Gå til innhold
 • Bli medlem

toonwolf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

toonwolf vant dagen sist August 3

toonwolf hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

39 Excellent

Om toonwolf

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du 4G eller nett på hytta? Lag VPN mellom hytta og hjemme og koble opp UZB via nett så holder det med en lisens/installasjon av HS3. Gjør dette selv og funker veldig bra!
 2. @Moskus om varsling via e-post ikke fungerer så må kanskje @iblis få beskjed på annen måte?
 3. Jeg har nå fått sensorene til å rapportere både Lux og temperatur. Det jeg gjorde var å flytte sensoren til rett ved siden av Z-Net boksen. Dette kan indikere at det er problemer med rekkevidde eller noen forstyrrelser. Det jeg ikke forstår er hvordan en avstand på ca 5 meter er et problem? Skal forsøke å flytte den til et annet sted litt lenger unna for å se hva som skjer. Til info så passer jeg på å plassere alle Z-wave enheter rett i nærheten av Z-wave interface ved inkludering/eksludering.
 4. Da har jeg bestilt meg en Fibaro RGBW Controller og denne http://www.phanteks.com/PH-LEDKT.html - Det står +12V "Input Voltage" og den har 4 ledere/RGB så da regner jeg med det skal gå bra.
 5. Jeg har satt opp at jeg skal få e-postvarsling hver gang innhold jeg følger blir oppdatert. Dette har sluttet å fungere ser det ut til. Har ikke mottatt e-post etter den 12. oktober. Har sjekket søppelpost og det ligger ikke noe der heller..
 6. RGB led til akvarier (12V) er vel garantert å fungere vel?
 7. Har gjort et Google-søk på bildet og den dukker opp i andre nettbutikker som f.eks denne. "Generic 1m 16-18W 3000-3600LM IP65 Waterproof 120 LED 2835 SMD RGB Rope Light with Manual Control, AC 220V, EU Plug(Colorful Light)". Det betyr vel at det ikke går da kontrolleren kun takler 12 eller 24V og dette er 220V. Fra manualen "FIBARO RGBW Controller must be powered by the same voltage as the connected light source. I.e. if controlling 12V LED strip, the module must be connected to 12V power supply. Similarly, if controlling 24V RGBW strip, FIBARO RGBW Controller must be powered by 24V voltage supply."
 8. Har forsøkt dette, hjelper ikke. HS support er også ikke mye hjelp
 9. Hva med denne https://www.ledonline.no/led-stripe/rgb-led-strip/1-meter-neon-rgb-led-med-stikkkontakt.html#tab-product2 Går det å bruke dem sammen med Fibaro RGBW-controlleren?
 10. OK takk for svar, men hvilken kontroller anbefaler du som fungerer bra med HomeSeer og er rimelig (ser du skriver "Før og etter oppdatering til Fibaro RGBW-controller, den gamle 433MHz controllerens fjernkontroll begynte å bli dårlig..."). Ønsker også å kjøpe LED i Norge som kan brukes med Fibaro-controlleren, og da helst god kvalitet fra en "renomert" (web)butikk.
 11. Har: ID Lock 150 med Z-Wave modul og HomeSeer Ønsker: Lys for å vise på utsiden om dør er låst eller ikke Bakgrunn: Låsen settes til å være åpen og låst på forskjellige tidspunkt ved å sette parameter 1 og 5. Problemet er om noen legger hånda på låsen for å aktivere touch-panelet fordi de tror at døra er låst, da låses døra! For å unngå dette ønsker jeg å ha et grønt lys som viser om låsen er ulåst og rødt lys som viser at døra er låst. Jeg har forsøkt å lese meg opp på forskjellige mulige løsninger og har kommet til at en Fibaro RGBW kontroller og LED stripe bør kunne fungere. Denne kan vel enkelt settes til å lyse grønt og rødt og også f.eks blinke rødt om noen taster feil kode. Når det gjelder LED striper har jeg ikke noen erfaring i det hele tatt, men trenger da ikke noen lang 5 meter. Kan denne fra Komplett brukes? Tar gjerne i mot tips hvilken type og hvor man kan kjøpe kontroller som vil fungere også.
 12. OK takk for svar @iceball - melder inn dette til ID Lock, vet de holder på med integrasjon mot HS.
 13. Jeg har fått til å lage en event hvor jeg setter ID Lock 150 til ulåst og at "smekklås" er deaktivert. Det betyr i praksis at døra må manuelt låses. Dette gjøres ved å sette parameter 1 og 5 til "0". Nå ønsker jeg å bli varslet om døra ikke er lukket igjen. I Z-Wave brukermanualen til ID Lock 150 står det på side 23 at det er mulig å få rapport om "Door Condition". Ut i fra det jeg kan skjønne må det være "Unlocked/Opened" altså value "0x02" som må være trigger. Er det i det hele tatt mulig å gjøre dette, og hvis ja hvordan gjør jeg det?
 14. Ja det har jeg gjort. Det som er snodig er at jeg har fått dette til å fungere som det skal i et "test-miljø" hvor jeg tok en "factory reset" av Z-wave og på den måten slettet alle konfigurerte noder og innstillinger. Når jeg legger den til i "prod-miljø" fungerer ikke oppdatering av temperatur og luminance. Dvs det fungerer en gang men deretter slutter det. Jeg er helt sikker på at begge har blitt endret siden da. Her kan du se skjermbilde som viser hvordan det ser ut to dager etter at den ble lagt til. Som du ser har det ikke blitt oppdatert siden fredag ettermiddag. Jeg vil helst slippe å nullstille Z-wave i prod, men om det ikke finnes noen annen løsning er det vel det som må til?
 15. Hmm, jeg har fått det til å fungere nå på en test-pc hvor jeg bruker ZMEE UZB1 som interface. Alle "viktige" sensorer rapporterer som det skal tydligvis. Jeg har forsøkt å inkludere denne sensoren i et nett hvor jeg bruker Z-Net, men der fungerer det ikke (har forsøkt mange ganger også non-secure). Er det noen måte å kopiere denne noden og importere den i det andre nettverket for å se om sensoren fungerer der?
×