Gå til innhold
 • Bli medlem

Julius

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Julius

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
  Telldus Live!
  Vera

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det hjalp. Takk for hjelpen. Tenk om jeg hadde lest guiden litt nøyere😋
 2. Hei, jeg oppgraderte nettopp mine 3 termostater og får opp alle devicene, men det ser ikke ut som de raporter gulv temperatur. Jeg kan se den i displayet, men den blir ikke sent til HomeSeer.
 3. Den skal være på vei til meg. @G-shell ønsker også å få den tilbake, han er ikke helt ferdig med den. Så dere to får diskutere hvem jeg skal sende den til når jeg er ferdig med den.
 4. Hei @G-shell, jeg vil gjerne låne kabelen etter deg.
 5. Hei, er det noen av dere som fikk til å inkludere og i tillegg bruke remoten?
 6. I så fall, kan du ikke dele det du har på GitHub i tilfelle andre vil fortsette
 7. Noen som har prøvd disse? https://www.ebay.com/itm/Zigbee-LED-Light-Strip-Work-with-Philips-Hue-5M-set-Wireless-strip-waterproof/173630665535?var=472308453107&hash=item286d31b33f:g:uBcAAOSwry1aE~IN
 8. Litt off-topic, men jeg får 255 (Battery Low Warning) på Battery, på ny lås med nye batterier.... Fungerer det som det skal hos dere?
 9. Takk for kjapt svar, som vanlig Virkelig bra hjelp i denne gruppa (y)
 10. Fant dere noe mer ut av dette? Sender ID-Lock paremetere, slik det er dokumentert. Kan Homeseer eventuelt lese parametere fra events?
 11. Ja, jeg forsøkte å legge in ranger som skulle dekke det meste. Jeg antok først at dette måtte være problemet pga den feilen jeg fikk i loggen, men den gang ei. Var ikke noe forskjell... Om jeg legger in 6 i lista får jeg statusen, men ikke pin index.
 12. Hei, Har endelig fått meg smartlås ID Lock 150. Fikk inkludert den i HS greit, og har nå en event som heter Access Control Notification, og jeg får disse eventene nå døren låses igjen og opp. Men hvor er pin indexen som skal komme med (fra z-wave docen til id lock); The value of para1 refers to User ID of User PIN (User PIN 1 ~ 10 = 0x3C ~ 0x45) I loggen til HS ser jeg: Access Control Notification Set to NOTIFICATION for type Access Control Notification, Event: Notification Event Exception: Index was outside the bounds of the array. Da tenker jeg at noe er satt opp feil her: Burde ikke den range entrien plukket dette eventet opp?
×
×
 • Opprett ny...