Gå til innhold
 • Bli medlem

Olamann1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Olamann1

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. HS3 PRO Lisens selges kr 2000,- Om du ønsker, koster det for øyeblikket 99$ å oppgradere til HS4PRO. https://shop.homeseer.com/collections/smart-home-software/software_hs4pro 25$ til Homeseer for å omregistrere lisensen over til ny bruker. Dvs du får HS4PRO for en samlet sum på ca 325$ ?
 2. Hei, Fortsatt til salgs? Mvh Ola
 3. Hei flere fibaro dimmere til salgs? mvh Ola
 4. En annen ting jeg lurer litt på. Jeg skal etterhvert i møte med elektrikerne for leiligheten. Noe spesielt jeg bør ha med i installasjonen? Fremtidige rør, big-boxes til evt stikk og brytere osv? Var også inne på tanken å kjøpe inn nye SONOS:AMP for å drive noen tak-høyttalere på bad i fremtiden.
 5. Ja okei, da ser det ut som det blir HomeSeer for min del. Jeg ser jeg fort kunne blitt lei av at det var "for" lett også. Virker som om HomeSeer kan lekes mer med. Bare å vente til HS kommer med rabatt nå Tusen takk for hjelpen!
 6. Aha! Det er interessant Jeg ser for meg at jeg ikke vil benytte PC til styring av huset, annet enn å sette opp selve HomeSeer. Styring vil ellers skje via telefon eller nettbrett, om vi ikke bruker tradisjonelle brytere på vegg. Under "Mine skjermbilder" var det mye snacks! Her er det absolutt mye jeg kan hente fra. Tusen takk for tips!
 7. Den var ingen dum ide! Om jeg ser jeg havner på Z-wave over "hele fjøla", hva mener dere om å gå for FureHome hub fremfor HomeSeer? Et minus er kanskje at jeg låser meg til Z-wave protokoll? Jeg har gjort meg opp en tanke på det vi diskuterte innledningsvis her, å be elektriker installere vanlige 1-pol/2-pol brytere i stedet for dimmere, så etterinstallerer jeg feks fibaro dimmer og bygger om til impulsbrytere selv. Eller om jeg rett og slett finner meg noen andre smart-brytere senere. Det er et alt for stort hav av utstyr i dette feltet ser jeg ?
 8. Tusen takk for svar begge to! Sånn jeg ser det nå, heller det mot HomeSeer på egen pc eller en av de mindre HomeSeer-pakkene. Videre ser jeg feks Fibaro har noen fine dimmere og switcher for div utstyr. Så skal jeg sjekke ut styring av rullgardiner/persienner + termostater for varmestyring. Som du også nevner Fillip, er det kanskje greit å gå for et mer wireless system, så jeg kan ta det med meg videre om ikke nestemann vil ha det i leiligheten. Da har jeg allerede et godt utgangspunkt for neste hus også Jeg har ikke rukket å lese meg igjennom hele HomeSeer-sko
 9. Hei alle sammen! Dette er første tråd på dette forumet for min del, og jeg må si at jeg gleder meg til å lære fra dere alle. Virker som det er en hel del med erfarne kunnskapsrike medlemmer her Litt om meg: Ola N. Fevang, 25år - Jeg har fagbrev med noen år på baken i automasjonsfaget, jeg har videreutdannet meg på fagskole og jobber i dag som prosjektingeniør i en mindre ingeniørbedrift i Vestfold. Driver mest med PLS-programmering men har vært noe borti script. Alltid hatt en interesse for elektronikk og teknologi - Endelig fant jeg frem til forumet deres og er mildt sagt i
×
×
 • Opprett ny...