Gå til innhold
 • Bli medlem

toonwolf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  658
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

toonwolf vant dagen sist September 8

toonwolf hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

266 Excellent

Om toonwolf

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. I utgangspunktet enig med deg. Eneste grunnen jeg kan tenke meg at de gjør dette er å begrense antall som faktisk oppretter konto/tilgang. Det er ikke slik at Google trenger disse pengene akkurat 😉
 2. Og der var de tilbake igjen https://developers.googleblog.com/2020/09/google-nest-device-access-console.html Koster USD 5,- i engangsavgift. Teste teste....
 3. Jeg vet, det er en grunn til at jeg valgte Ecowitt som min værstasjon 😉
 4. Det har ikke skjedd noe siden 2018 så vidt jeg vet. Det som er positivt er at @Lostfields aktivt oppdaterer Python-varianten sist i går! Har ikke forsket noe på om/hvordan det vil være mulig å få den inn i HomeSeer.
 5. Litt moro med rutiner i Google assistant. Praktisk er det også! Må høres med lyd.
 6. toonwolf

  ID-Lock V2

  Se om du får opp siste versjon 1.5.6 nå
 7. toonwolf

  ID-Lock V2

  Ny firmware ver 1.5.6 (ikke beta) tilgjengelig for IDL150
 8. Trikker ga meg tilbakemelding om at denne var beregnet for LED og ikke anbefalt. Det er ringetrafo som gjelder. Kjøft denne i stedet. Fungerer glitrende!
 9. Noen som er interessert i å kjøpe Ring Video Doorbell Pro + Chime til kr 1000,- Brukt i ca 6 mnd. Må hentes på Hamar! Kun svart deksel.
 10. Jeg har også fått meg Nest Hello. Har koblet den via USB og det fungerer jo, men nå må jeg få tak i en trafo slik at jeg får koblet den opp permanent. Jeg har ikke mulighet til å sette trafo i sikringsskap. Derfor tenkte jeg å foreslå for elektriker at han tar strøm fra en lysbryter. Deretter lage en ny veggboks med blindlokk på andre siden av veggen og plasserer en slik trafo inne i veggboksen (vet ikke om den får plass). Det står at den har minimum belastning 20W og Maks belasting 70W. Vil det bli for mye for Nest Hello eller vil den bare ta det som den trenger?
 11. toonwolf

  ID-Lock V2

  Beklager leste ikke godt nok. Nei installerer kun Beta!
 12. toonwolf

  ID-Lock V2

  Du må registrere deg på idlock.no/beta. Da får du instrukser for hvordan du kan oppdatere til beta versjoner
 13. toonwolf

  ID-Lock V2

  Svar fra ID Lock: "Vi observerte til tider at om en lås var låst og fikk låsekommando fra Z-Wave ville låsen forsøke å lå låse selv om den var låst. Dette førte til at motoren bevegde vrideren frem og tilbake noen mm et par ganger. Nå er dette utbedret."
 14. toonwolf

  ID-Lock V2

  sendt mail til ID Lock med spørsmål om de kan fortelle hva det er 😉
 15. toonwolf

  ID-Lock V2

  Ny beta firmware ute. Mine ID Lock 150 fungerer knirkefritt/uten problemer, ser ikke noen grunn til å oppdatere. Uansett godt å se at de fortsatt ruller ut nye versjoner av firmware. Firmware version 1.5.6 (11.08.2020) – BETA Z-Wave Fixed a bug related to Z-Wave lock. Disabled the sound for configuration get and added this as factory default. This can be enabled through menu options. To toggle between enabled or disabled do the following [keybutton 2-3 seconds, master pin, *, 2, *, 2]. Bugfixes Fixed a bug related to relock timer, increased delay after unlock to 15seconds.
×
×
 • Opprett ny...