Gå til innhold
 • Bli medlem

steyr

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om steyr

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  openHAB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg fikk installert en vannmåler i går, ifølge rørleggeren så var muligheten for å lese av vann automatisk i måleren men at det ikke var aktivert av kommunen ennå. Løsningen på sikt skal være at søppelbilen har en mottaker og at vannmåleren leses av når søppelbilen tømmer søppel. Levetiden er på 15år på vannmåleren.
 2. Jeg har allerede kjøpt en z-wave usb pinne, en aeotec. Jeg har nå kjøpt en powerplug, og Xiami Aqara og venter på å få de i posten. Jeg vil gi beskjed om jeg får dette til, det tar vel en ukes tid før jeg får det Hva er fordelene og bakdelene med en ConBee-USB pinne? Slik jeg ser det er den største fordelen i å slippe en nettverkskabel til Hue bridge, en annen bakdel kan være at pærene ikke får oppdatering, men det er kanskje ikke det største problemet.
 3. Jeg har phillips hue utstyr, og en del ting jeg kan styre via nettleser og slikt, Jeg jobber med å sette opp et Openhab system på en Raspberry PI for å samle alle tingene på en styringsenhet.
 4. Hei Jeg tenker en av dere kan hjelpe meg med en problemstilling. Jeg leter etter en smartplugg(stikkkontakt) som kan styres av og på automatisk i forhold til temperatur. Temeraturen er ikke den som er der pluggen er montert, derfor må jeg ha en annen temperaturmåler som "snakker" med smartpluggen. Slik har jeg det i dag. En fyrkjele (kombibrenner) som varmer varmtvann(tappevann) og radiatorvann. Radiatoraannlegget er todelt, i kjelleren er det oppgradert og varmen styres bra med regulator. men i resten av huset så er det gamle radiatorer som enten står på eller av. Denne løsningen fungerer dårlig og skal med tiden skiftes ut til nytt opplegg. Nå styres de radiatorene med en pumpe. Denne pumpa har jeg pr i dag satt inn en timer på, slik at den går av og på hver halvtime på dagen, og hver time på natt. Problemet oppstår når det varrierer i temeraturen ute, da blir det for varmt inne. og da skrur jeg pumpen av. Det er dette jeg vil ha automatisert. Tips motas til hvordan jeg kan gjøre dette.
×
×
 • Opprett ny...