Gå til innhold
 • Bli medlem

Go4IT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Go4IT vant dagen sist August 14 2016

Go4IT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

22 Excellent

Om Go4IT

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

869 profilvisninger
 1. Ser ut som Luxaflex Powerview Hub kan integreres med Harmony Hub. Kan dette være en mulig løsning for å kunne styre gardinene fra HomeSeer?
 2. Vaskemaskin, tørketrommel - og enda en oppvaskmaskin - klar for testing
 3. @Frankis78 Har litt problemer med denne plug-in'en - som loggen viser går det i loop. Har også prøvd å slette og reinstallere plug-in'en - som tilsynelatende gikk bra - men etter en stund kommer "loop'en" tilbake. Og jeg har ikke endret noen innstillinger på varmepumpen i mellomtiden (verken fra HomeSeer, pumpens fjernkontroll eller Sensibo-app'en). Har du noe forslag til hva jeg kan gjøre?
 4. Takk for tips - da fikk jeg plukket med meg 2 stk på vei hjem fra jobb i dag
 5. Fuktmåling sluttet å virke for lenge siden (tydeligvis en omlegging hos Verisure), men fuktmåling på røyksensorer ble ordnet igjen i versjon 2.7. Fuktmåling på klimasensor virker dessverre ikke fremdeles - og debug-loggen gir ingen informasjon om dette: Date/Time Pri Type/Error Message/Source mar-26 20.19.50 LSoftVerisure Debug 0new events mar-26 20.18.51 LSoftVerisure Debug 0new events
 6. Jeg kjører versjon 2.7.62.0 som jeg lastet ned 10. februar, og har følgende kommentarer : på klimasensoren virker temperaturmålingen korrekt mens fuktmålingen ikke oppdateres "Last change" på magnetsensorene viser stort sett ikke korrekt dato/tid har opplevd at smartpluggene ikke alltid oppdateres og/eller viser feil status Håper disse tingene er korrigert i versjonen som nå slippes - for meg er LSoftVerisure en svært viktig plug-in ?
 7. Når du sier at Pulse er på wifi-nettet ditt, så har du sikkert ikke det samme problemet som jeg har opplevd, men jeg nevner det likevel... Fikk Pulse for en uke siden, men klarte ikke å få den til å virke - selv med hjelp fra Tibber-support. Jeg fant selv ut (etter masse "testing") at Pulse ikke liker "hidden SSID" - så da jeg åpnet wifi'en kom den rett på nett. Det kan se ut som det funker greit at jeg skjuler wifi'en igjen etterpå - men foreløpig testing tyder på at den ikke kommer seg på nett igjen etter strømbrudd uten at jeg åpner wifi'en igjen....
 8. Script som tar ut og henger opp ferdig vasket tøy - nå snakker vi! Legg det ut straks det er ferdig, pleeeease ?
 9. +2 ? Har 2 stk Villavent VR 400 DC installert i 2010 som jeg gjerne skulle ha integrert med Homeseer...
 10. Starter straks oppussing av 3 bad hvorav 2 med vindu. Disse vil bli klargjort for smart vindusfilm, men vet ikke hvilken type jeg velger eller når denne blir installert.
 11. Er det Netatmo-appen eller UltraNetatmo3-plugin'en som "fungerer bra"? Vi er flere norske brukere som har meldt om problemer med plugin'en i det siste - se egen tråd om dette på HomeSeer-forumet. Særlig er regnsensoren nevnt.
 12. Jeg har en iRobot Roomba 980 og HS plug-in (som forøvrig er gratis), og har kjørt dette siden mars 2017. Litt plundrete å få "åpnet" tilgangen til støvsugeren, og plug-in'en må restartes innimellom, men er jeg likevel godt førnøyd. Alle problemstillinger er greit omtalt på HS-forumet under aktuell plug-in.
 13. Skulle gjerne sluppet å ha gardiner på bad og WC, så jeg har ventet på at Aeotec skulle komme med sin forhåndsannonserte smartfilm for påmontering på eksisterende vinduer. Ser nå at dette produktet dessverre er kansellert. Imidlertid finnes det andre løsninger, f.eks Sonte Film og Smart Tint. Er det noen som har prøvd disse eller tilsvarende løsninger?
 14. Det er nå lagt ut mer informasjon om den nye XL-versjonen i rfxcom-bloggen.
 15. SDJ-VStat har 3 (High/Low/Frost). Hvis jeg leser riktig har du: - Dag - Natt - Frost (som du bruker til "work time and play time. They have a higher set point than night/day") - Ferie (=10 grader) ... og det blir vel egentlig 4?
×
×
 • Opprett ny...