Gå til innhold
 • Bli medlem

BME

Medlemmer
 • Innholdsteller

  230
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

BME vant dagen sist 21. juli 2017

BME hadde mest likt innhold!

Om BME

 • Bursdag 26. august

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

1 166 profilvisninger

BME's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

30

Nettsamfunnsomdømme

 1. Lenge siden jeg satte opp, og bruker ikke Z-Water, men tilsvarende. Det er riktig som de sa, at det er parameterstyring hvor du forteller enheten om aktuatorene er NC eller NO. Om strømmen går, blir det nok kaldt uansett. Da vil jo også varmepumpe og vanngjennomstrømmingen stoppe, uavhengig av om du har NC eller NO.
 2. Har vært mye annet i det siste, så har ikke fått sett noe mer på dette enda...
 3. Kunne du laget og delt et raskt koblingsskjema?
 4. Lysrør (av gammel type) er vel gjerne et problem å få tent. Fungerer fint med LED-lysrør.
 5. Jeg bruker "aktiver" når jeg aktiverer eventer. F.eks. sier jeg "OK Google, aktiver P3", og da spilles NRK P3 på Sonos i stuen (via event i HS). Da har jeg aktivert stemmestyring på eventen, og det er da eventnavnet som brukes. Litt usikker på hvor god løsningen er på eventer med flere ord i navnet - har ikke testet det så mye. Men i teorien burde en kunne lage event "Markise opp" og "Markise ned", og så si "OK Google, aktiver Markise ned" Om det til syvende og sist er enklere/bedre enn "OK Google, Markise på/av", kan sikkert diskuteres
 6. Du kan vel bruke Event i HomeSeer, som du kaller hva du vil, og aktivere dem via Google Home og stemmestyring?
 7. Jeg kjører Fibaro, og har ikke hatt tilsvarende problem. Jeg vet ikke hvilken motor som er i screensene, eller for så vidt om jeg har autostopp (det må jeg jo teste).
 8. Begynner å bli rimelig smart når til og med stativet snakker med Homey... 🤣
 9. Det er vel også slik at temperatur kan påvirke vannkvaliteten, kanskje litt avhengig av hvilken type rensing/midler som brukes? Du bør kanskje også sørge for filtrering/bevegelse i vannet av og til, hvis det vil være lange perioder med dyr strøm og lite varmetilførsel?
 10. BME

  Noder forsvinner

  Jeg har av og til opplevd manglende child devices, spesielt på batteri-enheter. Da kan det hjelpe å kjøre rescan. Da trenger du ikke exclude først, og du beholder samme ID.
 11. Har opplevd det noen få ganger, men har gått over fort igjen - uten at jeg har gjort noe spesielt. Mener kun jeg har opplevd det på ny versjon (mini), og ikke på gammel versjon (mini). Ikke til så mye hjelp...
 12. Hvilken type batteri står i utedelen, og hvordna håndterer den kulde?
 13. Da må du vel også ha aktuatorer som støtter dette? Ofte er vel de også av eller på?
 14. Har ikke scriptet mye selv, annet en å bruke andre sine script og kanskje justert litt. Men, ettersom det er oftest brukes VB eller C#, vil jeg tro Visual Studio Code er egnet https://code.visualstudio.com/
 15. Hvordan sikrer dere da at sensoren ikke registrerer det som overskyet når screensen går ned, og dermed bare går opp igjen?
×
×
 • Opprett ny...