Gå til innhold
 • Bli medlem

Snowman

Medlemmer
 • Innholdsteller

  218
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Snowman vant dagen sist Juni 30 2019

Snowman hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

134 Excellent

Om Snowman

 • Rang
  The Senior Snowman

Hjemmeautomasjon

 • System
  SmartThings

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jai ikke gidde tid til å spille mere sjakk med den dumme ape! 🤣 Aldri feil å sittere Ben Redic Fy Fazan
 2. Utolig lurt, fuktigheten der vil forhindre at komponentene tørker over tid.
 3. Trolig vil ikke 2 dispril hjelpe her. Se NAS ramle og 1000 tanker igjennom hodet under fallet.
 4. Jo har jo det, men nå den 6 gangen har den forblitt stabil. Har forøkt med at det rene 2,4 nettet finnes på en eller flere AP´r Mulig teori er at de gangene den kom online at den da foretokk en firmware oppdatering, den har vert offline i en periode. Ikke funnet noen måte å se firmware versjoner på dem, og derav heller ingen anelse om de faktisk oppdater seg. Uansett, stabil nå.
 5. Snåle greier, forsøkte en gang til, og nå virker den "stabil" Var vel 6 gangen. Så får vi se om det er liv i den i morgen
 6. Mange takk for svar, når du sier "ny firmware" åssen fikk du den? Har gen 2. på samtlige. Om det er firmware jeg kan pushe på en måte, så er jo det neste steg 🙂
 7. Hei, fikk du løsning på dette etter hvert? Har en ovn som er kranglete på denne måten. Har to like av den som krangler, så er 50% av samme "batch" fra fabrikken. Har eget wlan som gir 2,4 GHz ut på et singelt aksesspunkt, så mesh og 5 GHz er ute av problemstillingen. Fikk ca 2800 ping svar før den døde, legger ved syslog av det AP så i tiden den var online. Har forsøkt en 4-5 ganger med samme resultat, denne gangen med ca 50 minutter online er nesten rekord. Felles debug er alltid en gode.
 8. Skal oppdatere firmware på en dings, og ser ut som at denne sticken er eneste håp. Låne, kjøpe billig eller noe. Litt overkill å kjøpe en bare for dette, men må jeg så må jeg.
 9. Noen ganger blir norsk og engelsk litt rart.
 10. Tyngste her inne ble en "uklar" definisjon ja ?
 11. Forsøkte å google "smart, stabilt nett, GET" fikk windows blue screen på macen så feil ble det ? Lett å se markedsføringa, og det brede lag ser det sikkert annerledes en de tyngste her inne.
 12. Helt rett dessverre. Egen firmware i låser for Norden. Låses til bruk for alarmselskaper er nok den egentlige årsaken.
 13. Det meste fra fibaro er det skrevet "device handlere" for, Heatit også. Det er et hav av dingser som støttes i smartthings, og community.smartthings.com og facebook gruppa smartthing norge deler masse kode og tips. Litt stille om smartthings i dette forumet desverre. Snowy
 14. Spennende teori. Dog har vel dessa amerikanarane færre frekvenser en oss på trådløs og annen også på z-wave. Men så gidder de sikkert ikke å legge sperre for USA i bredt kanskje? Det som bekymrer meg er at de fortsatt ikke har en migrate løsning fra en hub til en annen. Fra 2 til 3 vil bety uker med jobb.
×
×
 • Opprett ny...