Gå til innhold

lilfire

Medlemmer
 • Innholdsteller

  217
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

lilfire vant dagen sist Oktober 12 2016

lilfire hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

71 Excellent

1 følger

Om lilfire

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. Verisure Plugin

  Har litt personlig jeg sliter med så dessverre ikke noe tid eller energi til å jobbe med noen av prosjektene mine.jeg har ingen ambisjon om å tjene penger på den nei. Men jeg ønsker å kunne komme tilbake å forsette arbeidet når jeg har fått mer stell på ting. Akkurat nå er ikke versjonen github klar da det er mye rot siden beta versjon er en overgang fra webscraper av min side til å benytte samme service som appen. Siden jeg selv fremdeles har verisure og HS så har jeg selv et stort ønske om å klare å ferdigstille denne versjonen. Sent fra min LG-H870 via Tapatalk
 2. Verisure Plugin

  hehe, cloud er fint det men enn så lenge så har jeg nok alt lokalt. delene er ankommet så driver å setter opp nå
 3. Car-Net

  Det skal vi ordne, må bare få serveren opp å kjøre igjen etter server kræsj.
 4. Verisure Plugin

  Hei, beklager at ting tar tid men har at 2 server kræsj nå. så nå venter jeg på nye deler (håper det kommer i dag). er 2 brukere som tester nye versjon nå - har fått noen tilbakemeldinger jeg må se på men alt i alt så virker det ikke som er så mye som må endres før jeg kan legge ut ny versjon.
 5. Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Blir litt utenfor selve pluginen men håper det ikke tar for mye fokus vekk. For min del så er det ikke prisen som styrer disse tingene, men behov. Er det kaldt så skrur jeg på panelovnen uansett om det 30øre eller 70øre. Det er jo kaldt. Elbilen tar jo ca 12 timer å lade fra 0 til 100 så for at den skal være full ladet må den nesten stå til lading fra man kommer hjem til neste dag. Om man skulle min/max dette innefor rimlighetes grenser. hvor mye kan man tjene på det? par 100 lapper i året? Jeg ser ikke automasjons nytten. Så klart er det morro med data og fine grafer kan man lage, men noe nytte verdi klarer jeg ikke se.
 6. Tibber plugin - Hva ønsker du deg?

  Hva bruker dere denne infoen til? Jeg mener jeg setter da på panelovnen fordi det er kaldt ikke fordi "nå er prisen under snittpris". Klarer ikke se hva man kan automatisere med denne informasjonen.
 7. Verisure Plugin

  Ja er klar over det og benytter ingen slike bibloteker og den skal være linux kombatibel. Dette testet jeg i versjon 2.2 og det er ikke lagt til noen bibloteker etter denne versjonen. Men nå er det 2 eller 3 stykker som har rapportert problemer med linux - så noe har vel endret seg da. Nesten så man skulle invistert i en zee2 for testing. 🤔
 8. Verisure Plugin

  Skal se hva jeg får til med nye versjonen Men hoved pri er windows, da jeg ikke er noe linux guru og det tar mye tid å teste i ukjent farvann Hvordan system er det dere kjører på?
 9. Hjelp meg å finne en ny varmepumpe!

  Lagde bare en enkel test. en element for status tracking og en knapp for å endre Fungerte som forventet. Å benytte bildene jeg har lagt inn på knappene i HS tror jeg ikke går. men de ligger jo med pluginen så de kan man dra inn i HSTouch om man ønsker det.
 10. Hjelp meg å finne en ny varmepumpe!

  Har ikke testet noe mot HSTouch enda, men burde fungere som en hver annen device.
 11. Hjelp meg å finne en ny varmepumpe!

  Snart klar med ny verssjon av Verisure pluginen og har der full kontroll over varmepumpe. Screenshot fra testing: Nye løsningen benytter samme gateway som mobil appen, og er mye mer stabilt og responsivt.
 12. Verisure Plugin

  Nei ikke noe åpent api nei, alt baserer seg på reverse engineering
 13. Verisure Plugin

  Hmm, det var snodig at det skal ha stoppet opp, kan dessverre ikke bistå så mye med feilsøking i den versjonen siden det er såpass store endringer på gang nå ved omlegging til app-apiet. Når det kommer til nye versjonen så ligger jeg (som vanlig) langt bak eget skjema men status nå er at alle devicer som eksisterer i nå værende versjon + en del nye kommer inn i HS. Og jeg kan styre alarm samt smartplugg. Jobber med yale nå. Det som kan se ut som er største utfordringen blir AC. Mangler også å hente ned hendelser/samt koble disse til triggere i HS. Skulle ønske jeg klarte sette av mer tid til koding, men jobber som programmer fulltid og er ikke hverdag det er like lett å sette seg ned å kode etter å vært på jobb å kodet i 8 timer - så går litt i bølger.
 14. Noe å strekke seg etter...

  Men du har vel utvidet i år?
 15. Car-Net

  Ok, takk for tilbakemledingen - da skal jeg sjekke opp det
×