Gå til innhold
 • Bli medlem

lilfire

Medlemmer
 • Innholdsteller

  313
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

lilfire vant dagen sist Januar 27

lilfire hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

123 Excellent

1 følger

Om lilfire

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. lilfire

  Verisure Plugin

  2.8 lagt ut LSoftVerisure 2.8.48
 2. lilfire

  Verisure Plugin

  Helt enig i det. Nå husker jeg ikke grunnen lengere til at jeg flyta den til HTML da den lå i Data tidligere. Det kan hende jeg tar meg bryet å se på å flytte den tilbake igjen ja. Hmm. ikke vært bort i det men om det er et problem kan jeg jo se på at pluginen bygger hele siden.
 3. lilfire

  Verisure Plugin

  Så bra Det stemmer Det er flere som har klaget på at det er vansklig å forstå at man må aktivere lokasjonene før det hentes data. Er det noen av dere som har noen forslag til et bedre design på dette? Det er foreslått å flytte checkboksen ned, men har testet dette litt og personlig så følte jeg ikke at det ble noe mer intuitivt. Eller andre ønsker?
 4. lilfire

  Verisure Plugin

  Tja. i 2.7 er det ny DB fil siden det er koden er endret vekk fra sqllite. Kan se ut som det er noe feil i bygge scriptet mitt i 2.7 siden filen ikke ligger med Kan prøve å bare lage en tom fil å endre navnet og filendelse? Hmm siden er oppe den, og fikk en annen support hendvendelse tidligere i dag. mullig webhost min hadde hikke når du forsøkte 😐 Jeg driver å oppgraderer pcen hjemme nå og tror jeg får siste dele på posten i dag. Og nå har jo oppdateringa til verisure hatt litt tid på seg så når pcen min er oppe å gå igjen så skal jeg få teste 2.8 og lagt ut den
 5. lilfire

  Verisure Plugin

  Sånn til info så avventer jeg med å slippe 2.8 til jeg vet litt mer hva endringene som foregår nå innebærer
 6. lilfire

  Lås til verandadør?

  Kunne du lagt ut et bilde av hvordan det ser ut med en slik dør?
 7. lilfire

  Car-Net

  Da skal jeg få ordnet det så fort jeg finner noe tid. sender deg en PM etterhvert
 8. lilfire

  Verisure Plugin

  Det ser ut som det er en liten mangel i 2.7 som gjør at lokasjonene ikke hentes før etter første poll som er 1time, om man ikke har overstyrt dette. Så om du venter 1 time eller overstyr til noe mindre. Retter dette i 2.8 samt legger på muligheten til å manuelt oppdatere også.
 9. lilfire

  Car-Net

  Har fått kodet litt på denne pluginen i dag så nå fungerer statuser for dører og vinduer igjen. Noen som er interessert i en Beta for å teste ?
 10. lilfire

  Verisure Plugin

  Det er som sagt pga et event. I beta av 2.8 så har jeg fjernet denne feilmeldingen og lagt på en feilmelding på hvilket event det er som er feil.
 11. lilfire

  Verisure Plugin

  Ja var jeg som testet litt ja 😂 mulig jeg får lagd en Beta til deg etterpå
 12. lilfire

  Verisure Plugin

  Har rettet feil med den sensoren og startet akkurat pluginen i testmiljøet. Så dette vil bli fikset til 2.8
 13. lilfire

  Verisure Plugin

  Sender deg en PM
 14. lilfire

  Verisure Plugin

  Oi, har ikke fått noen feilmeldinger når jeg har testa dette, men jeg har vel fremdeles tilgang til systemet ditt så da skla jeg sjekke det opp når jeg kommer hjem fra jobb i dag Har testet litt nå å klarer å styre varmepumpene nesten uten problemer. Fant en feil med at om du forsøkte å endre varmepumpen mens det pågikk en oppdatering så feilet den. Har rettet dette i 2.8. Men at du skriver at den ikke fungerer i hele tatt forundrer meg da. Sier debug loggen noe informativt da?
 15. lilfire

  Verisure Plugin

  Restart så kommer det med en gang, skal se på hvorfor den ikke oppdaterer lokasjoner før neste polling. Kan være min skyld at den ikke eksisterte, Fikk samme feilen selv når jeg testet noe forrige dagen her så har lagt inn rettelse av det i 2.8 Dette ser ut som en feil hvor du har noen events som er for gamle og ikke støttet lengre. Slett evt events som henger igjen fra gammelt og se om feilen forsvinner
×