Gå til innhold
 • Bli medlem

toonwolf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  265
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

toonwolf vant dagen sist November 9

toonwolf hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

82 Excellent

Om toonwolf

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. toonwolf

  GCalSeer

  Venter i spenning på neste versjon
 2. toonwolf

  GCalSeer

  Da har jeg "fått ut finger'n" og installert GCalSeer i et test-miljø med Win10. Har problemer med at den "mister" kobling til Google/autentisering ikke lenger fungerer. Dette er vel en kjent sak, men tenkte jeg skulle si ifra.
 3. toonwolf

  ID Lock 150 og integrasjon med HomeSeer

  Dette ser lovende ut. Vil gjøre noen flere tester, men nå kommer "Number" i varsler altså hvilket kodenummer som har blitt bruk (ikke navn eller selv pinkoden). Nå gjenstår det mulighet til å få ut navnet som koden er registrert på slik som jeg f.eks får om jeg viser "Lock Activity Log" i BLLock. Skjermdumper fra BLLock. Her oversikt over brukere. Number "60" som tilsvarer ID Lock kode 6060. Name kan du sette inn navn til personen som har koden og "Code" er selve pin-koden Her vises Activity Log. Nederst vises User Code Entered: [Name] altså navn på personen som har koden. Legg merke til at den henter status fra "Root". Vet ikke om det har noe å si?
 4. toonwolf

  ID Lock 150 og integrasjon med HomeSeer

  I dag har jeg fjernet og lagt til ID Lock 150 låsen etter oppgradering til versjon 3.0.1.251 av Z-Wave plugin-in. Etter ny inkludering ser jeg at den legger til range value 6000-6040 i Access Control Notification og "Status Graphics". Dette blir da ikke helt riktig i og med at brukerkodene til ID Lock starter på 6060 og går til 6084 (låsen har nå støtte for 25 brukerkoder som kom med versjon 1.0.5). Ved å endre den til å gå til 6084 rapporterer den riktig, men jeg ønsker å vite hvilken bruker som har låst opp (User) slik at jeg kan få en melding som "Lars Kåre har låst opp døra". Det å legge til enkeltrader med statustekst er mulig, men det må da vedlikeholdes og bør være unødvendig siden denne informasjonen allerede er tilgjengelig i HS3 i Z-wave og Lock Management. Jeg må forresten teste at status på Access Control Notification fungerer som det skal da det etter en tids bruk slutter å fungere. Mulig dette har blitt bedre med ny versjon av Z-wave. Det som også er "kjipt" er at for å kunne administrere kodene i låsen via Z-wave igjen etter å ha fjernet og lagt den inn i HomeSeer må du manuelt fjerne eksisterende koder for kunne administrere de i HS igjen enten via Lock Management i Z-wave plug-in eller i andre plug-in som f.eks BLLock. Det vises i hvertfall ikke noe i loggen og ved spørring via Z-wave vises samme informasjon. Den eneste måten jeg har funnet som fungerer å fjerne koder via Z-wave er å lage en event som fjerner koden (Then -> Z-Wave Actions - [DITT Z-WAVE NETTVERK] -> "Remove a Security User Code" [DIN LÅS] og [DITT KODENUMMER]. Dette er ganske så "buggy" og vil bli rapportert til HomeSeer support som en funksjon som ikke fungerer sammen med de andre funksjonene som jeg har funnet ut ikke fungerer (se første post i denne tråden) Når du går inn på "Entry Control" (root) og velger Z-wave og Settings og "Choose the user code location to work with rapporterer den User Code XXXX User: Det å trykke "Remove" fungerer ikke.
 5. toonwolf

