Gå til innhold
 • Bli medlem

Baron

Medlemmer
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Baron

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Baron

  Error fibaro dimmer 2

  Litt feil info fra meg dette 255W er 138W slik jeg leser det
 2. Baron

  Error fibaro dimmer 2

  Takker, det er helt riktig, er en gods blanding mellom pærene her, var et par som hadde gått som du sier
 3. Baron

  Error fibaro dimmer 2

  Er det mulig,... 2 av lyspærene var gått, så når jeg nå bytta disse virker alt igjen....
 4. Baron

  Error fibaro dimmer 2

  Det er i gangen, er litt blanding av spotter av ymse W. ser den mener det er 255W tilsammen
 5. Baron

  Error fibaro dimmer 2

  Har prøv i app, programvare og bryter. har fungert helt fint i lang tid... typisk at dette måtte skje i dag når vi skal ha gjester 😂
 6. Baron

  Error fibaro dimmer 2

  Har en fibaro dimmer 2 som plutselig ikke jobber på lag lenger, når jeg skrur den på, skrur den seg av med en gang igjen. Ser i logg denne feilmeldingen komme: Det er da enheten 1-etg gang i gult. har prøvd å resette den uten at det har gjort saken noe bedre.. noen som har opplevd samme?:) EDIT: Hører også til historien at det ikke er noen event som skal påvirke dette plutselig..
 7. Baron

  Du vet det endelig er vår...

  Var tydeligvis 2016 som var det store året å diskutere, men jeg prøver her også å vekke liv i tråden med litt spm. Har et torvtak på huset som nå er renovert, av erfaring skal det nå settes opp vanningsanlegg på dette taket. Selvsagt må jeg da ha dette koblet til Homeseer til konas store fortvilelse 😂 Jeg har lest tidligere dialoger her å sett på linker til duppeditt osv, dette er jo nettopp det jeg trenger. Noen utfordringer følger da. 1. Jeg må ha hovedtilførsel (1”) opp på taket før fordelere (3/8”?), dvs komponenter må tåle minusgrader, jeg kan tømme anlegge for vann, men helst ikke demontere hele greia hver vinter helst. Har et lurt sted under tak jeg kan sette opp et fordelerskap evt også der oppe. 2. Hvem ventiler har dere gått for, ønsker ikke å finne opp krutte pånytt. 3. Hvem styringsmodul anbefales tusen takk for alle svar :):):) hilsen nybegynneren
 8. Baron

  RG-11 Regnsensor

  Var mere byggeprosessen jeg følte meg en smule ukjent på 🙈 har vurdert Netatmo, er kanskje like grei...
 9. Baron

  RG-11 Regnsensor

  Sett gjerne meg opp på neste runde 🐵 om tråden fortsatt er operativ
 10. Såpass ja:):):) men i teori så skal det funke?
 11. Om man kjøper USA Z-Wave dongle og har i samtidig med den europeiske. vil man da kunne snakke begge språk?
 12. Baron

  Heatit Z-TRM2fx

  Ikke oppdatert. fikk opp et pr devices til ved full scan. ser den står på «floor» sensor på termostat. Har ikke device external sensor som device ser jeg. I manual står det at det skal komme feilmelding om jeg velger dette dersom det ikke er, kommer ikke noen feilmelding men det er vel floor sensor som er montert? Burde jeg «ta meg friheten» å skru løs deksel osv for å se hvor elektriker har koblet sensor?
 13. Baron

  Heatit Z-TRM2fx

  Da fikk jeg endelig lagt til termostat i unsecured. hjalp ikke da, forbruk er 0 ennå, får ikke opp de same devices heller som resten, ser det er en uorginal oppdatering man kan legge inn så er sikkert der forskjellen ligger. men forbruk burde jo ha funket nå?
 14. Baron

  Heatit Z-TRM2fx

  Jul-03 22:59:28 Z-Wave Warning Node 30 does not support the manufacturer specific command class - it is either a really old device or there was a communications problem.
×