Gå til innhold
 • Bli medlem

kmlugg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant
  Vera

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kmlugg's Achievements

Medlem

Medlem (2/3)

4

Nettsamfunnsomdømme

 1. Å? Bare ikke noen vits, eller skader det? 🙂
 2. Ta den med til masteren, det fungerer helt fint. Også er det vel en rutine du kan kjøre etterpå når den er på plass i døra, så z-wave nettverket får satt den riktig inn i "nabolaget". Kjenner ikke terminologien på det, men det heter "heal network" i z-wave integrasjonen på i Home assistant..
 3. Fjernstyring over nett? 🙂
 4. Jeg har (hatt) danalock på til sammen 4 dører. Den ene kom ut av synk til stadighet. Problemet var at den plutselig ikke låste helt opp når den roterte til ulåst posisjon. Så da måtte nødnøkkelen frem og den måtte kalibreres. Dette var en "normal" dør, mener jeg. Jeg byttet om på låsene og det samme skjedde igjen på samme døra. Det har ikke skjedd på andre dører hos meg. Ergo mener jeg det er den låsekassa - eller bruksmønsteret på den - som utfordrer danalocken.
 5. Kan man ha flere av denne, som blir unike sensorer?
 6. Jeg også er fornøyd med Danalock. Har 2 stk i spill nå, med èn Danapad og z-wave. Må ha nøkkel tilgjengelig for å holde angsten på avstand. Rørleggeren slapp ikke inn den dagen den sviktet. Var ikke død, men låste ikke opp. Viste seg at ett batteri hadde for lav spenning. Kanskje feilen kunne tilskrives kvaliteten på batteriet? Ellers bare hatt litt utfordring som jeg tror handler om z-wave...
 7. Danalock spiller jo sammen med eksisterende låsesylinder og nøkkel. Hva har jeg misset? Jammer den?
 8. Fant ut av det. Her er work in progress. Den kjører uansett om det er zwave, danapad, app eller vrideren som trigger: - alias: "c13 lock sync when locking main door" trigger: platform: device device_id: "3156bc3f049a4004b472d011d162d086" domain: lock entity_id: lock.poly_control_danalock_v3_btze_locked type: locked action: - service: persistent_notification.create data: message: "Main door was locked! Unlocking in 3 sec.." title: "Almost there!" - delay: '00:00:03' - service: persistent_notification.create data: message: "Unlocking now." title: "Almost there!" - service: lock.unlock data: entity_id: lock.poly_control_danalock_v3_btze_locked
 9. Hvilke verdier skal sendes som parametre? Ser at 5 og 1 florerer på nettet, men hva er node_id og code_slot og hva skal være mine verdier?
 10. Jeg har inngangsdør og sportsbod en armlengde fra hverandre. Der kunne jeg godt tenke meg å ha danalock på begge, men klare meg med èn danapad. Ikke for å spare penger, men tasting. Så hvis låsene var synkronisert til enhver tid, hadde det vært en velsignelse. Også når vrideren på den ene eller andre låsen brukes. Jeg har danalock zwave og kjører home assistant. Jeg er fersk på hass, men kanskje noen her har tanke for hvordan dette kan gjøres? Kan jeg fange opp eventer fra danalockene og bruke som triggere?
 11. Kanskje greit med en generell tråd, så ikke det blir en ny per lille fillespørsmål. Jeg har fått opp min første z-wave enhet i hass. Men da fikk jeg to. Hva er greia med det?
 12. Hei, Hvordan får jeg til det i hass? Har da èn 433mhz temp sensor og 2 z-wave plugger til panelovnene. Helt fersk på hass, så gjerne med teskje.
 13. Takk:) Så poppet termometerne opp. Så med alle ombord slo jeg av automatic_add. Men da forsvant dem!? Edit: Ahh... Jeg må legge de inn i config selv, ja.
 14. Ok. Like før jeg begynner å legge inn devicer. Men allerede er det noe jeg ikke skjønner her. Gikk inn og fant dette på åpningsskjermen, hva er dette? Hvilken sensor? Også finner jeg den igjen i loggen under utviklerverktøy:
 15. I mangel av en guide på nett som har tatt meg til målet, spør jeg her: Hva skal til for å få sensorene mine inn? Har koblet til min rfxtrx433xl og lagt inn i configuration.yaml: #rfxcom rfxtrx: device: /dev/ttyUSB1 sensor: platform: rfxtrx automatic_add: True debug: True Men det jeg trenger er vel å enable protokoller noe sted. Hvor gjør jeg det?
×
×
 • Opprett ny...