Gå til innhold
 • Bli medlem

lilfire

Medlemmer
 • Innholdsteller

  307
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

lilfire vant dagen sist Januar 27

lilfire hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

120 Excellent

1 følger

Om lilfire

 • Rang
  Avansert medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. lilfire

  Car-Net

  Da skal jeg få ordnet det så fort jeg finner noe tid. sender deg en PM etterhvert
 2. lilfire

  Verisure Plugin

  Det ser ut som det er en liten mangel i 2.7 som gjør at lokasjonene ikke hentes før etter første poll som er 1time, om man ikke har overstyrt dette. Så om du venter 1 time eller overstyr til noe mindre. Retter dette i 2.8 samt legger på muligheten til å manuelt oppdatere også.
 3. lilfire

  Car-Net

  Har fått kodet litt på denne pluginen i dag så nå fungerer statuser for dører og vinduer igjen. Noen som er interessert i en Beta for å teste ?
 4. lilfire

  Verisure Plugin

  Det er som sagt pga et event. I beta av 2.8 så har jeg fjernet denne feilmeldingen og lagt på en feilmelding på hvilket event det er som er feil.
 5. lilfire

  Verisure Plugin

  Ja var jeg som testet litt ja 😂 mulig jeg får lagd en Beta til deg etterpå
 6. lilfire

  Verisure Plugin

  Har rettet feil med den sensoren og startet akkurat pluginen i testmiljøet. Så dette vil bli fikset til 2.8
 7. lilfire

  Verisure Plugin

  Sender deg en PM
 8. lilfire

  Verisure Plugin

  Oi, har ikke fått noen feilmeldinger når jeg har testa dette, men jeg har vel fremdeles tilgang til systemet ditt så da skla jeg sjekke det opp når jeg kommer hjem fra jobb i dag Har testet litt nå å klarer å styre varmepumpene nesten uten problemer. Fant en feil med at om du forsøkte å endre varmepumpen mens det pågikk en oppdatering så feilet den. Har rettet dette i 2.8. Men at du skriver at den ikke fungerer i hele tatt forundrer meg da. Sier debug loggen noe informativt da?
 9. lilfire

  Verisure Plugin

  Restart så kommer det med en gang, skal se på hvorfor den ikke oppdaterer lokasjoner før neste polling. Kan være min skyld at den ikke eksisterte, Fikk samme feilen selv når jeg testet noe forrige dagen her så har lagt inn rettelse av det i 2.8 Dette ser ut som en feil hvor du har noen events som er for gamle og ikke støttet lengre. Slett evt events som henger igjen fra gammelt og se om feilen forsvinner
 10. lilfire

  Verisure Plugin

  Ser ut som du fremdles har en gammel fil. Har du flere verisure.dll i systemet ditt? Du skal kun ha en i bin\LSoft\Verisure og denen skal være versjon 2.7.8x
 11. lilfire

  Verisure Plugin

  Oi, har ikke fått noen feilmeldinger når jeg har testa dette, men jeg har vel fremdeles tilgang til systemet ditt så da skla jeg sjekke det opp når jeg kommer hjem fra jobb i dag
 12. lilfire

  Verisure Plugin

  Da er det nok noe rusk fra gamle filer som ikke er oppdatert eller slettet. Ville avinstallert pluginen og manuelt gått over at alle filene er slettet. (Under bin\Lsoft\versiure, html\LSoft\versisure og selve configfila) Det er relativt stort hopp fra 2.3 til 2.7 og jeg har ikke testet et så stort hopp.
 13. lilfire

  Verisure Plugin

  Oppdaget de selv i dag tidlig, men som @tater sier så løste det seg med en restart. Skal sjekke det ut.
 14. lilfire

  Verisure Plugin

  Driver å ser litt på innstillinger sidene nå siden det ikke er helt intuitivt hvordan man setter opp. Noen forslag til hvordan jeg kan gjøre det mer forståelig?
 15. lilfire

  Verisure Plugin

×