblet.
  8. Forresten: får du ut temperaturene i egne entities?
  9. Hvis idle og heat er attributter, kan du jo lage deg en templatesensor
  10. Ikke sikkert den er inne i Openzwave enda. Det kan fort ta litt tid, og så må fila inn i repositoriet til HASS. Det går an å legge inn custom-filer for ozw, men kan ikke metoden i hodet.
  11. De er ikke kompatible. Workaround er å koble en USB 2.0-hub imellom. Står på HASS-sidene
  12. Litt god dag mann, økseskaft her. problemet ligger i at noen av de modiene som er tilgjengelige for multireg/heatit (spesifikt energy heat) ikke vil settes, fordi det ikke er støttet av set_hvac_mode. Men state er riktig... Hadde trodd de hadde gjort noe med det i 0.96.x-fiksene, men tydeligvis ikke. Nå er jeg derfor tilbake til 0.95.4 (igjen).
  13. Som sagt: står i release notes; bl.a. at tilstand er operasjonstilstand.
  14. Les release notes for 0.96. Climate er endret på mange plan.
  15. Har oppgradert til 0.96 og nå funker ikke setting av hvac_mode til "Energy Heat" på termostatene minde. Noen som har vært borti det samme, evt har en workaround?
×
×
  • Opprett ny...