Gå til innhold
 • Bli medlem

henlagt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

henlagt vant dagen sist August 3 2019

henlagt hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om henlagt

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg fikk det til nå. Oppdaterte til siste beta av z-wave plugin, og ekskluderte/inkluderte devicen pånytt (secure) ?
 2. Ikke hva jeg har klart å finne i manualen eller ved å Google. Det virker også som temp-sensoren rapporterer til HomeSeer ref feilmeldingen, men at child devicen ikke eksisterer.
 3. Jeg prøver å få lest temp fra en DS18B20 med Fibaro sin smart implant. Er det andre som har fått det til i HomeSeer? Jeg får feilmelding i HS loggen etter at noden er lagt inn: (2) Sensor Multilevel Report for type Air_Temperature received, but the corresponding device Node ID cannot be found.(2) Node/Instance=15/-1 Jeg har fulgt manualen til Fibaro og koblet til som beskrevet i punkt 4.3: "4.3: Connection with DS18B20 The DS18B20 sensor may easily be installed wherever very precise temperature measurements are required. If proper protective measures are undertaken, the sensor may be used in humid environments or under water, it may be embedded in concrete or placed under the floor. You can connect up to 6 DS18B20 sensors in parallel to SP-SD terminals. 1. Disconnect power. 2. Connect with the diagram 3: Example connection with 2 DS18B20 sensors (1,2 – DS18B20 sensor) 3. Verify correctness of connection. 4. Power the device. 5. Add the device to the Z-Wave network." Manualen nevner ikke at noen assosiasjoner skal endres for DS18B20 sensoren. I HomeSeer får jeg opp devicen med 17 child devices. Har noen tips?
 4. Svarer gjerne på spørsmål om hjemmeautomasjon, om du bruker min invite eller ikke ? Jeg bruker HomeSeer, Home Assistant og Philips HUE. Har solceller, elbiler, og mye annet stæsj http://invite.tibber.com/5256fa1
 5. Motion blir stående og da trigges ikke "Remove Delayed Device Actions" og lyset skrur seg av selv med bevegelse i rommet. Ah, jeg hadde ikke fått med meg den settingen, da prøver jeg det. Takk!
 6. Takk for fine guider @Moskus Jeg er ny med HomeSeer (konvertert fra SmartThings) og har også ett spørsmål til event-eksempelet med bevegelsessensor. I WebCore for SmartThings så brukte jeg: IF motionssensor stays inactive for x minutes THEN with light turn off Nå i HomeSeer følger jeg eksempelet med timer fra motion er detektert og "Remove Delayed Device Actions", men dette fungerer ikke optimalt da mine motionsensorer ikke sender "no motion" informasjon til HomeSeer før etter 120 sekunder. Med bevegelse i rommet i løpet av de 120 sekundene, så blir "motion" stående og "Remove Delayed Device Actions" trigges aldri. Dette er Xiaomi Aqara motion sensorer. Her er min event nå: Jeg kan løse det med å ha én event for lys på og én annet for lys av, men hvis noen har tips på om det kan gjøres i én event så er jeg takknemlig for tips.
×
×
 • Opprett ny...