Gå til innhold
 • Bli medlem

lilfire

Medlemmer
 • Innholdsteller

  339
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

lilfire vant dagen sist 10. desember 2019

lilfire hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

134 Excellent

1 følger

Om lilfire

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ja.. akkuratt det kjenner jeg til alt for godt. både i jobbsammenheng og private prosjekter... Jeg husker faktisk ikke sist jeg dokumenterte noe jeg utviklet
 2. aah, ja den står til 00:20 ja. Skjønner "reddselen" for at den ikke skulle bli trigget. Ja er forbedringspotesiale der og marke det som trigget første gangen eventet blir trigget Jeg klarte hvertfall ikke skjønne det sånn ut av boksen.
 3. lilfire

  Verisure Plugin

  Merk at det kan komme en mail/tlf fra Verisure om det polles for ofte. Ikke opplevd eller hørt om noen andre som har fått, men jeg har vist pressa serverne dems litt hardt under stress testing
 4. lilfire

  Verisure Plugin

  Var hver 6.time før (bekreftet fra Verisure), men har også inntrykk at det er endret uten at jeg har vertifisert det.
 5. Har så vidt begynt å teste denne utmerkede pluginen, men slitter litt.. Har følgende event Problemet mitt er at den blir trigget flere ganger. Har satt option for Cannot Re-Run For 1 hour på eventet nå, men er vel ikke meningen at det skla trigge flere ganger?
 6. lilfire

  Verisure Plugin

  Ikke som jeg vet om nei :/
 7. https://www.skatteetaten.no/presse/nyhetsrommet/350-kronersgrensen-avvikles/ For næringsmidler så er datoen for innførsel ikke annkomst slik jeg leser det. Vil ikke samme gjelde øvrige varer?
 8. lilfire

  Verisure Plugin

  Skal ikke ligge noe i c:\windows nei. Alt skla ligge i samme mappe som HS.
 9. Når og hvordan har du signert på dette? Spør siden jeg ikke har signer på noe slikt..
 10. Første inntrykket, noen bugs her og der. HS3 funger stabilt og regner med at det vil komme mange patch til HS4 så har ikke dårlig tid på å oppgradere. Jeg prøvde oppgradere med devicer fra HS3, samt noen plugins fra HS3. fler ting som ikke fungerte. Selvom ting ser bedre ut så føltes ting mer tungvidt ut.
 11. Tja, hva skal man si, etter å instalert og trykka rundt i noen få minutter så er ikke første inntrykket så bra Kommer ikke til å teste mer på denne versjonen.
 12. Presiser at linken gikk til et lukket forum slik at det var aldri noe piratkopiert. Så i praktisk fungerte linken kun om man faktisk hadde tilgang til forumet. (jeg viste ikke at forumet var lukket da jeg postet den, da jeg ikke viste jeg hadde tilgang til noe som var lukket )
 13. Linken som jeg posta gikk til forumet. Så tilbyde jeg meg å sende fila som en PM siden første som testet linken sa han ikke kom inn på forumet. Om jeg har fått tidlig tilgang siden jeg har registrert med som utvikler? så har ikke jeg fått noe melding om at jeg er med i noe BETA. Jeg fulgte link til sub forumet fra public delen av HS forumet og antok at dette var noe alle hadde tilgang til, da jeg gikk via public delen. Det står heller ike noe om det i sub forumet så vidt jeg kan se. Men dette spora veldig av. Synes det er helt greit at @Moskus fjerna linken (selvom kun de som faktisk har tilgang kunne benyte den). Men også enig med @Tverfyll at det burde stå at innleget er fjernet/redigert ikke bare: som det nå gjør. Jeg skal forsøke å sette av litt tid til helga, og om jeg klrer det så kan jeg dele mine erfaringer og muligens noen skjermbilder
×
×
 • Opprett ny...