Gå til innhold
 • Bli medlem

tjwesterby

Medlemmer
 • Innholdsteller

  151
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om tjwesterby

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag November 8

Hjemmeautomasjon

 • System
  Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. tjwesterby

  Nybegynner trenger tips ifm renovering

  Følger denne da jeg er litt i samme "leia" selv. Vi pusser opp en enebolig nå, og jeg tenker på automatiseringen allerede. Kablet nett til alle rom er en selvfølge, og muligens legge noen ekstra rør her og der så man har mulighet til å gjøre litt i ettertid om behovet oppstår. Bare å ta godt med bilder under bygging så vet man hvor alt er
 2. Heisann, Har akkurat kjøpt og overtatt ett hus hvor jeg har 2stykk Hörmann PortaMatic garasjeportåpnere, og da naturligvis 2 separate garasjeporter. Er det noen som har erfaring med å kontrollere disse på noen måte, UTEN å bruke Hörmann sin egen hub-løsning? Skal helst ha dette inn i HASS, men vil gjerne sjekke om noen har gjort dette før, evt har tips til hvordan man lettest styrer to separate motorer.. Mvh Tor J.
 3. Bruker på Reddit som har bekreftet en mail fra IKEA: “Tack för ditt mail. Ja det stämmer dessvärre att FYRTUR har blivit försenad på grund av leveransproblem hos vår tillverkare. Vi har dessvärre ingen information om när det beräknas inkomma i lager igen men det ser inte ut som att det kommer bli innan sommaren.”
 4. tjwesterby

  Yale Doorman

  Noen som har sett noe mer på Yale Hub'en? Har en Doorman på vei, og står mellom å bruke Hub og Verisure boksen. Noen pros/cons mellom de forskjellige?
 5. tjwesterby

  Entur lovelace card

  Er en del endringer i 0.86 utgaven, så sjekk om det er noen breaking changes. Hva får du opp istedet?
 6. tjwesterby

  Lovelace

  Met gir deg mer detaljer og integrerer bra med Weather Card. (Blant annet forecast som du sier). Jeg byttet, og fikk mer nøyaktig og bedre data og har ikke sett på yr siden.
 7. tjwesterby

  Lovelace

  Hei, ett lite tips - Weather Card er oppdatert ganske kraftig nå. Den har fått en omskriving så den nå loader raskere og litt ekstra tweaks som at den nå blant annet ikke prøver å loade lowtemp hvis det ikke eksisterer (met.no støtter ikke lowtemp, dvs forecast på laveste temp). Krever noe modifisering for å få inn "regn neste time" igjen, men all info ligger i communitiet under tråden for kortet. Ser ihvertfall veldig bra ut nå etter å ha fått lagt på CSS osv.
 8. Veldig kult @ronnyandre - hvilken Roomba brukte du, og hva måtte du ut med?
 9. tjwesterby

  Garasje port åpner

  https://aeotec.com/z-wave-garage-door-controller er vel ett alternativ hvis du vil ha Z-wave... er i markedet for dette selv etterhvert, så jeg følger denne med spenning
 10. Btw, test av netatmo doorbell her https://www.stuff.tv/netatmo/smart-video-doorbell/review
 11. tjwesterby

  Lovelace

  Edit: Nevermind, jeg fikk det til å fungere Men - nytt problem oppstått, jeg får my undefined - noen som har vært borti?
 12. tjwesterby

  Lovelace

  Lite spm som trekker denne litt OT - men jeg la inn regnsensoren her nå. Det jeg kicker på er at den nå gir meg rain: TRUE og en verdi på 13.7. Sjekker jeg YR så sier den 1-2mm nedbør neste timen. Det jeg lurer på er om det er fordi den forstår at det er SNØ og jeg har hørt at det i vær-verden regnes som 10x mengde, slik at det kommer 13mm hvis det er snø eller 1.3mm hvis det er regn. Noen andre erfaringer med dette?
 13. tjwesterby

  Lovelace

  @Haavardnk Veldig fint - kan du vise hvordan du la til sensoren for nedbør fra yr? Thanks!
 14. tjwesterby

  Lars-Einar's Automated Home

  Litt OT, men jeg ser også på hvitevarer med Home Connect, enten Bosch eller Siemens. Noen erfaringer og evt modeller å anbefale?
×