Gå til innhold
 • Bli medlem

kjempis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

kjempis vant dagen sist September 18

kjempis hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om kjempis

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag Juni 8

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sneaky! Fantastisk, der virker det. Takk for tips! Du er nok inne på noe @Guahtdim, jeg ser det er en tilsvarende feil for Sonos plugin hvor jeg ikke har mulighet til å endre speaker list. Men med denne workaround så får jeg opp HS3 view, og da virker det også der.
 2. Nei, får ikke åpnet advanced for noen events. Men for gamle events ligger nok alle parametre fortsatt lagret, så de kjører som før.
 3. Nå har jeg lest at du selv ikke har oppgradert til HS4, men jeg ble for utålmodig og oppgraderte i sommer. Har ikke helt bestemt meg for om jeg synes det var lurt eller ikke, men det ble nå bare slik Gcalseer fungerer fint i HS4 out of box med eksisterende events, men jeg får ikke mulighet for å åpne advanced settings når jeg endrer eller lager nye events. Teksten står der, men det er ikke mulig å trykke på den. Legg den gjerne til under kjente feil, slik at andre utålmodige sjeler som meg selv kanskje holder igjen oppgraderingen til det evt finnes en fiks 😄
 4. Takk for tips, Maxim. Har nøyaktig samme utfordring selv, og det virker ikke med ny mekanisk ringeklokke her heller. Google sendte meg ny connector i går, så den dukker vel plutselig opp.
 5. Flyttet nylig Homeseer fra Linux til Windows, og det meste har fungert fint. Men den feiler på kjøring av alle scripts, og refererer til at den ikke finner Newtonsoft.Json.dll på dens gamle lokasjon i Linux. Naturlig nok, men det hadde vært fint å fått oppdatert den. Compiling script Jon00GroupingASPX.vben: compiler initialization failed unexpectedly: 0x80070003 Compiling script Jon00GroupingASPX.vben: could not find library '\home\qwerty\Dokumenter\HomeSeer\bin\homeseer\Newtonsoft.Json.dll' Dette gjelder alle script, ikke bare den over. Usikker på hvor jeg kan gå eller hva jeg kan gjøre for å endre denne referansen til en ny lokasjon. Noen som har noe tips her?
 6. Er mulighet for begge deler på den ja, dog ikke samtidig. Litt stiv pris på 2000 NOK, men da var det jo desto greiere å ha et aggregat med "medfødt" softwarefeil som måtte fikses Var visst billigere for de å sende meg en gratis IAM-modul fremfor å sende ut servicemann. https://www.systemair.com/no/Norge/Produktkatalog/boligventilasjon/tilbehor-boligsystem/tilbehor-boligaggregater/iam/internett-tilgangsmodul---iam/
 7. Jeg bestilte et slikt interface etter å ha lest guiden her, men bare et par dager etterpå fikk jeg tilsendt en Systemair IAM modul vederlagsfritt som del av en garantisak på Villavent-systemet mitt. Så jeg koblet opp modbus på denne før jeg mottok RS485 interface i posten. Usikker på om det er noen forskjell i ytelsen på disse, men det ser da ut til å fungere greit (bortsett fra å sette temperatur som nevnt over). Så, om noen vil kjøpe et interface, send meg en pm
 8. Jeg har hatt samme problem som JohnMartin, men her fungerte det nå fint med 0.0.1.4. Kudos Moskus!
 9. Dette ser ut til å være samme feilen jeg rapporterte tidligere. Jeg rakk aldri følge opp denne, så jeg har samme feilmeldingen på den fortsatt. Jeg husker jeg forsøkte å slette alt og legge inn på nytt uten hell, men der stoppet jeg den gang.
 10. Er det åpnet fra Lyse, eller er det julemagi?
 11. Siste versjon av plugin er 0.0.0.9 mener jeg. Den skal ligge her på forumet et sted. Jeg er dessverre bare på tapatalk på mobil nå, så jeg får ikke søkt frem linken.
 12. Jepp, alle norske characters vises som ? Hadde håpet de skulle fikset det på 472 som kom nå nylig, men det er fortsatt ikke fikset nei.
 13. Du finner den her (håper jeg); https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforums%2Ehomeseer%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D181241&share_tid=181241&share_fid=59843&share_type=t
 14. Appen er oppe og kjører her, installerte som vanlig gjennom Play.
×
×
 • Opprett ny...