Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Baron

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Baron sine prestasjoner

WAF-maker

WAF-maker (8/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

9

Nettsamfunnsomdømme

  1. Baron

    Hverdagspanel

    Spennende! Det må sjekkes mere opp skjønner jeg, har sett litt løsninger med touchscreen osv også.
  2. Baron

    Hverdagspanel

    Er i gang med renovering av huset, i den forbindelse har jeg plukka ned iPader som hang rundt i huset for betjening av HomeSeer. Er det noen bedre alternativ en iPad man kan benytte til hverdagspanel? pleide ha en iPad på veggen på tv stua og en iPad i vindfang.
  3. Vekker liv i en eldre tråd jeg :P. Fikk du til dette med TAhoma? Jeg har div ting jeg ønsker få inn i Homeseer via denne, men finner ikke hvem plugin jeg evt skal bruke.
  4. Denne dukker opp til stadighet ser jeg i log
  5. Gjelder dette også hs4? takk for hjelp
  6. Hei hei Jeg lurer på om jeg har lagt inn denne feil, får ikke opp pricecharts samt at eventene jeg lager virker ikke. Noen gode råd? legger ved det jeg ikke helt blir klok på om noen ser feilen er vel «Current price» jeg antar jeg mangler som device?
  7. Baron

    Fibaro Dimmer 2

    Støtt på et en liten utfordring jeg ikke helt klarer å løse. elektriker koblet i dag opp Fibaro Dimmer 2 på soverommet for 2 nattlampe over senga. Siden dette er 2 dimmbare LED fikk jeg han til og koble en Bypass2 på da jeg har tolket det ditt at belastning ikke er nok uten dette. Parameter 13 ble satt til 2, MEN her kommer det ikke noe lys... når man aktiverer parameter 13 så kalibrerer den som den skal, lys går opp og ned. Etter det så kan man trykke ON uten at noe lys kommer på i lampene... her blir det mer rart, for om jeg lar S1 da stå ON også skrur ut en av pærene, begynner den andre å lys, men blinkende... noen som har vært borti lignende? https://manuals.fibaro.com/document/fgd2-calibration/ https://manuals.fibaro.com/document/fgd2-advanced-parameters/
  8. Vet det ble diskutert for en stund siden, men finner ikke emne igjen. Jeg har flere gulvtermostater fra heatit, disse belaster nettverket konstant med rapporter osv, noen som kan hjelpe meg med hvem parameter som må skrues av for å stoppe galskapen?
  9. Oppdatering: kjørte 3 factory reset og 3 z-wave reset. Da kunne jeg legge den til! Fantastisk produkt.
  10. Fy H**** jeg hater denne låsen. Fikk den etter masse frustrasjon sist til å virke sånn passe passe, men etter en liiiiten knekk på z-wave dingle som resulterte med at jeg måtte legge all inn på nytt. Var denne dritten det jeg gruet meg mest til. Nå har jeg stått i snart 1 time å surra med de jævla pipelydene å har vel snart epilepsi av blinkene fra låsen!!. Har fått resatt, lagt inn ny master kode og valgt korrekt hengsle retning. Oppdatert er også nå utført, men legge seg te nettverke det nekter den dritten. Har lest tråden her å holder z-wave controller med 3mm avstand her uten virkning. Det er like før jeg kaster hele døra med låsen på dynga. Noen som har noen råd de tør presentere?
  11. Baron

    PANIKK - HomeSeer

    Dessverre så er den tidligere zwave usb sticka knekt å ødelagt, så er fucked uansett da. Fader altså da må jeg hele runda pånytt! Kjenner det ligger langt inne
  12. Baron

    PANIKK - HomeSeer

    Fææææææck!!!! men har backup fra HomeSeer 3 som jeg kan benytte, den jeg brukte når jeg gikk over til HomeSeer4 kan det hjelpe?
  13. Baron

    PANIKK - HomeSeer

    Klarte knekke z-wave senderen min!!! Trudde jeg bare kunne stappe inn en ny, men det funka ikke. Må jeg legge alt til på nytt??? En smule krise her nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.