Gå til innhold
 • Bli medlem

KommerSnart

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om KommerSnart

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Flytt hele websiden med databasen til domeneshop. De tar daglig backup og er meget behjelpelige til å legge tilbake gårsdagen backup helt gratis hvis uhellet er ute. Er web utvikler selv og bruker domeneshop samt kjenner til problematikken.
 2. Bruker denne: https://shop.homeseer.com/collections/z-wave-products/products/z-wave-network-controller-eu?variant=30278814348 Skjønner. Leve med dette frem til HomeSeer har noe rabatter igjen da så handle et par ekstra å ha i bakhånd ?
 3. Ikke vært her på lenge... Men ojda, du sier det ja. Kjører allerede et par slike Z-Net`s fra HomeSeer, leser der at de støtter ikke backup/restore fra HomeSeer. Kjenner du til det ? Eller vet du det fungerer ? Ikke lyst å teste før jeg vet om andre har gjort det da skal innrømme at z-wave går treeeegt her hjemme
 4. Så med tanke på at det èr blitt optimalisert nå så går det tregere, og noen tips for at det skal gå raskere igjen da ? Takk, da ser jeg bort ifra dette. Takk for hjelpen ihvertfall ?
 5. Forøvrig, la tilbake slik det opprinnelig var. Slik som bilde, da fungerer ihvertfall rapporteringen til portalen om jeg benytter knappen på veggen. Var da jeg falt helt ut når jeg leste den guiden om at G1, 2 skulle slettes for så legges til igjen ?
 6. Så da skal man IKKE slette 1 og 2 da altså, siden det er fler som har det samme ?? Lov å bli frustrert. hehe Noder, 80 stk. I startup log så får jeg ingen feil. I hovedlogg filen så ser jeg noe med HSEvent feil. (HomeSeerLog.hsd) Calling HSEvent in plugin Webhook Notifications, Instance : Could not load file or assembly "System.Net.Http, version=4.2.0.0....." Men den fikset jeg, noe mer finner jeg ikke. Ok, har ingenting koblet til på S2 på noen brytere. Skrev det vel kanskje rart, men jeg fuglte guiden som sagt. Før jeg fulgte guiden så fungerte knappen på veggen fint og det ble rapportert korrekt i web portalen. Etter å ha fulgt guiden, slette og legge til, så fungerer Web fint om man styrer derifra, men benytter du knappen på veggen, står fortsatt lyset som OFF, mens POWER reagerer på watt styrke. Forstod du nå ? ? Håper så.
 7. Heisann ? Har lest guiden, men må si jeg fortsatt ikke helt klarer å forstå dette med assosiasjoner. altså på guiden snakkes det om Dimmer 2 fra Fibaro, noe jeg har i hele huset så å si, noen få switcher her å der i tillegg. Altså om jeg går i Root på en Dimmer 2, ser og klikker Update på assosiasjoner, så ser jeg at: Gruppe 1 og 2 har Homseer ID 1 og Endpoint 1 og 2. Mens gruppe 3-4-5 står kun til Homeseer ID 1 Så leser jeg at gruppe 1 og 2 skal slettes for så legges til på nytt uten endpoints... Forstår jeg det rett ? Uansett, før jeg gjør dette, så ved å trykke på fysisk 1-pol bryter med impulsfjær tilkoblet på S1 på Fibaro, rapporterer den direkte inn og ser at noe er skrudd på samt % i dim. Switch Multilevel 2 hender at den kommer på den også, men ikke alltid i dette tilfelle, noen ganger står den ON uansett og vil ikke skru av om man forsøker på det heller. Forsøkte på 1 dimmer her nå å følge det jeg skrev/leste fra guiden og da skjedde det ingenting på Switch 2, mens 1 viste helt korrekt hvis jeg styrte fra portalen/web. Men etter at assosiasjoner er gjort om, trykker da på veggbryteren