  ID Lock 150 og integrasjon med HomeSeer

  Det var dette jeg lurte på om en "Rescan" vil gjøre samme nytten, men da fikk jeg svar på dette. Jeg har BETA versjon av Z-wave 3.0.1.248 installert, men ser at det rapporteres om at BETA 3.0.1.251 er tilgjengelig. HS3 Z-Wave Plug-In Release Notes har ikke blitt oppdatert siden 3.0.1.248. Kan du høre om "sjefen sjøl" eller noen andre kan oppdatere slik at det er mulig å se hva som har blitt endret?
 6. toonwolf

  ID Lock 150 og integrasjon med HomeSeer

  Siste oppdatering fra Matt på supporten hos HS: "There is a new version of the Z-Wave plugin, which I recommend installing. Once you are on the latest version, try removing and re-adding your lock. If it is still not working correctly, I will pass this along to an engineer for further review!" Hvordan fungerer dette med Z-wave @Moskus ? (mention deg siden du vet mye om dette emnet) Er det slik at man må fjerne en node og inkludere dem på nytt for å kunne ta i bruk nye funksjoner i en ny versjon av Z-wave? Synes det virker litt merkelig.
 7. toonwolf

  Panasonic Comfort Cloud integrasjon?

  Dette høres ut som om noe man kan kose seg med når "roen har senket seg i romjula ja.. Har ikke drevet noe særlig med koding, men det er vel aldri for sent å lære seg om interessen er der?
 8. toonwolf

  GCalSeer

  #MeeToo 🤣
 9. Fikk installert en ny Panasonic varmepumpe i høst med innebygget WLAN som er koblet til Panasonic Comfort Cloud og hvor du kan styre pumpa med app. Så langt alt vel. Problemet er at appen suger og mangler mange muligheter/valg og jeg ønsker integrasjon mot andre tjenester som gjør at jeg kan sette regler om at hvis temperaturen er x skal pumpa settes på y innstillinger. Kan ikke se at de tilbyr noen som helst som feks IFTTT. Kom over noe som ser ut som et C# API library på Github som vel kan brukes for å lage den type integrasjon. Hadde vært konge om det kunne vært laget en Homeseer plug-in av dette. Hva tror dere om dette @Moskus og @Guahtdim ?
 10. Ok da ser jeg jo poenget med det. Venter fortsatt at Sensio skal få testet dette. Har ikke tilgang til å gjøre endringer på Sensio kontrolleren. Håper de får gjort det i begynnelsen av neste uke. Gir beskjed så snart det er testet ok
 11. toonwolf

  GCalSeer

  Hva kan jeg si annet enn at dette ser veldig lovende ut 🤩 Gleder meg til å teste første versjon som har denne funksjonaliteten. Julekvelden kommer tidlig i år 🎅
 12. Selv om det sikkert er fristende å gjøre dette vil ikke det være litt "perler for svin"? Jeg mener hvor mange er det som har behov for akkurat denne funksjonaliteten? Innbiller meg at de fleste som har behov for å benytte seg av JSON api'et til HS vil bruke web push. Det må være i mangel på støtte fra klienten som sender fra seg kommandoen som gjør at dette blir nødvendig. Da vil jeg heller at du skal bruke tid på å utvikle GCalseer som ser veldig lovende ut!
 13. Det gjorde susen, nå funker det som det skal. Lager en windows service av exe fila med f.eks NSSM (the non-sucking service manager), burde funke så kan den tusle og gå i bakgrunnen. Takk for hjelpen @Guahtdim, skal få Sensio til å teste dette for å se om det går nå også.
 14. Takk for det Testet med å starte consollappen din på port 11000 som det er satt opp at JSON skal lytte på i HS på denne måten C:\Data\ConSocketServer>ConSocketServer.exe 11000 http://192.168.1.51/json? starting server with port 11000 and resendUrl http://192.168.1.51/json? Waiting for a connection... Forsøker å telnette meg fra samme PC men får følgende feilmelding C:\WINDOWS\system32>telnet 192.168.1.51 11000 Kobler til 192.168.1.51...Kan ikke åpne en tilkobling til vert, på port 11000 : Kan ikke koble til. Alt av brannmur i windows er deaktivert.
×