Gå til innhold
  • Bli medlem

Thomassp

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Thomassp

  • Rang
    Nybegynner

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center
    HomeSeer
    Homey

Nylige profilbesøk

31 profilvisninger
  1. Fullt av feil i logen....blant annet denne: okt-19 11:41:19 Z-Wave Creation of Z-Wave plug-in object from HomeSeer data was successful. okt-19 11:41:19 Z-Wave Warning HomeSeer device 0.etg Vaskerom kW Hours indicates it is owned by this plug-in but no device exists in this plug-in to match it - attempting to create it from the HomeSeer device information.
  2. Hm, jeg kjører 3.0.1.239 og Z-Net - Skulle jo være greit det da?
  3. Epic fail....nå er alle nodene borte, backup/restore ga en tom controller, og jeg klarer ikke å få tilbake nodene. Akkurat nå ser det ut til at jeg må begynne helt på nytt igjen 😞
  4. Det var dette jeg tenkte på: " If you do have a Z-Wave Plus controller, then you will start to see the benefits of Z-Wave Plus, but make sure that the other devices in the 'route' to the Z-Wave Plus device are also compatible. Otherwise, it will again default to operating as a plain Z-Wave device. " Slik jeg leser det så vil hele mesh løsningen falle tilbake til Z-Wave dersom du blander de to på routende noder....
  5. Var egentlig mest med tanke på at Z-Wave Plus blant annet gir lavere forbruk på batterinoder. Men det er klart....blir det et problem, så har jeg klart meg i flere år med HC2 som jo kjører på Z-Wave 🙂
  6. For å sikre at Z-Wave Plus kapable enheter fungerer som Z-Wave Plus noder og ikke faller tilbake til Z-Wave. Regnet med at det var en god idé etter å ha lest litt om de to opp mot hverandre.
  7. Beklager, jeg som surrer....Jeg har to Z-Wave nett for å skille Z-Wave og Z-Wave Plus....RPI-Z-Stick: 8 noder hvorav 3 på batteri, og Z-Net: 12 noder hvorav 5 er batteridrevet.
  8. Rescan gir ingen flere devicer, fremdeles 5 devicer. Har også forsøkt remove/add på termostaten. Jeg har 220 noder i nettverket, og avstanden til begge termostatene jeg har er under 10m i rett linje. Men det skal sies at det er mye betong i etasjeskiller og vegger her. Når jeg prøver "Test node connectivity" er det litt bingo om alle noder svarer eller ikke, og jeg prøvde en "full optimize" på morgenen som resulterte i at mange noder ikke ble optimalisert. Det er ett eller annet rart med Z-Wave nettverket som jeg ikke har hatt med Fibaro HC2 😐 Huset har 0,1 og 2 etg. Z-Net står i 1.etg for max dekning. Når jeg rescanner ser logen slik ut:
  9. Takk! Misset den fullstendig i HS Skolen #4 🙂 Genialt.....har fremdeles MYE å lære om HS.....utrolig kraftfulle greier
  10. Har forsøkt alt annet enn å oppdatere sw på ny 🙂
  11. Jeg mener at den gjorde det første gang jeg testet termostaten på HS3, men etter å ha måttet starte på nytt ved overgang fra HS3PI med Z-Stick til HS3 WIN og Z-Net så kommer ikke aktuell temperatur opp som en device :-(. Har forsøk add/remove flere ganger....
  12. Er helt fersk på HS3, og prøver å finne ut om det er mulig å lese av og sette effektreguleringstrinnet på Heatit Z-Term m/v.1.92 oppgradering. Har gammelt hus med varmekabler som mangler gulvføler. å bruke intern romføler er ikke et alternativ har jeg skjønt, så da er enten effektregulering eller ekstern termostat de valgene jeg har. Jeg tror at det riktige for meg vil være å kunne overvåke temperaturen i rommene med romføler og bruke effektregulering for å sikre at det er varme i gulvet (nesten) uavhengig av romtemperatur. Men så langt kommer jeg ingen vei. Er det noen Z-Wave parametre jeg kan huke tak i og lese av/styre? PS! Får forresten ikke opp gjeldende romtemperatur, skulle jeg det?
  13. Thomassp

    Fibaro Home Center 2 selges

    Selger Fibaro Home Center 2 grunnet overgang til Homeseer. Har fungert prikkfritt i noen år nå, og er nullstilt og klargjort for sin nye eier. Tenkte kanskje kr. 2.500,- er en rimelig pris å forlange Løp og kjøp.....Thomas
  14. Thomassp

    HomeSeer vs. Fibaro GUI og funksjonallitet

    Jeg prøvde å overføre med backup/restore. Funket svært dårlig, ble bare rot. Etter fullstendig reset av på Z-Net og HS3 begynte jeg å bygge fra bunnen av. Nå fungerer alt utmerket 🙂 Hat også satt opp en RPI med RFXtrx433 og Z-Stick, det fungerer som bare den. Dette begynner å bli artig, selv om kona smiler litt når Sonos'en på kjøkkenet sier fra at vasken er ferdig 😉
×