så viser det ingenting på Switch 1 eller 2 mens Power viser at watt styrken går opp etthvert man dimmer ol. Hva er galt i dette bildet ? Fibaro Dimmer 2 har firmware 3.5 Og jo, en annen ting kjapt her. Har en del eventer ang diverse utelys som føler sol opp/nedgang. I appen/web står det at lyset er av/på, mens fysiske lyset er ikke ikke på/av. Skjer ikke hele tiden, men engang sånn i mellom. Har kjørt Optimize på hver enkelt node i hele huset, tok tid, men er gjort. Just in case. Takker for tips på forhånd ? Current Date/Time: 13.01.2020 23.02.06 HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.548 Operating System: Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB - Work Station System Uptime: 3 Days 2 Hours 14 Minutes 18 Seconds IP Address: 192.168.0.10 Number of Devices: 872 Number of Events: 54 Available Threads: 200 HSTouch Enabled: True Event Threads: 0 Event Trigger Eval Queue: 0 Event Trigger Priority Eval Queue: 0 Device Exec Queue: 0 HSTouch Event Queue: 0 Email Send Queue: 0 Anti Virus Installed: Windows Defender In Virtual Machine: No MFG: shuttle inc. Enabled Plug-Ins 3.0.0.13: AirplaySpeak 3.0.30.0: BLLock 3.0.0.71: EasyTrigger 3.0.3.10: MY Weather 3.1.0.51: Sonos 0.2.3.0: Twilio Messaging 3.0.1.252: Z-Wave
 8. Opplevde dette på to helt nye dimmere senest idag, det som fikset for meg var å kalibrere de på nytt. Men bra du fikk det til
 9. Kult, takker ? Skal sjekkes ut... dessverre utsolgt, men følger med. Jaja, da får man fikse noe annet til de rammene da Idag kjører jeg et par-tre fibaro buttons samt var å handlet elektroimportørens egne Namron Z-wave kontroller. Både buttons og den kontrolleren må man trykke gjentatte ganger før den endelig oppfatter hva som skjer og hva den skal gjøre. Så derfor tanken var på noe som stod på hele tiden. Forslag til andre typer som dere har erfaringer med ?
 10. Finnes det ? Små lei av at en fjernkontroll på batteri må vekkes til tider, hadde vært så mye enklere om den var "våken" hele tiden altså tilknyttet 220v. Noen som vet ? Takker på forhånd.
 11. Takk for alle svar! At de har forskjellige frekvenser er greit nok, men lovligheten derimot.. Skal lytte til deres tips og råd og ikke blande de to frekvensene. Bare krysse fingra for at det kommer noen smarte 2-veis varslere i nær fremtid da. Uansett, takk igjen ?
 12. Heisann folkens =) Er fersk, men vet hvor søkefeltet er ;) Så den er forsøkt, også google. Har tatt i bruk Homeseer Pro her hjemme og er stor fornøyd etter å ha byttet fra Fibaro. Er mye på farten også til US og derfor lurte jeg på om de kunne brukes her hjemme i norge ? Idag har jeg selvsagt z-wave europe, men om man kunne også gå for z-wave US og benytte seg av de produktene man får kjøpt der borte her hjemme ?? Hvis så, røykvarsler er et velkjent problem har jeg lest en del om, Fibaro sin var søppel sist gang det tok fyr i garasjen, men det gikk heldigvis bra selv uten at Fibaro varslet korrekt ei heller sammenkoblet med fler (linkes). Men denne er veldig intressert i : https://www.amazon.com/First-Alert-Detector-Carbon-Monoxide/dp/B00KMHXFAI Leser at denne har to-veis komminikasjon med hubèn samt linkes lett til andre (ingen limit på antall ser det ut til). Uansett, var veldig kjekt med guidene til Homeseer, homeseer skolen var det vel, de kom veldig godt med, så takk =) Og takk for tips og råd.
×
×
 • Opprett ny...