Gå til innhold
 • Bli medlem

toby77

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om toby77

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

266 profilvisninger
 1. Ta en titt på denne innstillingen. Om den står til sms og du skrur av sms+/Chat så skulle alle gå som sms direkte.
 2. Ble det da sendt som sms eller sms+/Chat? Eller som gruppemelding/mms?
 3. Om du bruker android messages (standard på en del android) så kan du benytte nettversjonen og skrive meldinger med. Denne kobler seg til telefonen og du får opp alle sms, mms og sms+(chat) meldinger. Det gjør det også veldig enkelt å kopiere inn mottakernumre og tekst.
 4. Ja hadde jeg bare hatt en enkel måte å få til det på...
 5. Den siste er nok vanskelig med ir ja, men de første burde jo gå. Det er jo vannvittig tungvint å rullere gjennom input kanalene... Den støtter uansett WiFi og ip styring så om noen har noen gode idéer på hvordan dette kan styres fra homeseer så er jeg veldig takknemlig. LG WiFi speaker appen har i hvertfall mulighet til å sette input og volum direkte...
 6. Er det noen som har fått integrert LG sine WiFi høyttaler i homeseer? Så langt har jeg bare fått det til via IR, men mangler IR kommandoen som setter input kanal direkte. Det jeg trenger i homeseer er: Power on Power off Arc input WiFi input Hdmi input Vol up Vol down Gjerne også mulighet til å sette volum til en spesiell verdi.
 7. Takk. Ser det hadde vært fint med en plugin her. Men skal nok komme langt med et script.
 8. Takk for tips, xeoma ser jo ganske kraftig ut, men ser dog ut til at fler av de spreke funksjonene ligger i pro versjon og det blir en del mer penger enn hva jeg har tenkt å bruke. Windows lisens har jeg alt... Skal sjekke wsdl'en. Hadde vært fint med en plugin her, men tror ikke jeg får tid til å begynne på noen ny plugin med det første.
 9. Er det noen her som har erfaringer med Netcam studio og Homeseer? Er på jakt etter en løsning som kan starte og stoppe motion detection etter status I homeseer. Dvs ønsker kun motion detection når huset er i away mode. Kunne også tenke meg trigger basert på eventer laget av kamera/netcam studio? Er det noen som har laget tilsvarende oppsett eller annen integrasjon med netcam studio?
 10. Det er ikke noen begrensninger på antall, men jeg har ikke laget så mange kontroll og verifikasjons punkter for filene enda så nå stopper den innlasting om det er noe feil / uventet i xml. Jobber også med noen fler config typer. Ser blant annet på en jeg kaller range+ dvs mulighet for en range og noen enkelt verdier utenfor range.
 11. Så gøy. Node informasjonen viser alt man trenger. Skal fikse url problemet. Den siste feilen er jeg mer usikker på men har gjort en del endringer på min side så kan godt være denne nå er borte. Skal laste opp en ny versjon så kan du prøve. Sent fra min SM-N950F via Tapatalk
 12. Det kan i praksis utvides til hva som helst da det baserer seg på en xml fil som er laget ut fra parameter dokumentasjonen. Måtte gjøre et lite "hack" for å få SET til å virke hos meg, blir interessant å se om dette er tilfelle også hos andre. Skal få satt sammen en liten guide. Sent fra min SM-N950F via Tapatalk
×
×
 • Opprett ny...