Gå til innhold
 • Bli medlem

rocklobster

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om rocklobster

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Flott å få det bekreftet fra "the source". Takk. Skal bekrefte når jeg evt. klarer eller ikke klarer å få til dette, vil tro det er mange som er i samme situasjon.
 2. Joda, skal prøve, men håpet noen hadde testet noe lignende før meg og kunne dele erfaringer.
 3. Hei har strømmåler i felles måler rom i kjeller og bor i 4. etasje. Plan a er å trekke en nettverkskabel opp til vårt sikringsskap, men vil Tibber Pulse virke i enden av 10m nettverkskabel? Noen som har gjort noe sånt? Vanlig cat5? Vil neppe være nok strøm i enden til å drive Tibber Pulse?
 4. Stemmer det at Mill wifi ovner nullstiller nettverksinnstillinger ved strømstans? Leste det i en vurdering og synes det hørtes rart ut. Vurderer disse på hytta siden de går godt med Hass.io. Finnes det lignende produkter? Helst z-wave, men nesten alt går. Denne ser jo bra ut, men gammel z-wave så vil helst ha noe bedre i 2019
 5. Det å prøve å overtale en ikke-nerd til at det "bare" er å sette opp en pi med noen enkle scripts , sette opp Hue integrasjonen og så sette dette opp mot google home via skyen... Er en død ende. Innebærer også å melde meg selv til support 24/7 for all fremtid. Har knapt tid til min egen installasjon Mill burde bare få ut fingeren og få ferdig sin løsning! Og ikke minst : Google home/assistant er mer enn stemmestyring i fremtiden, på godt og vondt.
 6. Jo jeg bruker også hass.io, men ikke sikker på at denne personen er hypp på å gå ned i kaninhullet. Må jo da legge til en temperatursensor og sette av noen helger til dette. Da ville jeg bare anbefalt Mill plug, Hass og Google assistant, men selv det er jo en del å gape over.
 7. Holdt på å anbefale Mill ovner og evt oppgradere med Mill plug til en kompis som vil automatisere litt. Så ser jeg at Mill ikke har noen integrasjoner mot google eller Alexa? Det er skuffende. Noen som vet om det er på vei? Og hva er det enkleste alternativet for å komme i gang med panelovner hvis Mill ikke leverer? Med "komme i gang" mener jeg styre romtemperatur fra google assistant, evt Alexa.
 8. Ikke for piske liv i en død hest her, men litt ;) Fant en umontert fgd-211 i en skuff i helgen og sendte link om brannrisiko fra DSB til forhandler. De mente dette ikke var en reklamasjonssak og ba meg ta det med Fibaro: Overprøver da altså DSB slik jeg tolker det ? Noen som vil kjøpe den billig? Blir vel ikke lett å få en elektriker til å montere den, så du bør være litt nevenyttig, penger spart der også :)
 9. Jepp, akkurat noe slikt jeg er ute etter, men begge prosjektene i den tråden ser ut til å være døde
 10. Runde blindlokk ser ikke så bra ut på vegg og i hvert fall ikke ved siden av dimmer. Ja jøss. Kjøper gjerne hvis noe slikt materialiserer seg, pun intended. I dette tilfellet kjipt når de virker. Derfor fjernet Jo, hvis jeg ikke allerede hadde hatt ti andre dimmere liggende kunne det vært interessant
 11. Hei Har nå bare philips hue lys i hjemmet, fjernet lysbryterne(Vi er jo snart i 2018 lissom), men hue dimmerne som følger med er litt for smale for å kline over elko bokser i veggen. Finnes det en mer eller mindre lekker løsning for dette? Noe 3dprintet eller kjøpbart? Kan ikke se for meg at jeg er den første med dette problemet. Egentlig ikke noe must å bruke dimmerne fra philips på veggen, men siden jeg først har de liksom. Blir i hvert fall ikke brukt hvis de ikke plasseres på logiske plasser.
×
×
 • Opprett ny...