Gå til innhold
 • Bli medlem

Chris

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om Chris

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Chris

  Car-Net

  Får opp at plugin ikke klarer å logge inn. Har fungert fint i lang tid. Siste oppdaterte status fra bilen er 20 november. Flere som opplever dette og evt. vet hvorfor?
 2. Kopierte inn scriptet på nytt direkte på Windows maskinen og nå fungerer det. Takk for hjelpen @Guahtdim og @Moskus! 😀
 3. Oppdaterte akkurat .NET til 4.7.2. Ingen endring. Kjører Windows 7 Pro. Hva trenger dere å vite om oppsettet?
 4. Hei @Moskus Jeg kommer ikke videre etter punkt 4 i guiden din. Skjer ingenting som jeg kan se når jeg kjører eventet, men står dette i loggen. Jeg har ikke noe særlig greie på script, så setter pris på litt hjelp her. Har du noen formening om hva dette betyr?
 5. Trodde jeg hadde lagt inn pro lisensen jeg bruker på Windows maskinen på denne, men mulig jeg tar feil så kan nok stemme det du sier.
 6. Jeg har 1 lisens som jeg bruker på en Windows maskin og en HomeTroller Zee S2 (Linux). For å få tilgang til begge via MyHS kjøpte jeg et premium abonnement på MyHS. Dette fungerer utmerket. Når jeg logger på får jeg velge hvilken jeg vil inn på. https://shop.homeseer.com/products/myhs
 7. Har lite erfaring med script, men ønsker å få dette i Windows. Noen som vet hvor jeg legger inn scriptet og hvordan jeg får det til å fungere i Windows?
 8. Chris

  Nytt kjøkken i smarthjem

  Noen anbefalinger her? Hvordan kan jeg få styrt ventilatoren? Blir ventilator med egen vifte. Finnes det noen komfyrvakter som støttes av RFXtrx433E?
 9. Chris

  Nytt kjøkken i smarthjem

  Hei! Jeg driver for tiden å planlegger nytt kjøkken i en leilighet. Leiligheten har en del smarthjem produkter allerede, men er det noe smarthjem relatert jeg burde tenke på når jeg nå planlegger kjøkkenet? Taklyset skal selvfølgelig automatiseres, men hva har dere andre gjort på kjøkkenet? Alle forslag og ideer tas i mot
 10. Chris

  Car-Net

  Jeg har nå fått bekreftet at andre får opp status på dører og vinduer, men dette var med en E-Golf. Jeg får ikke opp status på verken vinduer eller dører. Når jeg logger inn i Car-Net så får jeg opp att dører og vinduer er låst. Bilen jeg har er en E-Up, mulig det kan ha noe å si.. Jeg får også denne feilmeldingen i HomeSeer: Noen som vet om det er noe jeg kan gjøre? @lilfire?
 11. Chris

  Car-Net

  Jeg har hatt filene liggende fra tidligere, så dette vet jeg ikke.
 12. Chris

  Car-Net

  Plugin'en fungerer som den skal, men jeg får ikke opp en device som sier om den er låst. Får noen av dere dette opp?
 13. Chris

  Car-Net

  Takk @Moskus! Så lett kan det visst noen ganger være 😜
 14. Chris

  Car-Net

  Kan noen hjelpe meg med hvordan jeg får installert denne plugin'en? Etter hva jeg forstår så trenger jeg en tekst fil som overstyrer plugin listen, men denne følger ikke med. Hva skal det stå i denne filen? Og er det det eneste jeg trenger? Har installert en annen 3. parts plugin tidligere, men da fulgte denne filen med. Setter veldig pris på hjelp her
 15. Ja, alle events er der som de skal
×
×
 • Opprett ny...