Jump to content
 • Sign Up
Støtt hjemmeautomasjon.no!

lilfire

Members
 • Posts

  369
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

lilfire last won the day on January 10 2021

lilfire had the most liked content!

2 Followers

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lilfire's Achievements

Bitfikler

Bitfikler (9/16)

 • Collaborator
 • First post
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare

Recent Badges

199

Reputation

 1. Den er et godt stykke unna dessverre. tør ikke en gang å estimere noe tid...
 2. Har vært pro fan av WD disker lenge, men nå sist når jeg mista 1 så kom de andre etter. totalt 5 døde disker (3Tb) når jeg skulle miggrere fra Raid 5 til unraid. Offsite backup fikk kjørt seg godt da.. Så nå hopper jeg over gjerdet å prøver meg på ironwolf
 3. Noen bugs du vil nevene som er deal breaker for deg?
 4. Så bra det ser ut til å fungere for folk flest nå Jeg satt hele gårsdagen å lekte meg men HS4 plugin. Og har kommet til den konklusjon at jeg ønsker å lage en egen versjon av denne pluginen for HS4. Jeg kommer nå framover først til å utvikle ferdig den andre HS4 pluginen jeg startet på (PhilipsTV) slik at jeg blir kjent med hvordan hs4 henger sammen. Der etter kommer jeg til å forsette jobben men å skille ut verisure logikken i egegt biblotek som jeg kan dra inn i en HS4 versjon. Personlig kjører jeg enda på HS3, men ser at HS4 nå begynner å bli modent nok til å kunne oppgradere. Siden mange av dere er litt raskere på labben en meg med å oppgradere til HS4, - er det ønsklig at jeg lager et lite standalone program som kan genere kryptert passord som dere kan legge inn i configfila? (aktivering av lokasjon må gjøres manuelt som beskrevet i posten over) Tusen takk til dere som har donert en slant
 5. Om du logger inn på Verisure mine sider og åpner utviklingsverktøy og nettverk Som du ser er pin ikke lagret i klartekst så det er ikke mulighet å legge inn dette manuelt dessverre. Men du vil kunne aktivere lokasjonen og få hentet ut status
 6. lilfire

  LSoftVerisure

  Hotfix LsoftVerisure 2.9.127.0.zip
 7. Tenkte dette kunne være en bra start for å se på HS4 plugin. Så ta med meg erfaringene fra dette til å oppgradere de HS3 pluginen jeg har.
 8. Fikk meg Philips TV nå nylig og tenkte å lage en HS4 plugin. Kan ikke gi noe tidspunkt når jeg har dette klart, men det kommer
 9. Her har det vært endringer hos verisure. Litt svak kode av meg som ikke har isolert alle de ulike typene i metoden som henter statusen. Heldigvis var denne velig sent i metoden slik at mesteparten av enheter har blitt oppdatert. Men Yale status og status enhetene er de som blir berørt av denne feilen. Jeg poster en hotfix på dette litt senere i dag tenker jeg.
 10. Set loglevel i inifila til 4
 11. Hei... Jeg har mine utfordringer hvert år når mørket kommer dessverre og derfor går litt under jorda. Nå som dagene blir lysere og lysere håper jeg å ha overskudd til å jobbe videre.
 12. lilfire

  Car-Net

  Denne pluginen "Car-Net" er helt død desverre. For spm ang Verisure pluginen er det bedre å ta i egen tråd for det.
 13. Har ikke fått satt meg inn i HS4 enda, men etter kjapp test i helga så så jeg at GenPage ikke kalles i det hele tatt for HS4. ser også i dokumentasjonen at denne er markert som depricated. Det vil derfor ikke ha noe hensikt å rulle noe tilbake om denne metoden ikke kalles i HS4 @Kenneth @Moskus Jeg har også fått en del feilmeldinger i loggen, men samtidig ser det ut som enheten i HS er oppdatert. @Moskus Dine feilmeldinger ser ut til å fremdeles skyldes noe feil med TSL @Kenneth Dine feilmeldinger ser derimot ut som at du ikke har fått kontakt med serveren til Verisure og bør løse seg av seg selv.
 14. Har fått opp HS4 på utviklings maskinen og så vidt begynt å se på dette, men med første øyekast så ser det ikke ut som none enkel fix Som @Kenneth nevner over kan en ta settings fila fra HS3, men det krever jo altså at man har en HS3 installasjon for å generere nødvendig informasjon.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.