Gå til innhold
 • Bli medlem

ATWindsor

VIP
 • Innholdsteller

  190
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

ATWindsor vant dagen sist 26. januar 2018

ATWindsor hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ATWindsor's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

31

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg bruker denne:; https://www.mdt.de/EN_IP_Interface_Router.html
 2. Som tidligere sagt her, skaff en IP-router for KNX, det er det greieste, og du har gode muligheter i framtiden. Jeg styrer ting via home assitant, KNX er godt integrert i det.
 3. Voltus.de har ok priser og bra service i mine erfaring, selv om hjemmesidene er på nivå med arngren-nettsidene.
 4. Kult, har et liknende oppsett selv, det jeg har strevd med er å få servo/arm-systemet til å være stabilt, dvs at det fungerer over tid og konsistent kanskje har vært det vanskeligste, tusen takk for veldig gode innspill.
 5. Og overgangsordningen varer tilfeldigvis til den felleseuropeiske ordningen kommer på plass?
 6. Hele dette opplegget er ufattelig klønete gjennomført, hvorfor gjøre det i norge et halvår før det blir et fellesopplegg i EU? Hvorfor ikke la oss fortolle i en app eller noe, istedet for å betale overpris til fraktselskap?
 7. Integrasjonen til doorbird i home assitant bruker HTTP-calls. Har fått satt opp integrasjonen, men det jeg ikke forstår er hvordan jeg kobler et HTTP-call til en funksjon i doorbird. Hvordan får jeg en http-call til å kobles opp mot feks "noen ringer på". eller "bevegelse ved enheten"?
 8. Er ikke helt enig med dette, cat6a koster bare neglisjerbart mer enn cat6, og greit å ha for framtiden.
 9. Det er litt min erfaring også, en ting er jo pærer, men dette gjør meg litt bekymret for LED-armaturer, kjedelig om hele armaturen ryker når dioden går.
 10. Mulig det er litt tynt, men følgende utveksling var postet på facebook-siden til doorbird, nå er riktignok tysken min rimelig røten, men høres ut som de har planer om å oppdatere kameraene sine. Gibts denn jetzt auch endlich mal Modelle mit 1080p Cam? Author DoorBird Das wird bald kommen! Tobias Well DoorBird dieses Jahr noch? Mit HomeKit-Unterstützung? ? Author DoorBird Tobias Well Tja, hätten Sie mal unseren Messestand besucht... ? Wir können leider noch keine offizielle Ankündigung machen, aber Sie dürfen gespannt bleiben! So wie wir ?
 11. Hei, i manualen til doorbird-utstyret anbefaler de å montere kameraet på minimum 145cm. Jeg tror det er vanskelig for meg å få til det. Hvor lavt har dere montert kameraet, og hvor bra fungerer det? Bonus-spørsmål: Doorbird hinter om oppdatert kamera på facebook-siden sin, noen som vet noe mer om oppdatert produkter her?
 12. ATWindsor

  KNX og LED?

  Min gjetning er at det 90%+ sikkert er Dali, det er ikke så mange trafoer som støtter KNX og det er ikke så mange som bruker de. Du kan sjekke trafoene en for en via DALI/KNX-gatewayen antar jeg, tror de fleste lar deg gjøre det (uavhengig av brytere osv). Min anbefaling er å bytte trafoene, ser ikke store nytten i å skifte alle til KNX direkte.
 13. Jeg bruker noen fra Gira. De leverer cat6a veggplugger. På den andre enden er det et patchepanel.
 14. Nå skal jeg være litt forsiktig med å være påståelig, da det er en stund siden jeg installerte dette, men er ganske sikker på at dette ikke har vært tilfellet med mine virtuelle maskiner, og jeg tror ganske sikkert det var win7-koder (har ikke nok rene win10-koder til å kjøre på alle mine fysiske maskiner og virtuelle maskiner, så bruker de "ordetlige" kodene på de fysiske), og dessuten så er det jo fult lovlig å oppgradere fra win7 til win10?
 15. Gjør de ikke? Er rimelig sikker på at jeg har installert win10 på en VM og brukt en win7-nøkkel?
×
×
 • Opprett ny...