Gå til innhold
 • Bli medlem

kjempis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om kjempis

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag Juni 8

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Flyttet nylig Homeseer fra Linux til Windows, og det meste har fungert fint. Men den feiler på kjøring av alle scripts, og refererer til at den ikke finner Newtonsoft.Json.dll på dens gamle lokasjon i Linux. Naturlig nok, men det hadde vært fint å fått oppdatert den. Compiling script Jon00GroupingASPX.vben: compiler initialization failed unexpectedly: 0x80070003 Compiling script Jon00GroupingASPX.vben: could not find library '\home\qwerty\Dokumenter\HomeSeer\bin\homeseer\Newtonsoft.Json.dll' Dette gjelder alle script, ikke bare den over. Usikker på hvor jeg kan gå eller hva jeg kan gjøre for å endre denne referansen til en ny lokasjon. Noen som har noe tips her?
 2. Er mulighet for begge deler på den ja, dog ikke samtidig. Litt stiv pris på 2000 NOK, men da var det jo desto greiere å ha et aggregat med "medfødt" softwarefeil som måtte fikses Var visst billigere for de å sende meg en gratis IAM-modul fremfor å sende ut servicemann. https://www.systemair.com/no/Norge/Produktkatalog/boligventilasjon/tilbehor-boligsystem/tilbehor-boligaggregater/iam/internett-tilgangsmodul---iam/
 3. Jeg bestilte et slikt interface etter å ha lest guiden her, men bare et par dager etterpå fikk jeg tilsendt en Systemair IAM modul vederlagsfritt som del av en garantisak på Villavent-systemet mitt. Så jeg koblet opp modbus på denne før jeg mottok RS485 interface i posten. Usikker på om det er noen forskjell i ytelsen på disse, men det ser da ut til å fungere greit (bortsett fra å sette temperatur som nevnt over). Så, om noen vil kjøpe et interface, send meg en pm
 4. Jeg har hatt samme problem som JohnMartin, men her fungerte det nå fint med 0.0.1.4. Kudos Moskus!
 5. Dette ser ut til å være samme feilen jeg rapporterte tidligere. Jeg rakk aldri følge opp denne, så jeg har samme feilmeldingen på den fortsatt. Jeg husker jeg forsøkte å slette alt og legge inn på nytt uten hell, men der stoppet jeg den gang.
 6. Er det åpnet fra Lyse, eller er det julemagi?
 7. Siste versjon av plugin er 0.0.0.9 mener jeg. Den skal ligge her på forumet et sted. Jeg er dessverre bare på tapatalk på mobil nå, så jeg får ikke søkt frem linken.
 8. Jepp, alle norske characters vises som ? Hadde håpet de skulle fikset det på 472 som kom nå nylig, men det er fortsatt ikke fikset nei.
 9. Du finner den her (håper jeg); https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforums%2Ehomeseer%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D181241&share_tid=181241&share_fid=59843&share_type=t
 10. Appen er oppe og kjører her, installerte som vanlig gjennom Play.
 11. Hoy @JohnMartin, jeg sitter i samme båt som deg. Jeg har nylig flyttet inn i nytt hus med Savecair og tenker å koble den mot HS3 i nær fremtid, og fant først nå ut at z-wave adapteren ikke er kompatibel 🙄 Er komplett grønn på modbus, men får vel bare begynne å lese meg opp.
 12. Jepp, consumption som mangler her og.
 13. Har testet nå men får fortsatt feil, har dobbelsjekket at config sier "HomeNumber=1" i ini-filen. May-10 20:08:02 TibberSeer ERROR TibberConsumption, UpdateData ERROR: Value cannot be null. Parameter name: source May-10 20:08:02 TibberSeer ERROR TibberConsumption, GetConsumption ERROR: Error converting value {null} to type 'System.Double'. Path 'data.viewer.homes[1].consumption.nodes[0].unitPrice', line 1, position 6283. May-10 20:08:01 TibberSeer ERROR TibberConsumption, GetConsumption ERROR: Error converting value {null} to type 'System.Double'. Path 'data.viewer.homes[1].consumption.nodes[10].unitPrice', line 1, position 3285. Fungerer det hos deg, @poskare?
 14. Kudos Moskus, skal teste ved første anledning! [emoji4]
×
×
 • Opprett ny...