Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Sture00

Medlemmer
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Sture00

  1. Har en del Fibaro wall switcher knyttet opp mot HS og SDJ-Vstat. Nylig begynnte den ene Fibaro wall switchen å konstant skru seg av og på. Den blir og trigget av SDJ-Vstat og jeg kan manuelt styre den som vanlig. Den sammen med de andre har fungert fint i flere år men nylig har den ene styrt seg selv. 

    Forsøkte å legge den til på nytt og i tillegg byttet den på garanti.... 

    Men etter koble til ny så har det samme skjedd igjen uten at jeg har endret på noen parametere i HS. 

    Noen så har vært borti lignende? 

     

     

    fibaro.PNG

  2. kjelleråssvingen13 skrev (På 17.1.2022 den 11.59):

    Opdatert zwave pluginn alt ser ut til å funke nå må jo følge med på utviklingen

    innstalleres i dag takker for infoen

     

    Hei, blåser støv av denne ,,, Har du mulighet å styre termostaten i HS? Jeg la til termostaten idag men får ikke opp mulighet å styre den. Når jeg inkluderte den så kom det opp en del feilmeldinger. 

    namron.png

  3. Har en namron zigbee rgb fjernkontroll https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-rgb-fjernkontroll/4512706/Product.html?utm_source=tjek&utm_medium=referral

    Etter det jeg forstår skal den kunne styre lys med denne og i tillegg styre de med app. Har forsøkt å legge den til i Hue og Deconz hvor den kun dukker opp i deconz og hvor jeg ikke kan koble den opp mot et lys eller en gruppe. Eneste jeg har klart er å bruke touch link og pare opp enkle pærer opp mot kontrollen men da fungerer ikke lysene i appen lengre. Noen så har noe peiling på denne og om det er mulig å bruke kontroll og app på samme lys?

  4. Brukt Z-wave dørklokke fra Aeotec. Denne har utendørs ringeknapp og innendørs ringemodul. Innemodul er koblet til strøm men har og backupbatteri. Har blitt brukt sammen med Homseer og fungert fint.  Kan sendes mot kjøper betaler frakt.

     

    Kan hentes i Sola, 4058 Tananger

     

    Pris 500,-

     

    aeotec-z-wave-doorbell-6-packaging.jpg

    Hands-on-Review-Aeotec-Doorbell-6-Z-Wave-Chime-and-Button-VueVille-765x510.jpg

    maxresdefault.jpg

  5. Hos meg er det hovedsaklig Hue devicer. Pærene ser ut til å fungere bra. Ser og at det er en del av enhetene som har dårlig forbindelse og "rød" tilkobling. Vet ikke om dette er normalt eller om det er noe feil. Har pærer i alle rom, etasjer og alle utelamper så det burde ikke være noe som blokkerer signalet. 

    snipp.PNG

  6. Benytter Conbee II i Homeseer og har en god del blanding av Hue enheter, pærer, fjernkontroller og bevegelsessensorer og masse fra Aqara, Trådfri etc.

    Har noen dimmere og bevegelsesenor som er satt opp mot lysgrupper i Deconz og noen i HS. SIste uker har Hue dimmere begynt å "falle" ut hvor de tidvis virker litt eller ikke i det hele tatt. 

    Skal jeg dimme opp eller ned er det 50/50 om den lyser grønt og utfører kommando eller rødt og kun lyser rødt. Skal jeg da skru av lyset så kan det hende jeg må trykke 5-10 ganger for at den responderer.I det siste så har dimme funksjonen på Hue dimmere "hengt "seg opp ved at når jeg skal dimme litt så dimmer den helt opp eller helt ned og av. Samme gjelder HUE bevegelsessenssor. De kan virke helt fint en stund men plutselig så registrerer en ikke bevegelse sel om enheten står som aktiv med grønn forbindelse og nytt batteri. Har løst det med å trykke på reset knappen et rast trykk så er den tilbake for en stund. 

    Alle andre Zigbee enheter fra andre merker fungerer optimalt.

    SIste firmware er installert, men det har fungert fint tidligere med eldre FM. 

     

    Frykter at jeg må blåse støv av Hue broen igjen.. 

    Noen så sitter på samme erfaring?

  7. Siden i går har mine Philips hue pærer koblet opp mot Deconz/Homeseer plutselig begynt å vise blått lys på warm whites instillingen fra JowiHue. Alt har fungert supert frem til nå hvor jeg ikke klarer å få denne lyssettingen til å lyse riktig farge. Noen så har peiling eller erfaring med noe lignende`? Gjelder kun Hue pærer med farge. 

     

    Har og installert Deconz 2.05.84 men den viser 2.05.81 i programmet..

  8. 1 minute ago, dr.phil said:

     

    Hei. Veldig interresert i denne. Hvor har du kjøpt den?

    Jeg selv kjøpte Blitzwolf sin som ligner veldig. Men denne fikk jeg aldri inn i Deconz. Måtte til slutt legge den inn via Smarthings huben 

     

    De ser ganske like ut ser jeg :

     

    image.png.623001012bacafcf3b433c58fb2dc5de.png

     

    https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-IS4-ZigBee-LCD-Screen-Smart-Home-Temperature-Humidity-Sensor-Thermometer-Hygrometer-p-1604349.html?gmcCountry=NO&currency=NOK&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgs&utm_content=xibei&utm_campaign=xibei-ssc-no-en-all-0504&gclid=CjwKCAjww5r8BRB6EiwArcckC4X-v7vdbOvDK95-ATjhT6nhpe9cqzAK5JQ-86Mail9sBMC82JPR_hoCdIoQAvD_BwE&cur_warehouse=CN

     

     

     

     

     

     

     

    Tror de fleste har identisk hardware men forskjellig merke som gir de ut.  Denne ble kjøpt på Aliexpress under navnet "2020 Newest Temperature and Humidity Sensor with LCD screen display working with TuYa Zigbee Hub batery powered smart life"  fra den kjente butikken Mr. Wu Digital Store :)

     

     

     

    Prøve meg og på to andre Tuya produkter med Zigbee kommunikasjon men dessverre kommer begge opp som On/Off light og ikke som Switch i Deconz. 

     

    Screenshot_20201006-143543_AliExpress.thumb.jpg.fb941cf09d318da9bf8b2d6f7814b798.jpg

    remote.JPG

  9. On 04/10/2020 at 14:01, Kensko said:

    Kjøpte 2, den ene har jeg satt på et kjeller vindu. Den andre vet jeg ikke enda. Virker jo litt synd å "bare" bruke den til varsle om ruteknusing eller når vaskemaskinen er ferdig. Men på den andre siden så er de jo ganske rimlige.

     

    Jeg har festet èn bak garasjeporten og satt opp event som forteller om porten er åpen eller lukket.  Blir den ikke lukket på gitt tid så sender Pushover melding på telefonen. 

    garasje.JPG

  10. Testet ut Tuya switch fra AliExpress og forsøkte å koble den til Deconz. Etter et par forsøk merket jeg at det hadde dukket opp 4-5 forskjellige lys enheter type On/Off light istedenfor. Noen som kjenner til merket eller bryteren som har erfaring med den eller er det bare å vente og håpe på at den en gang vil støttes i Deconz ?  

    Screenshot_20201006-143543_AliExpress.jpg

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.