Gå til innhold
 • Bli medlem

TimberSmart

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TimberSmart vant dagen sist 23. juli 2019

TimberSmart hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

TimberSmart's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/3)

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kan anbefale Danapad til barna, virker veldig bra og lettvint for barna som slipper å ta mobil opp av sekken etc. Grei levetid på batteriene også ? ?‍?‍?
 2. Kan denne med Homeseer og UZB1 være ett alternativ? https://www.dustinhome.no/product/5011097880/3-b-premium-kit?ssel=false&LGWCODE=5011097880;91289;5443&gclid=Cj0KCQjwvdXpBRCoARIsAMJSKqKhdhuKzTavy9Sd95F3pSsQQcoMaT6AeNKRkYjl-4Gpd0Vf8dflXNcaAmzOEALw_wcB
 3. Hei Vi har akkurat leid ut en hybelleilighet med 6 Heatit Z-wave varmesoner (4 med varmefolie og 2 med varmekabler). Det er også montert Aeotec Nano dimmere på alt lys (6 stk.) Nå viser det seg at leieboer har lyst til å styre dette på smart vis... Det jeg trenger er tips til billig og bra boks for styring... det er (Wifi og internet i leiligheten). Alle tips mottas med takk og glede.
 4. Hei Bare lurte på om det er spesielle ting man bør tenke på før man oppdaterer HS3 Pro da den har begynt å mase om oppdatering. Faller alt på plass med plug-ins eller må man reinstallere disse for å få med nye funksjoner osv.? flott om noen kunne gi meg ett kjapt svar, har ikke backup av systemoppsett... noen som kan peke meg i riktig retning for å få til dette på grei måte? Har ikke lyst til å forkludre det som allerede funker.. ?
 5. TimberSmart

  Smarte hjem og bygg

  Hehe, starter kit i hjemmeautomasjon som premie til Norges smarteste hjem ... lol
 6. Ett lite spørsmål: Anbefaler du Kaffebryggerne fra samme firma?
 7. Ser ut som Danalocken bare trengte en kalibrering, nå fungerer ihvertfall Danapad`n og Danalock mot app.
 8. Ville bare som relativt ny her takke alle som er aktive på forumet og bidrar både med plug-ins og gode løsninger. Spesielt takk til forfatter av Homeseer skolen som gir oss ferskinger en mulighet til å få til ting uten å rive av seg alt håret! For meg begynte det med opplegg av noen nye LED lys sløyfer i Stue gang og ute (SG armatur). Jeg tittet på løsninger for styring da jeg syntes at en app for bare styring av lys (SG sin blåtann dimmer) ikke var særlig nyskapende. Etter litt google søk havnet jeg på Homeseer og klinket til med pro til PC da det var Black Friday! Hittil har jeg 4 Ledlys sløyfer med Aeotec Nano dimmer. samt en go del veggplugger av både aeotec og Fibaro. DanalockV3 og Danapad. Varmekabler på inngangsparti har også fått styring via Aeotec heavy duty. Har en god del Aeotec multisensorer som står for tur til montering (gleder meg til å få styring via de). Verisure har blitt lagt inn på Homeseer (uten at jeg har kommet så mye lenger med det) Har også gått til innkjøp av en Logitech HUB som jeg håper å kunne legge styring av 2 varmepumper via (Panasonic). Jeg har rett å slett fått meg en ny hobby som startet med ett ønske om smart lysstyring på nye kurser. Veldig moro når det funker og frustrerende når jeg ikke får det til...
 9. Har Danalock V3 og Danapad. Danapad har nå sviktet etter bare 3mnd. bruk ( skal sjekke om det er batteri eller noe annet.) Har også hatt litt problemer med stemmestyring vha. google mini via homeseer som har begynt å gi tilbakemelding om at dør er låst uten at den faktisk blir låst.. Fungerte veldig bra til å begynne med... skal prøve å nøste opp i hvor feilen ligger.
×
×
 • Opprett ny...