Gå til innhold
 • Bli medlem

lilfire

Medlemmer
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

lilfire vant dagen sist November 14

lilfire hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

88 Excellent

1 følger

Om lilfire

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. lilfire

  Kjøre HS event fra Google Home

  Kan aktivere event med å si "Aktiver" og voice command Et eksemple som jeg har lagt inn for testing hos meg selv Da kan jeg si "Aktiver blått lys" så trigges eventet. Om jeg har flere event med voice command "blått lys" trigges disse også. Videre kan jeg legge de til i rom i GH og da si "Aktiver blått lys på badet" for å kun trigge blått lys på badet.
 2. lilfire

  Car-Net

  Har ikke fått noe tlf enda, men sa de noe om at de kom til å sperre for dette eller at du måtte stoppe å bruke integrasjonen?
 3. lilfire

  Car-Net

  Min står på 10min og ikke lagt merke til noe, men kan ta noen målinger for sikkerhets skyld
 4. lilfire

  Car-Net

  Så snart jeg har fått ut ny versjon av Verisure pluginen min skal jeg ta en rask sjekk av denne også. Men denne pluginen har kjørt uten problmer hos meg i lang tid nå, så tror nok den er klar for å slippes
 5. lilfire

  Verisure Plugin

  Ting begynner å løsne, og jeg er i gang igjen. ny versjon vil bli sendt ut til et par brukere for test innen kort tid
 6. lilfire

  Verisure sluttet å oppdatere

  Lenge siden jeg har vært her inne, så har vedlikehold vært på pause i lang tid pga personlige årsaker. Men jeg kan informere om at jeg er i gang igjen, og kjører ny versjon i mitt utviklingsmiljø. Denne virker stabil og vil nok bli sendt ut til et par brukere innen kort tid for testing.
 7. lilfire

  Verisure Plugin

  Har litt personlig jeg sliter med så dessverre ikke noe tid eller energi til å jobbe med noen av prosjektene mine.jeg har ingen ambisjon om å tjene penger på den nei. Men jeg ønsker å kunne komme tilbake å forsette arbeidet når jeg har fått mer stell på ting. Akkurat nå er ikke versjonen github klar da det er mye rot siden beta versjon er en overgang fra webscraper av min side til å benytte samme service som appen. Siden jeg selv fremdeles har verisure og HS så har jeg selv et stort ønske om å klare å ferdigstille denne versjonen. Sent fra min LG-H870 via Tapatalk
 8. lilfire

  Verisure Plugin

  hehe, cloud er fint det men enn så lenge så har jeg nok alt lokalt. delene er ankommet så driver å setter opp nå
 9. lilfire

  Car-Net

  Det skal vi ordne, må bare få serveren opp å kjøre igjen etter server kræsj.
 10. lilfire

  Verisure Plugin

  Hei, beklager at ting tar tid men har at 2 server kræsj nå. så nå venter jeg på nye deler (håper det kommer i dag). er 2 brukere som tester nye versjon nå - har fått noen tilbakemeldinger jeg må se på men alt i alt så virker det ikke som er så mye som må endres før jeg kan legge ut ny versjon.
 11. lilfire

  Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Blir litt utenfor selve pluginen men håper det ikke tar for mye fokus vekk. For min del så er det ikke prisen som styrer disse tingene, men behov. Er det kaldt så skrur jeg på panelovnen uansett om det 30øre eller 70øre. Det er jo kaldt. Elbilen tar jo ca 12 timer å lade fra 0 til 100 så for at den skal være full ladet må den nesten stå til lading fra man kommer hjem til neste dag. Om man skulle min/max dette innefor rimlighetes grenser. hvor mye kan man tjene på det? par 100 lapper i året? Jeg ser ikke automasjons nytten. Så klart er det morro med data og fine grafer kan man lage, men noe nytte verdi klarer jeg ikke se.
 12. lilfire

  Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Hva bruker dere denne infoen til? Jeg mener jeg setter da på panelovnen fordi det er kaldt ikke fordi "nå er prisen under snittpris". Klarer ikke se hva man kan automatisere med denne informasjonen.
 13. lilfire

  Verisure Plugin

  Ja er klar over det og benytter ingen slike bibloteker og den skal være linux kombatibel. Dette testet jeg i versjon 2.2 og det er ikke lagt til noen bibloteker etter denne versjonen. Men nå er det 2 eller 3 stykker som har rapportert problemer med linux - så noe har vel endret seg da. Nesten så man skulle invistert i en zee2 for testing. 🤔
 14. lilfire

  Verisure Plugin

  Skal se hva jeg får til med nye versjonen Men hoved pri er windows, da jeg ikke er noe linux guru og det tar mye tid å teste i ukjent farvann Hvordan system er det dere kjører på?
 15. lilfire

  Hjelp meg å finne en ny varmepumpe!

  Lagde bare en enkel test. en element for status tracking og en knapp for å endre Fungerte som forventet. Å benytte bildene jeg har lagt inn på knappene i HS tror jeg ikke går. men de ligger jo med pluginen så de kan man dra inn i HSTouch om man ønsker det.
×