Gå til innhold
 • Bli medlem

henlagt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om henlagt

Hjemmeautomasjon

 • System
  SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. henlagt

  Tibber-invitasjoner

  Svarer gjerne på spørsmål om hjemmeautomasjon, om du bruker min invite eller ikke 🙂 Jeg bruker HomeSeer, Home Assistant og Philips HUE. Har solceller, elbiler, og mye annet stæsj http://invite.tibber.com/5256fa1
 2. Motion blir stående og da trigges ikke "Remove Delayed Device Actions" og lyset skrur seg av selv med bevegelse i rommet. Ah, jeg hadde ikke fått med meg den settingen, da prøver jeg det. Takk!
 3. Takk for fine guider @Moskus Jeg er ny med HomeSeer (konvertert fra SmartThings) og har også ett spørsmål til event-eksempelet med bevegelsessensor. I WebCore for SmartThings så brukte jeg: IF motionssensor stays inactive for x minutes THEN with light turn off Nå i HomeSeer følger jeg eksempelet med timer fra motion er detektert og "Remove Delayed Device Actions", men dette fungerer ikke optimalt da mine motionsensorer ikke sender "no motion" informasjon til HomeSeer før etter 120 sekunder. Med bevegelse i rommet i løpet av de 120 sekundene, så blir "motion" stående og "Remove Delayed Device Actions" trigges aldri. Dette er Xiaomi Aqara motion sensorer. Her er min event nå: Jeg kan løse det med å ha én event for lys på og én annet for lys av, men hvis noen har tips på om det kan gjøres i én event så er jeg takknemlig for tips.
 4. henlagt

  ID-Lock V2

  Interessert
×