Gå til innhold
 • Bli medlem

Offpiste

Medlemmer
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Offpiste vant dagen sist September 2

Offpiste hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om Offpiste

 • Rang
  Medlem

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du lagt inn denne inn i ui-lovelace.yaml ? resources: url: /local/slider-entity-row.js type: module Jeg bruker samme slider til lysene mine, men jeg laster ned de fleste custom card via HACS.
 2. Jeg bruker bare denne til å hente ut Watt. Har ikke testet nøyaktigheten på denne. Vis jeg husker å ta med tangamperemeteret hjem, så skal jeg ta å måle. Ser også at den av og til viser 2W når ikke noe er i bruk. Her er det som kan hentes ut på mqtt: Som du ser er energy 0, så denne lagrer ikke Wh. La denne inn i oppsettet min nå, for å se om jeg hente ut kWh/Wh, men han er jo avhengig at Wifi, broker, og Hass er online. utility_meter: komfyr_test: source: sensor.shelly_test cycle: monthly - platform: mqtt name: "Shelly test" state_topic: "shellies/shellyem-1/emeter/1/energy" unit_of_measurement: "Wh" icon: mdi:flash-circle Man kan laste ned en fil fra web interfacet til Shelly, og jeg kan ikke se noe der at jeg brukte komfyren i går.
 3. Fått litt diverse sensorer fra Aqara i posten
 4. Her en IR-føler, men virket kun mot med følgende termostat ser det ut som. https://www.micromatic.no/smarte-losninger/bolig/varmestyring/velg-riktig-losning-for-varmestyring/ir-folere/
 5. O er til å styre et rele/kontaktor. Jeg koblet bare til L/N til en sikring, da jeg ikke har kjøpt inn kontaktor til komfyr kursen enda Kjøpte det rett fra Shelly, tok 2-3uker til jeg fikk dem i posten kassa. Å Koble det som på bilde vil virke helt fint. Jeg har merket at når det er forbruk på kurs 1, så vil den av og til vise 1-4W på kurs 2.
 6. Takk. bare hyggelig å kunne hjelpe. Jobber til daglig med byggautomasjon, har gjort sammen feil noen ganger
 7. Ja. Prøv å endre adressene din med -1 integer er riktig, da den kan vise verdier fra -32768 til 32767.
 8. Kan det være at dataType ikke riktig hos deg?
 9. Som @Moskus sier, er det veldig få/ingen alternativer som ikke krever elektriker. Det finnes ESP32 med energy meter board, å sette opp dette selv i sikringsskapet bør man ikke gjøre selv, og disse er heller ikke CE merket. Selv har jeg en Shelly EM på vei i posten som jeg skal bruke til å måle strømtrekk til komfyr og vaskemaskin fra sikringsskapet(krever elektriker).
 10. Jeg hente ut om noen er hjemme eller borte basert på om man er tilkoblet wifi eller ikke.
 11. Hva er de tre nederste prisene?
 12. Kan være at du har noe feile adresser i adresse gruppene dine. Du kan prøve å velge "network" istedenfor og velge hele vlan'et, får å se om du for noe trafikk da.
 13. Er det fra Arduino-kortet på "NoT- nettverk" mot LAN eller mot de andre VLAN du ikke får trafikk i mellom?
 14. Er en av mine regler der jeg tillater at Home Assistant får tilgang til Cloudkey'en for å hente ut litt info.(ip til ip, alle porter åpne) Så mener at det skal ikke av hukes noe inne på states inne på advanced, som du har gjort. . Ser at du deler ut nett til hver enkelt vlan(regel 2001 og 2002), vis du ser på min regel 2001, så får alle vlan nett ved hjelp av en regel. Vil tro det det går like fint på begge måter. Sånn har jeg satt opp mitt gjeste nett: Da blir det også egen regler inne guest på firewall. Har også slått på mDNS, sånn at chromecast kan nåes på alle vlan. Man har også muligheten til å slå av gjeste wifi f.eks om natten. Og man kan sette opp en "tryggere" DNS-server på det nettet som mer barnevennlig.
×
×
 • Opprett ny...