Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

erlendo89

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Telldus Live!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

erlendo89 sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Opplevde det samme selv. Skjønte ikke hva det var i starten før jeg gikk inn i telldus-appen og sjekket. Nå betyr off virkelig off. Nå må du i stedet legge inn evo mode og heating mode slik som du ser i posten til arneolav over her ?
  2. Har fortsatt 1.2.0. Får opp termostaten til badet blant enheter, men den viser ingen temperatur ennå. Måtte du gjøre noe for å få v1.3?
  3. Typisk det. Kjøpte på Kjell.com på mandag til 3599,-. Dagen etter er den altså på salg til 2990,- ?
  4. Tror ikke du må ha premium for det nei. Jeg har premium, men får det heller ikke til å fungere ennå. Må vel bare vente på update
  5. Hadde akkurat samme driver selv på badet, men bytter til nye spotter og drivere. Tror kanskje min var gåen da den oppførte seg meget rart. Ville bare byttet de ut ihvertfall
  6. Til informasjon så er visst termostat-styring rett rundt hjørnet
  7. Hva med å prøve ifttt? Det kan vel løse noen av de enkleste oppgavene vil jeg tro
  8. Fikk med meg det ja, men tror ikke det blir å bytte helt med det første ? WAF er viktig her i huset også ja så vi får se hva det blir til slutt. Fruen er ikke helt fornøyd ennå ihvertfall ? Takk for tipset ang Facebook-siden. Da er jeg også medlem. Ja det er jo kjekt å få mest mulig over på z-wave, men det hadde jo også vært greit å få brukt for alt 433-utstyret i skuffen. Fant plutselig ut at alle røykvarslerne i huset vårt sender på 433Mhz så hadde jo vært kjekt å fått koblet til de også. Blir jo ganske kostbart å bytte ut alt med z-wave Hvordan styrer du kameraovervåkning via Telldus? Det er noe jeg kunne tenkt meg selv i huset, men har ikke helt klart å finne ut hvordan jeg får det inn i Telldus-systemet.
  9. Har tenkt tanken ja ? Har vel egentlig bestemt meg for å satse på homeseer når jeg blir lei av tellsticken. Men over til topic så laget jeg meg en event som skrur på lyset til ønsket lysstyrke og av igjen ett sekund etter. Da går lyset tilbake til siste nivå når jeg skrur på igjen. Ikke helt optimalt, men det funker ?
  10. Har tenkt tanken. Har en wte-1 i skuffen, men jeg har tellstick znet lite v1 som ikke kan motta 433mhz signaler så det blir vel vanskelig.
  11. Det er nexa zv9101 jeg har montert. Tenkte egentlig å kjøpe inn fibaro dimmer 2 i alle rom, men kom over denne på jula så det ble et lite impulskjøp. Den går jo tilbake til forrige så det er jo jo en løsning som moskus foreslår, men noe tungvint. Har bestilt en Kina bevegelsesdetekor for å teste, men vil helst ikke ha det på soverommet da jeg ser for meg at det kan bli mye av og på uten at det er meningen. Har løst det sånn halvveis med en dummy switch som dimmer lyset til 5% på natta, men da må jeg fram med telefonen for å styre det hver gang
  12. Tror ikke det er mulig nei. Er vel kun on/off eller dim
  13. Kjørte en liten reset, men det viste seg ikke å være feilen. Da jeg plukket ned lampa funket den plutselig igjen så det virker som om det er trafoen til lampa som forstyrrer signalet. Flyttet dimmeren bort fra lampa så det ser ut til å funke bra nå. Men nå har jeg et annet spørsmål. Installerte en z wave dimmer på soverommet og koblet mot eksisterende bryter med impulsstyring. Jeg lurer på hvordan jeg kan sette opp en event som gjør at når jeg bruker bryteren på kveld/natt så går den til feks. 20% og 100% på dagtid. Har prøvd litt forskjellige løsninger i telldus Live, men det ser ikke ut til å fungere. Må sette dimmenivå manuelt hver gang. Finnes det en enkel måte å sette opp dette på?
  14. Virker sånn, men de virket hver for seg tidligere i dag. Plutselig så begynner den ene å reagere når jeg skal styre en annen enhet Det skal styres som en egen enhet ja. Jeg går inn på lista over enheter som er lagt inn på tellsticken og prøver å styre lyset på loftstua, men ender opp med å styre lyset som er koblet på en annen lampe. Som sagt så funket det tidligere i dag, men ikke nå.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.